Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Luksuzni angleži po novem davku cenejši celo več kot 74 tisoč evrov
Strani: 1
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 17.01.2021 08:42
[dasdas]Res zgleda kot razgrnjen prospekt, ampak za razumet je, da morajo tudi zaslužit. Lep dan.
Za kaj tega "članka" nist označili kot EPP?
sporočil: 2.117
Ne pomaga. Še vedno je isti stalno pokvarljivi avto. Vedno na dnu
lestvic. In dragih popravil. In ni več proizveden v EU.
sporočil: 1.050
[dasdas]Pozitivna novica še ne pomeni EPP. Če cen po novem DMV ne bi spremenili, znižali, bi novico prav tako zapisali, v tem primeru v negativni luči.
Za kaj tega "članka" nist označili kot EPP?
sporočil: 6.570
Jaz pa bolj čakam novico, da si bo Miloš nekaj takega kmalu
parkiral v domači garaži, ker se bo nabralo toliko prihranka z
elektriko.
Ker vizualno bi mu Range Rover vsekakor bolj pristajal kot un Zoe ali kaj že ima.
Ker vizualno bi mu Range Rover vsekakor bolj pristajal kot un Zoe ali kaj že ima.
sporočil: 18.363
[jani1974]Ne vem kako bi kaj shajal s servisi. V garanciji ni problem, ko lahko dobi nadomestno vozilo, kaj pa potem? Mislim, da je najbolje, da ostane pri prvi izbiri, ki je tudi običajno najboljša. Lep dan.
Jaz pa bolj čakam novico, da si bo Miloš nekaj takega kmalu parkiral v domači garaži, ker se bo nabralo toliko prihranka z elektriko.
P.S. Pred leti mi je znanec dejal, da ima avto te znamke pogosto na servisu, in da se je čakalo na dele. Ne vem kako je to dandanes, glede na visoko ceno, verjetno bolje?
sporočil: 12
Hvala, modra vlada!
Vaš zvesti Supehik
P.S.: Tudi tista z zmanšanjem subvencij za ev, ni bila slaba!
Vaš zvesti Supehik
P.S.: Tudi tista z zmanšanjem subvencij za ev, ni bila slaba!
sporočil: 1.050
[PyotrNovak]Tule je uporaben kalkulator - www.dmvportal.net/
A kdo ve koliko bo nekaj let star Chrysler 300C z 3.5l bencinskim motorjem cenejsi?
LpM
Strani: 1