4 ure
Test BMW M4 competition M xdrive cabrio – najbolj vznemirljiv stranski produkt elektrifikacije 1
4 ure
Najbolj brani članki danes
4 ure
Nagrada Financ za posebne gospodarske dosežke v roke Davorina Kračuna 1
5 ur
Analiza Velimirja Boleta: Imamo gospodarski predah ali začetek zatona? 2
6 ur
Sporočilo za tradicionalne banke: ko je komitent enkrat na digitalu, poti nazaj več ni 2
7 ur
Ste med bančnimi »izbrisanci«? Na kaj je treba biti pozoren pri uveljavljanju odškodninskih zahtevkov?
8 ur
Hubert Kosler, Yaskawa: Slabost naše države je progresivna obdavčitev plač 3
9 ur
Grieveson: Če bi bil danes v Pragi ali Budimpešti, bi bil bolj zaskrbljen 2
9 ur
Tomaž Vesel se vrača v Salomon: po treh mesecih spet imenovan za prokurista
9 ur
Globalni trendi v spletni trgovini: kako lahko Slovenija okrepi svoj položaj na svetovnem trgu? 1
9 ur
Ali montažne hiše res trajajo samo 60 let?
10 ur
Thyssen Krupp z dobro milijardo neto izgube: oslabitve v jeklarskem delu
10 ur
Centralna banka: dragi Nemci, pripravite se spet na višjo inflacijo
10 ur
Slovenske banke do konca septembra: skoraj milijarda dobička pred davki 2
11 ur
Prva obletnica strahovlade v Rdečem morju in tisoč dni vojne v Ukrajini: kako se spreminja mednarodna trgovina 2
11 ur
Top službe – OLAF, Petrol, Sava Re, Samsung, Juicy Marbles, NLB, 2TDK ...
11 ur
Ministrstvo s slabimi štirimi milijoni za naložbe v učinkovito rabo dušikovih gnojil
12 ur
Nestle v dodatno nižanje stroškov in v odcepitev divizije za vodo
12 ur
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
13 ur
FT: EU bo od kitajskih podjetij zahtevala prenose tehnologije

Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Popovič izvoljen za državnega svetnika

Teme v drugih forumih o teh vsebini:   Nepremičnine (2)

Strani: 1

anon-133159 sporočil: 998
[#231588] 10.04.08 10:26
Odgovori   +    0
A to pomeni da ima imuniteto?
anon-155772 sporočil: 60
[#231607] 10.04.08 10:35 · odgovor na: anon-133159 (#231588)
Odgovori   +    0
ja če se hoče skrivat ja.....seveda če ga to ovira pri delu svetnika. tako da lahko da ga lahko obtožijo sm v zapor ne more it
deblo sporočil: 3.339
[#231775] 10.04.08 12:24
Odgovori   +    0
Mafija se seli v Ljubljano.
brabru sporočil: 632
[#231907] 10.04.08 14:51
Odgovori   +    0
Slovenija postaja dokončno banana država.
anon-45015 sporočil: 760
[#232021] 10.04.08 16:54 · odgovor na: brabru (#231907)
Odgovori   +    0

brabru je napisal(a):

Kot Koprčana-Istrijana me je SRAM, da je MORAL edino neki Črnogorski sin-Popović  lahko dokončno pokopati v Kopru staro PARTIJSKO-Kučanovo Camarilo, in me je kot Slovenca-NEljubljančana SRAM, da je MORAL v Ljubljajni kot župan evforično zmagati neki Srb-Jankovič kot Kučanov človek.

Fantje, nekaj je z nami narobe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lp, M.S. 
purinoli sporočil: 8.690
[#232024] 10.04.08 17:01 · odgovor na: anon-45015 (#232021)
Odgovori   +    0

starmar6 je napisal(a):

Kot Koprčana-Istrijana me je SRAM, da je MORAL edino neki Črnogorski sin-Popović lahko dokončno pokopati v Kopru staro PARTIJSKO-Kučanovo Camarilo, in me je kot Slovenca-NEljubljančana SRAM, da je MORAL v Ljubljajni kot župan evforično zmagati neki Srb-Jankovič kot Kučanov človek.

Lp, M.S.
Ojla, pozdravljen, bivši sosed z obale. Predlagam, da tistole v odebeljenem spremeniš v : fantje in punce, nekaj je z vami narobe....he he
anon-76887 sporočil: 18.121
[#232027] 10.04.08 17:04 · odgovor na: anon-155772 (#231607)
Odgovori   +    0

bnovljan je napisal(a):
ja če se hoče skrivat ja.....seveda če ga to ovira pri delu svetnika. tako da lahko da ga lahko obtožijo sm v zapor ne more it

No, ni čisti avtomatizem.
DS mu mora imuniteto podeliti.
Černigoju (Primorje) mu je niso.
[#232047] 10.04.08 17:32 · odgovor na: purinoli (#232024)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Ojla, pozdravljen, bivši sosed z obale. Predlagam, da tistole v odebeljenem spremeniš v : fantje in punce, nekaj je z vami narobe....he he

Ah, "purinoli",
spet bežiš sam pred seboj.
Saj NI "popovič" KRIV, da je zmagal v Kopru, kot tudi ni POPOVIĆ kriv, da je postal Državni svetnik.

Tudi Janković NI kriv, da je postal ljubljnaski župan.

Prosim, da ne nadaljujemo z mazohizmom.Lp, M.S.
anon-128392 sporočil: 49
[#232051] 10.04.08 17:42 · odgovor na: anon-45015 (#232021)
Odgovori   +    0

starmar6 je napisal(a):

Kot Koprčana-Istrijana me je SRAM, da je MORAL edino neki Črnogorski sin-Popović  lahko dokončno pokopati v Kopru staro PARTIJSKO-Kučanovo Camarilo, in me je kot Slovenca-NEljubljančana SRAM, da je MORAL v Ljubljajni kot župan evforično zmagati neki Srb-Jankovič kot Kučanov človek.

Lp, M.S. 
 Kakšen ( čigav) sin/hči pa ste vi starmar6?   Od žlahtne desne konzervativne matere?
Popović ne pisari v forume in ne  pametuje kot vi . 
[#232055] 10.04.08 17:47 · odgovor na: anon-128392 (#232051)
Odgovori   +    0

whsp je napisal(a):

Kakšen ( čigav) sin/hči pa ste vi starmar6?   Od žlahtne desne konzervativne matere?
Popović ne pisari v forume in ne  pametuje kot vi . 

Kaj pa TI iščeš tukaj ?
anon-128392 sporočil: 49
[#232057] 10.04.08 17:51 · odgovor na: anon-45015 (#232055)
Odgovori   +    0
Podpiram sveže izvoljenega državnega svetnika. Pa ti?
[#232062] 10.04.08 18:08 · odgovor na: anon-45015 (#232047)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: purinoli 10.04.2008 18:11

starmar6 je napisal(a):

Ah, "purinoli",
spet bežiš sam pred seboj.
Saj NI "popovič" KRIV, da je zmagal v Kopru, kot tudi ni POPOVIĆ kriv, da je postal Državni svetnik.

Tudi Janković NI kriv, da je postal ljubljnaski župan.

Prosim, da ne nadaljujemo z mazohizmom.Lp, M.S.

Nisem siguren, ampak mislim, da si zgrešil moj srž. Jaz sem se samo morda na neroden način distaciral od teh igric, ki res ne zaslužijo niti komentarja.

Ne skrbi, kolega, tako mazohizem kot sadizem sta mi tuja in še enkrat lep pozdrav na obalo. Kmalu pridem tja na vsakoletno srečanje prijateljev, združeno z internim ocenjevanjem refoškov. Komaj čakam.

P.S. A bova še kako rekla o putki putki v zvezi z njegovim rojstnim dnem in "darilu" v obliki umora Politkovske?
jurijjurij sporočil: 4.944
[#232111] 10.04.08 20:14 · odgovor na: brabru (#231907)
Odgovori   +    0

brabru je napisal(a):

Ja točno. Samo v takih banana republikah kot je postala SLO se dogaja, da lopovi tipa "Popovič" pridejo do položaja državnega svetnika in lahko dobijo celo imuniteto, če  mu jo le-ta podeli. Resnici na ljubo je treba priznati, da je v naših državnih organih in parlamentu še cela vrsta nesposobnežev, ki kradejo preprosto tako, da ne delajo ničesar ali pa samo mešajo meglo.
[#232114] 10.04.08 20:22 · odgovor na: purinoli (#232062)
Odgovori   +    0

purinoli je napisal(a):

Nisem siguren, ampak mislim, da si zgrešil moj srž. Jaz sem se samo morda na neroden način distaciral od teh igric, ki res ne zaslužijo niti komentarja.

Ne skrbi, kolega, tako mazohizem kot sadizem sta mi tuja in še enkrat lep pozdrav na obalo. Kmalu pridem tja na vsakoletno srečanje prijateljev, združeno z internim ocenjevanjem refoškov. Komaj čakam.

P.S. A bova še kako rekla o putki putki v zvezi z njegovim rojstnim dnem in "darilu" v obliki umora Politkovske?
 1. Vsekakor mi je ljubša debata o KRALJU ISTRE- refošku. Danes dopoldne me je poklical prijatelj in sva šla skupaj na
kosilo ob seveda najboljšem refošku. Če te zanese pot sem dol, mi bo v veselje če me pokličeš na: 05-6250 210

2. Tudi debato o "najboljšem državniku sedanjega časa" Vladimirju  Vladimiroviču Putinu bomo nadaljevali.
Lp, M.S.
[#232132] 10.04.08 21:13 · odgovor na: anon-45015 (#232114)
Odgovori   +    0

starmar6 je napisal(a):

1. Vsekakor mi je ljubša debata o KRALJU ISTRE- refošku. Danes dopoldne me je poklical prijatelj in sva šla skupaj na
kosilo ob seveda najboljšem refošku. Če te zanese pot sem dol, mi bo v veselje če me pokličeš na: 05-6250 210

2. Tudi debato o "najboljšem državniku sedanjega časa" Vladimirju  Vladimiroviču Putinu bomo nadaljevali.
Lp, M.S.

No, pa sem doma, smrad iz lab sem odplaknil pa še napapcal sem se in tudi refošk je imel svojo vlogo pri tem. Res kralj Istre.

Ne vem točno, kdaj jo bom mahnil dol. Imam tam mamo in dva brata pa še kup prijateljev. V veselje mi bo, če bova kako rekla še v živo. Pokličem preden se odločim, da bova lahko uskladila. Vladimiroviču bova pa vse kosti obrala, ampak se zagotovo ne bo preveč sekiral he he.

Lep pozdrav, Purinoli
[#232134] 10.04.08 21:16 · odgovor na: anon-128392 (#232057)
Odgovori   +    0

whsp je napisal(a):
Podpiram sveže izvoljenega državnega svetnika. Pa ti?

Popovič ima nedvomno svoje kvalitete, saj je v DRUGEM mandatu za župana resnično gladko ZMAGAL on na osnovi njegovih nedvoumnih razultatov dela v prvem mandatu. Na prvih volitvah pa je zmagal, oziroma so oni zgubili, ker so bili ljudje po neprekinjeni več kot 50 letni komunistični kamarili njih dobesedno resnično siti in bi takrat volili tudi šimpanza iz džungle, samo da ne volijo komunistov. Ampak to je žal znak NEdemokracije, ki je posledica 50 letne vladavine komunistov. Nisem neki flancač  "o demokraciji" zaradi demokracije, saj je bistvena efikasnost, ampak dejanska moč demokracije je v tem, da se OBLAST nekoga, ki je na oblasti ne povamipri. Žal Popovič danes v Kopru nima nikakršne prave opozicije, ki bi ga vsaj malo kontrolirala (NE ovirala pri delu), in to samo po sebi NI dobro. Nekdanji komunisti seveda  NE morejo biti "demokratična" opozicija, ker njih zanima samo OBLAST, ali oni ali nobeden. Drugih pa žal v Kopru ni. Oblast namreč korumpira in absolutna oblast korumpira  absolutno. In Popovič ima v Kopru ABSOLUTNO oblast. Tako kot jo ima  Jankovič v Ljublajni. ŽAL.
Lp, M.S.
[#233092] 13.04.08 21:03 · odgovor na: anon-148691 (#232741)
Odgovori   +    0

------------------------------ -Kot Koprčana-Istrijana me je SRAM, da je MORAL edino neki Črnogorski sin-Popović  lahko dokončno pokopati v Kopru staro PARTIJSKO-Kučanovo Camarilo, in me je kot Slovenca-NEljubljančana SRAM, da je MORAL v Ljubljajni kot župan evforično zmagati neki Srb-Jankovič kot Kučanov človek.

Lp, M.S. 
-------------------------------Popovič ima nedvomno svoje kvalitete, saj je v DRUGEM mandatu za župana resnično gladko ZMAGAL on na osnovi njegovih nedvoumnih razultatov dela v prvem mandatu. Na prvih volitvah pa je zmagal, oziroma so oni zgubili, ker so bili ljudje po neprekinjeni več kot 50 letni komunistični kamarili njih dobesedno resnično siti in bi takrat volili tudi šimpanza iz džungle, samo da ne volijo komunistov. Ampak to je žal znak NEdemokracije, ki je posledica 50 letne vladavine komunistov. Nisem neki flancač  "o demokraciji" zaradi demokracije, saj je bistvena efikasnost, ampak dejanska moč demokracije je v tem, da se OBLAST nekoga, ki je na oblasti ne povamipri. Žal Popovič danes v Kopru nima nikakršne prave opozicije, ki bi ga vsaj malo kontrolirala (NE ovirala pri delu), in to samo po sebi NI dobro. Nekdanji komunisti seveda  NE morejo biti "demokratična" opozicija, ker njih zanima samo OBLAST, ali oni ali nobeden. Drugih pa žal v Kopru ni. Oblast namreč korumpira in absolutna oblast korumpira  absolutno. In Popovič ima v Kopru ABSOLUTNO oblast. Tako kot jo ima  Jankovič v Ljublajni. ŽAL.
Lp, M.S.

IvanSe je napisal(a):

....Popovič….črnogorski sin….
….Jankovič…Srb….

….Starmar6….(66) ….Koprčan….Istrian (?)….
….Putin….Rus....(kaj za vraga ima on z vami?)….tut' njega radi opravljate…(babe ene)
….kaj nimate enega pravega Slovenca, in uvozite Balkance da vam dvigujejo standard, ki ste ga v preteklih letih zapravili….???
….ja, ja imported Man Power , ker ste lenivci in 'mate rajš' trosenje neumnosti kot delo…Rajši refošk kot Luko Koper (ampak tut' za dober refošk je nujno fejst delat….)
….kdo vam je sploh po volji (vam ugaja)…. zakaj se TI nisi kandidiral ….???
imported Man Power je vsaj pokazal da zna delat, vi pa ste celo Slovenijo že prodali (vse tisto kaj so vaši očetje in matere po WW2 naredili ZA VAS

….srečno vam laprdanje še naprej, con refosco e prosciuto di Carso (jzt 'mam rajš' Teran s pršutom)….
....tokrat si nisi zaslužil priponke....
LP......ROFLMAO

"IvanSe",
zakaj vraga si se tako razpištolil ob mojih dveh gornjih posegih:

1. Za nas Koprčane ugotvljam, da smo šele na POL poti v urejeno demokracijo kot ŽRTVE 50 letne neprekinjene vladavine KOMUNISTOV za katere vemo, da so genetsko NEdemokratični, in j e"fenomen popović" samo eden od rezulataov te NEdemokracije. Popovič je sedaj postal ABSOLUTIST, ker je brez prave opozicije, in za kar NI on KRIV. Tako je pač stanje, ki pa je vzpodbudno na pravi poti v bolj zdravo DEMOKRACIJO v bodoče, v kolikor n ebodo prišli spet na oblast KOMUNISTI, kar nam grozi in za kar si KOMUNISTI edino prizadevajo. Saj komunistom NI do demokracije, njim gre samo za njihovo OBLAST.

2. Ljubljana pa kot vsestranski slovenski center: znastveni, kulturni, gospodarski,....  je pa v vseh ozirih še v popolni NEdemokraciji. V zadnjih dveh mandatih je Ljubljana imela najprej neko Viko Potočnik - LDS (kar je isto kot KOMUNISTI) kot popolnoma nesposobno in neprimerno za županjo Ljubljane, v potem pa neko Danico Simšič - Združena lIsta (čisti KOMUNISTI) ravno tako popolnoma neprimerno in nesposobno za županjo Ljubljane. In sedaj spet nekega KOMUNISTA (neposrednega Kučanovega prijetaleja), ki ima absolutno oblast.
Ljubljana za razliko od Kopra sploh še ni niti na POL POTI v demokracijo, ampak je čisti ostanek "komunističnega" enoumja-obsolutizma.

3. črkovno frazo: "črnogorski sin - Popović" ter "Srb-Jankovič" pa lahko mirno jermlješ kot kompliment njim, ne pa kot zmerljivko ali žaljivko ali podcenjevanje. Pravim samo, da "je z nami nekaj narobe" in ne z njimi.

4. Od kot pa sedaj vlečeš sem še ... Putin...Rus... kjer ga nikjer tukaj ne omenjam. Sem pa Putina na mnogih drugih postih imenoval kot za mene daleč NAJBOLJŠEGA državnika na svetu v zadnjih letih.

5 Glede nas IstrJanov pa naj ti povem, da si Slovensci v Istri sami sebi rečemo "IstrJani" vsaj že 1000 let in nam izraz "Istran" zveni nekako čudno v naših ušesih.

6. Glede REFOŠKA pa naj ti pojasnim, da sem doma na kmetih v mladih letih na lastni koži občutil kako se ga predeluje:
ročno smo s klasično motiko okopavali trte in ne kot danes z motorno kopačico-frezo. In škropili-špricali trte smo tudi ročno z mehansko črpalko-pumpo na hrbtu, in ne kot danes z motorko.
Po gornjih opravilih ki so bila resnično težaška si bil po celodnevnih takih delih tako izčrpan, da nisi vedel niti kje se te roke in noge držijo, da ne rečem, da sploh nisi vedel če imaš hrbtenico sploh še celo.
Tudi zato negujem posebno ljubezen in spoštovanje do našega refoška. Seveda ga danes ne predelujem več sam, ampak se z njim osrbujem pri mojih prijateljih, ki so v dolgih letih postali specializirani vrhunski vinogradniki in vinarji in z vso potrebno mehanizacijo in znajem ter izkušnjami in svojo  LJUBEZNIJO do te žlahtne sorte dosegajo vrhunska vina.
Lp, M.S.
[#233709] 14.04.08 15:01 · odgovor na: anon-148691 (#233218)
Odgovori   +    0

IvanSe je napisal(a):

2. Tudi debato o "najboljšem državniku sedanjega časa" Vladimirju Vladimiroviču Putinu bomo nadaljevali.
Lp, M.S.
2a.-In Popovič ima v Kopru ABSOLUTNO oblast. Tako kot jo ima Jankovič v Ljublajni. ŽAL.
Lp, M.S.
3. črkovno frazo: "črnogorski sin - Popović" ter "Srb-Jankovič" pa lahko mirno jermlješ kot kompliment njim, ne pa kot zmerljivko ali žaljivko ali podcenjevanje. Pravim samo, da "je z nami nekaj narobe" in ne z njimi.
4. Od kot pa sedaj vlečeš sem še ... Putin...Rus... kjer ga nikjer tukaj ne omenjam. Sem pa Putina na mnogih drugih postih imenoval kot za mene daleč NAJBOLJŠEGA državnika na svetu v zadnjih letih.
5 Glede nas IstrJanov pa naj ti povem, da si Slovensci v Istri sami sebi rečemo "IstrJani" vsaj že 1000 let in nam izraz "Istran" zveni nekako čudno v naših ušesih.
6. Glede REFOŠKA pa naj ti pojasnim, da sem doma na kmetih v mladih letih na lastni koži občutil kako se ga predeluje: …………………& #8230;………………&# 8230;……………… 230;………………R 30;………

spoštovani starmar6 (ali 66)....
….tisto zgoraj so zgolj citati iz tvojih komentarjev na tem istem tematu….
….zdaj pa mi reci da »lažem kot pes« ….a ne…?
….ker mi ne paše da me kdorkoli ošteva z lažnivcem, ti bom odgovoril po točkah:

2.- popolnoma se strinjam s konstatacijo o najboljšem državniku...ampak brez narekovajev, ker je to (po mojem) žalitev in obrekovanje, katerega si ta ČLOVEK ne zasluži. Tudi mi ne gre »v glavo«, ko vsepovsod pljuvaš po komunizmu, ampak Putina veličaš…(ali se motim…?)
2a.- Tebi je ŽAL ….Popovič, Jankovič…. Zakaj.? Ker so od Kopra naredili, kaj….? In od Ljubljane bodo naredili, kaj….? Mar nisi slep, in ne vidiš okoli sebe…? (Koprčan = prvi sosed….)
3.- O takšnih »črkovnih frazah« sem se na tem forumu naučil preveč dobro, kakšne misli se v malih možganih večine Slovencljev obračajo, in je moja reakcija temu primerena.! Izza vsake takšne besede se skriva ne zgolj nacionalizem, ampak bi rekel šovinizem (Balkanci)….
4.- Po tej točki nimam kaj….preberi tvoj post pod toč. 2.)….
5.- Strel ti je šel mimo.! Preberi moj comment bolj natančno in brez predsodkov. ! Jaz nikje nisem napisal Istrani (ne vem odkod ti to…?), ampak ti lahko rečem da upoštevam vedno originalne nazive avtohtonega prebivalstva (praprebivalcev), in ker ti to nisi, (jaz pa tut' živim na tem območju), za mene je edini pravi izraz ISTRIAN, (italijanski) in ti tvoj izraz IstrJan lahko »obesiš mačku o rep« kot bi rekli naši južni (bratje?) sosedje, katerih jezik meni imputiraš. Tudi nobeden pravi Istrian na naši obali ne reče IstrJan ampak Istrian, ker italijanščina ne pozna črko (J) , razen če se nisi učil v šoli 'talijanščine

….(ne mi zamerit, prosim, ker se grem pikolovce, ampak ti si prvi začel ….)
….In na tem forumu ti ne more izraz "Istran" zveneti nekako čudno v ušesih.« , edino je možno, da te »bode v oči«…
... LOL

P.S.
….jzt še vedno 'mam rajš' Terrano di Carso con prosciuto (anche di Carso)
….lahko zamenjam za Terano con prosciuto crudo….
...ne se jezit: Teran je tut' iz trte Refoška......ROFLMAO 
...AMPAK 1000 LET ...(KJE SO TEDAJ BILI ROMANI ? PA MARIJA TEREZIJA, PA KARANTANIJA....???)

Ah, IvanSe",
nevem ali vpliva na tebe hitro spremeljivo aprilsko vreme ali kaj, ampak jaz ne razumem zakaj je potrebno sedaj dlakocepiti o nekih črkovnih frazah.
[#233975] 14.04.08 20:57 · odgovor na: anon-148691 (#233912)
Odgovori   +    0

IvanSe je napisal(a):

…. za trenutek sem že poveroval, da si izven okvirja večine laprdatorjev na tem forumu, ampak sem se uštel….
….kaj, za vraga, ne moreš brzdat gobec (tokrat prste – dita) in takoj začneš zmerjat, ker ne najdeš odgovora na izpodbijanje tvojih neumnih tekstualnih napak….???
…. nevem ali vpliva na tebe hitro spremeljivo aprilsko vreme ali kaj….
….Meni se zdi da tisto meni prilepljeno velja predvsem za tebe , ker si začel delat jezikovne in slovnične napake:
nevem....se piše ne vem ….( hitro spremeljivo aprilsko vreme, pač….)
….zdaj boš rekel »lapsus«…O.K.
….se ti sploh zavedaš kaj, za vraga, delaš….začneš trosit po forumu in potem toisto pripišeš soudeležencem….povrh vsega si tudi nesramen….
….ma daj, človek, ….potem rečejo da z leti pride tudi pamet….(folk je res neumen)…
….pa še: »jaz ne razumem zakaj je potrebno sedaj dlakocepiti o nekih črkovnih frazah.«…
….Če ne razumeš, nehaj dlakocepiti
…. Ciao, … IstrJan

Okay, over !

Strani: 1