Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Po krvavem petku: sem v velikem minusu s slovensko delnico
Strani: 1
sporočil: 124
Kaj pa o vrednotenju Salusa...kot razumem imajo P/E preko 30-35 in
so z naskokom najvisje vrednotena druzba v SLO?
sporočil: 1.590
P/E=35?
Na LJSE?
In ti še pričakuješ rast???
Vsa rast od cca. 45 EUR/lot je bila zaradi 1) + sentimenta in 2) pospešek je dobila z nakupi skladov zaradi vključitve SALR v indeks...
Na LJSE?
In ti še pričakuješ rast???
Vsa rast od cca. 45 EUR/lot je bila zaradi 1) + sentimenta in 2) pospešek je dobila z nakupi skladov zaradi vključitve SALR v indeks...
sporočil: 109
Zakaj pa ne? Marsikaj smo že videli, poglej POSR preden se je
izvedelo kdo je bil zadaj..
sporočil: 1.590
Niti približno podobno. POSR ni sky high. Je čisto spodobno
vrednotena zavarovalnica. Dražja od ZVTG seveda. Kar pa bo vedno
veljalo, če zaradi ničesar drugega že zaradi lastništva...
Ne vidim prav nobenega kazalnika pri SALR, ki bi opravičeval ceno nad 55 EUR/lot. Sploh pa ne cene 70+EUR. Še ob nadaljnji večletni povprečni rasti dobička 30% (pa tega zagotovo ne bo dostavljal v nedogled) je kazalnik PEGY ob trenutni ceni >1,2. Drago, drago.
Ne vidim prav nobenega kazalnika pri SALR, ki bi opravičeval ceno nad 55 EUR/lot. Sploh pa ne cene 70+EUR. Še ob nadaljnji večletni povprečni rasti dobička 30% (pa tega zagotovo ne bo dostavljal v nedogled) je kazalnik PEGY ob trenutni ceni >1,2. Drago, drago.
sporočil: 99
Vala, od MINUS 6% to jutro vmes na PLUS 3%. To je pa že skoraj kot
"kripto". Primer CICG. Lahko mirno rečem, da bodo nadaljnja gibanja
v svetovnem gospodarstvu pošteno odvisna od gibanja cene surove
nafte in plina. Zadeva bo še pošteno "valovala". Padci do 15% še
vedno niso izključeni ...
sporočil: 1.050
VLAGATELJ MAKS
Po krvavem petku: sem v velikem minusu s slovensko delnico .... Brez panike Max. Glede na zmago skrajne levice, bos v naslednjih letih pri Slo delnicah globoko v minusu. Prej kot se bos sprijaznil, boljse bo
Po krvavem petku: sem v velikem minusu s slovensko delnico .... Brez panike Max. Glede na zmago skrajne levice, bos v naslednjih letih pri Slo delnicah globoko v minusu. Prej kot se bos sprijaznil, boljse bo
Strani: 1