Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek \'\'Dedek mraz bo prinesel cenejša stanovanja\'\'
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (38)
Strani: 1
Jankovič a boš mi ti plačal razliko ??????????????????
billybilly je napisal(a):billy debili ne prbijaj no... Zoki ima prav, le upam, da ne bo ta deda Mraz počakal do 1. aprila :)
Jankovič ti si navaden kreten, ker sem tebe poslušal in sem mislil, da bodo stanovanjem cene res padla, nisem kupil stanovanja, danes pa želim kupiti isto stanovanje, pa se mi prodajalci smejijo , zakaj nisem izkoristil te ugodne cene, saj so sedaj posražili stanovanje za 80 evrov po m2 ker imajo spet dosti kupcev Jankovič a boš mi ti plačal razliko ??????????????????
Sicer pa se nevarno bližajo volitve in Zoki bo moral fino plunit, ker se mu projekti en za drugim sesuvajo in ne bo verjetno noben do novih volitev pod streho... ccc Zoki.
billybilly je napisal(a):
Jankovič ti si navaden kreten, ker sem tebe poslušal in sem mislil, da bodo stanovanjem cene res padla, nisem kupil stanovanja, danes pa želim kupiti isto stanovanje, pa se mi prodajalci smejijo , zakaj nisem izkoristil te ugodne cene, saj so sedaj posražili stanovanje za 80 evrov po m2 ker imajo spet dosti kupcev Jankovič a boš mi ti plačal razliko ??????????????????
A jebat ga. Toliko kupcev pa še kar prodajajo to stanovanje....ccccc :)))))
billybilly je napisal(a):
Žal mi je , toda v bodoče bo bolje, da s svojim denarjem ravnaš po svoji pameti in ne nasedaš populističnim nastopačem . Populistično nastopaštvo in strokovnost sta praviloma obratno sorazmerna .
Sploh pa je absurdno, da se ne zaveda, da občina tudi vpliva na ceno stanovanj v Ljubljani, kar pomeni, da je za takšno stanje delno tudi sam odgovoren.
billybilly je napisal(a):Hehehehe, Maricko alias MF- alias JST alias STENAT alias BLABLA alias ... are (is) back, let the CloneWars continue!
Jankovič ti si navaden kreten, ker sem tebe posluša l in sem mislil, da bodo stanovanjem cene res padla, nisem kupil stanovanja, danes pa želim kupiti isto stanovanje, pa se mi prodajalci smejijo , zakaj nisem izkoristil te ugodne cene, saj so sedaj posražili stanovanje za 80 evrov po m2 ker imajo spet dosti kupcev Jankovič a boš mi ti plačal razliko ??????????????????
Matr tale skladnja ga takoj izda :)
Strani: 1