Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vrtovec napoveduje čistko v javni upravi
Strani: 1
sporočil: 5.651
Ajajaj, ubogi Vrtovec !
On bi delal čistko v javni upravi ?
:) :) :) :) :)
Niti slučajno ne podpiram aktualne vlade.
Ampak, ko slišim, da na desni že grozijo vsem po spisku, me mine, da sploh grem na volitve.
Z grožnjami ne bodo rešili nobenega problema.
Sicer je to že klasika, da desni vedno nekomu grozijo in hočejo nekomu nekaj vzeti..
Take stvari naletijo na hud odpor.
Beseda čistka pove vse.
On bi delal čistko v javni upravi ?
:) :) :) :) :)
Niti slučajno ne podpiram aktualne vlade.
Ampak, ko slišim, da na desni že grozijo vsem po spisku, me mine, da sploh grem na volitve.
Sicer je to že klasika, da desni vedno nekomu grozijo in hočejo nekomu nekaj vzeti..
Take stvari naletijo na hud odpor.
Beseda čistka pove vse.
sporočil: 173
Zadnja sprememba: g0ga 13.01.2026 06:02
Hm, meni se pa to, da nekdo tudi v javni upravi dobi plačano toliko, kolikor in kako dela, ne zdi ravno grožnja. Prej nekaj običajnega. Kar pa pri nas , vidim, ni popularno.
sporočil: 6.872
Šmokljan, ki je preplačan s strani davkoplačevalcev in to celotno
kariero, govori o javni upravi.
sporočil: 1.811
A bo potem Hajdinjak lahko ponovno zasedel stolček na DARS-u?
Meni se zdi, da je vse skupaj eno samo "lopotanje", na koncu pa vsi delajo isto, nastavljajo svoje ljudi, nekatere bolj z občutkom, nekatere popolnoma brez.
Predvsem pa vsem manjka SAMOKRITIČNOSTI (ko te dobijo s prsti v marmeladi, se vsaj opraviči, če že ne odstopi).
Meni se zdi, da je vse skupaj eno samo "lopotanje", na koncu pa vsi delajo isto, nastavljajo svoje ljudi, nekatere bolj z občutkom, nekatere popolnoma brez.
Predvsem pa vsem manjka SAMOKRITIČNOSTI (ko te dobijo s prsti v marmeladi, se vsaj opraviči, če že ne odstopi).
sporočil: 3.738
[XDONA1]
A bo potem Hajdinjak lahko ponovno zasedel stolček na DARS-u?
Zato ljudje volijo Resnico.
Ali pa Trumpa.;)
sporočil: 1.811
[odvisnik]Tolk slabo mi pa še ne gre :)
> [XDONA1]
> A bo potem Hajdinjak lahko ponovno zasedel stolček na DARS-u?
>
> Meni se zdi, da je vse skupaj eno samo "lopotanje", na koncu pa vsi delajo isto, nastavljajo svoje ljudi, nekatere bolj z občutkom, nekatere popolnoma brez.
> Predvsem pa vsem manjka SAMOKRITIČNOSTI (ko te dobijo s prsti v marmeladi, se vsaj opraviči, če že ne odstopi).
Zato ljudje volijo Resnico.
Ali pa Trumpa.;)
Resno, meni se zdi, da letos sploh ni neke velike alternative, old boysi so pa že pokazali, kje jim je domet.
sporočil: 6.872
[XDONA1]MAh to so Škrabčevi fantje z lepljivimi prsti.
> [odvisnik]
> > [XDONA1]
> > A bo potem Hajdinjak lahko ponovno zasedel stolček na DARS-u?
> >
> > Meni se zdi, da je vse skupaj eno samo "lopotanje", na koncu pa vsi delajo isto, nastavljajo svoje ljudi, nekatere bolj z občutkom, nekatere popolnoma brez.
> > Predvsem pa vsem manjka SAMOKRITIČNOSTI (ko te dobijo s prsti v marmeladi, se vsaj opraviči, če že ne odstopi).
>
>
> Zato ljudje volijo Resnico.
>
> Ali pa Trumpa.;)
Tolk slabo mi pa še ne gre :)
Resno, meni se zdi, da letos sploh ni neke velike alternative, old boysi so pa že pokazali, kje jim je domet.
sporočil: 1.459
Zadnja sprememba: alpha7B5sn 13.01.2026 11:24
[rx170]Ma ne, saj je prav, da (javno) pove, kar misli in kar se nadeja postoriti.
Šmokljan, ki je preplačan s strani davkoplačevalcev in to celotno kariero, govori o javni upravi.
Vendar, vsi ljudje, morebitni bodoči poslanci in predstavniki ljudstva na drugih zlasti višjih in visokih položajih, naj začnejo končno govoriti tudi o tem, kaj se bo zgodilo in kaj bodo storili, ko jim nadejanega se ne bo uspelo dejansko izvesti ali pa izvedbe vsaj zagotoviti v recimo prvi četrtini svojega mandata. In slednje naj potrdijo tudi v pisni obliki.
sporočil: 7.513
Najlepše v politiki je biti opozicijski poslanec, plačo imaš isto
kot pozicijski, delati ti pa ni potrebno praktično nič drugega
razen tega da si fizično prisoten na sejah parlamenta in delavnih
teles parlamenta katerih član si.
Po govoranci in obnašanju sodeč v trenutnem predvolilnem obdobju je slovenski desnici opozicijska vloga toliko zlezla pod kožo, da je tudi pod razno ne želijo zapustiti.
Po govoranci in obnašanju sodeč v trenutnem predvolilnem obdobju je slovenski desnici opozicijska vloga toliko zlezla pod kožo, da je tudi pod razno ne želijo zapustiti.
Strani: 1