Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Erjavec: Če bom ocenil, da je tako prav, bom odstopil
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (3)
Strani: 1
Sprašujem pa se kako se lahko tako sveto zavzemaš pred volitvami za upokojence in interese le teh preko svoje stranke. ko si pa Izvoljen pa manipuliraš in izsiljuješ z igricami za stovčke kjer se obračajo ogromni davkoplačevalski denarji prej vojska, sedaj je aktualno podnebje si zaangažiran za okoljevarstov. WTF???
Ljudje kaj se vam zdi tukaj kaj čudnega??? Nekaterim res ne ker so slepi, gluhi in neznajo očitno poštudirat s svojo lastno glavo!!!
Stranka DeSuS pokriva tisto populacijo, ki je najbolj socialno ogrožena in se jih da najlažje prestrašiti, hkrati pa najlažje sprejmejo obljube "boljše Bo, juhhheeejjjj" heheheeh
Oprostite izrazu, OSLI!! s KORENČKOM PRED NOSOM
Predlagam da že kr zdle odstopiš, ker sam več komu rit nastavljaš in kam prst tiščiš, to s sodiščem se bo pa vleklo še naslednjih 5 let, do takrat boš pa še več škode nardil za narod, preveč denarja potalal svojim kvazi prijateljem in sebi, hkrati boš pa s svojoim podkupljenim razmišljanjem ustavljal razvoj alternativne energije in tehnologije. Razlog tiste ptice, pa črvi, pa krti, itd...
Uglavnem...žalostno, ampak Osli se bojo še vedno pasli na zoranih njivah, in v upanju iskali pomladanski regrad, ki bo morda zrastel, če ga nebo prej kak politik prej nabral :)
Vprašajte se raj ali ste vi ta Osel, ko tole sedaj berete?????? Al sem jaz Osel ko visim kaj se dogaja in mi ni vseeno?????
Torej bi ga moral car Danilo celo odlikovati, ker ni imel nobene nesrečepri delu ( ustreljen ni bil nobeden naš vojak).
Torej nekdo hoče na ta način Erjavca izbrisati iz političnega prostora. KDO???????
novitralala je napisal(a):Nekdo, ki rešuje svojo kožo
... nekdo hoče na ta način Erjavca izbrisati iz političnega prostora. KDO???????
paxpax je napisal(a):
Nekdo, ki rešuje svojo kožo
Upam pa, da gresta oba s političnega prostora;)
Podobnika so zjebali zaradi tisočkrat manjše barabije.
PA TAKO JE PELA...
DA BO ERJAVCA VZELA...
ŽNIDARŠIČ SE PA SMEHLJA IN KROHOTA...
V TREBNJEM DELA SI SNEŽENEGA MOŽA !!!!
Vsekakor pa je celoten posel z nakupom Patrij sprevržen...zakaj vlagamo v orožje in ne v znanje?
Maj je napisal(a):Erjavec bo trši oreh, ima pravno zanje in tudi dovolj pameten je, da se bo pravilno odločil.
Upam pa, da gresta oba s političnega prostora;)
Podobnika so zjebali zaradi tisočkrat manjše barabije.
So pa sigurno pri tej zadevi politične igrice.
foore je napisal(a):
Erjavec bo trši oreh, ima pravno zanje in tudi dovolj pameten je, da se bo pravilno odločil.
So pa sigurno pri tej zadevi politične igrice.
Pahor ima sedaj odlično možnost, da okoljsko in gospodarsko ministrstvo združi in posledično Erjavca spoka na kakšno nižjeuradniško mesto.
Zanimivo bo videti,kako bodo rdečkarji to izpeljali,da koalicija ne bo raspadla.....kajti,če ga Pahor nažene,obstoji bojazen in to skoraj 100%,da koalicija raspade.....moja predvidevanja so,da Erjavec sam odstopi in Desus takoj dobi novega ministra iz svojih vrst....počakajmo,to bo pred Novim letom !!!
Upam,da rdečakarji in Udbaši delajo s polno paro,samo,da ostanejo na oblasti !!! Že videno !!!
Upam,da rdečakarji in Udbaši delajo s polno paro,samo,da ostanejo na oblasti !!! Že videno !!!
--
Imaš prav. Izpljunili so Erjavca in Kosa.
stanislavko je napisal(a):Delajo, delajo.
ZANIMIVO : Zanimivo bo videti,kako bodo rdečkarji to izpeljali,da koalicija ne bo raspadla.....kajti,če ga Pahor nažene,obstoji bojazen in to skoraj 100%,da koalicija raspade.....moja predvidevanja so,da Erjavec sam odstopi in Desus takoj dobi novega ministra iz svojih vrst....počakajmo,to bo pred Novim letom !!! Upam,da rdečakarji in Udbaši delajo s polno paro,samo,da ostanejo na oblasti !!! Že videno !!!
Oni bi spomladi kar sami kao organizirali kao neke proteste proti državi, da pomirijo množico, ki jih hoče nabiti na kol.
Ampak tokrat jim ne bo uspelo. Njihova pesmica je končno izpeta.
Strani: 1