Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: Kako nepremičninarji odhajajo v stečaj
Strani: 1 ... 11 12 13 14 15 16
sporočil: 201
Stavba je potrebna kompletne prenove vsega. Najceneje bi najbrž
bilo rušenje in gradnja nove, vprašanje koliko zmečeš v statiko
starih zidov.
P
P
sporočil: 4.441
Real bo mel na naslednji dražbi v Trebnjem v soseski Paradiž
stanovanja po ca. 900 na meter z vključenim parkirnim mestom.
sporočil: 3.976
[slep]Taka cena m2 je realna za LJ, za Trebnje že predrago.
Real bo mel na naslednji dražbi v Trebnjem v soseski Paradiž stanovanja po ca. 900 na meter z vključenim parkirnim mestom.
No, pa saj tudi v LJ take cene še pridejo, in to prej kot si marsikdo misli :)
sporočil: 8.460
[slep]Ne zdi se mi predrago, niti poceni. Leta 2000 in nekaj so se po isti ceni prodajala stanovanja ob glavni cesti cca 300 m stran, bi rekel nekje primerljivo, mogoče je bila celo cena z davkom. Takrat se mi je zdela cena visoka, sedaj mi zgleda ugodno. Vendar če gledam razumsko, glede na vse parametre (razmerje najem/nakup, padajoči trend cen, slabi gospodarski obeti) enostavno še ni čas za nakup. Bi pa šel v nakup pri nekje max. 700 eurih/m2. Sam mislim da je takih še precej, tako da čas bo pokazal svoje.
Real bo mel na naslednji dražbi v Trebnjem v soseski Paradiž stanovanja po ca. 900 na meter z vključenim parkirnim mestom.
Nisem rekel ne da je drago, niti da je poceni, po toliko se bo pač
prodajalo na dražbi. Medtem je danes KBM invest pokupil od
konstruktorja v stečaju vsa stanovanja in parkirišča tam pri
Talisu, po ceni okoli 1000 na kvadrat zgrajenega stanovanja, po
koliko bojo prodajali na trgu bomo pa še vidli.
sporočil: 6.657
[slep]To je kupil zato, da bo lahko Konstruktor vrnil posojilo NKBM. Geto ne more biti veliko vreden.
Nisem rekel ne da je drago, niti da je poceni, po toliko se bo pač prodajalo na dražbi. Medtem je danes KBM invest pokupil od konstruktorja v stečaju vsa stanovanja in parkirišča tam pri Talisu, po ceni okoli 1000 na kvadrat zgrajenega stanovanja, po koliko bojo prodajali na trgu bomo pa še vidli.
www.zurnal24.si/v-pr...nek-159070
Pa da vidimo rezultate, me prav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega
Pa da vidimo rezultate, me prav zanima, kaj se bo izcimilo iz tega