Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Odkrivamo še eno Golobičevo \'\'napako\'\'
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (135)
Strani: 1
http://www.daylife.c...N6ei8LL9hL< /a>
http://www.daylife.c...P7Wl9U4cae< /a>
mimogrede, prodan je bil za manj, kot vi ocenjujete golobičevo haciendo.
dalex je napisal(a):
Mogoce je res fancy, ampak izgleda pa kot iz lego kock...
kako izgleda pa golobičeva hacienda?:)
po moje te v tujini takoj strpajo v psihiatrično ustanovo zaprtega tipa, če rečeš, da za nepremičnino, kot je golobovičeva, zahtevaš 2,3 milijona.
sicer pa vsaka čast novinarju, ki je ceno mimogrede popravil za milijonček in še vedno požel pohvalo.
kmatjaz64 je napisal(a):se več kot strinjam, še posebej glede propadajočih objektov; ti navadno kvarijo krajino, zmanjšujejo vrednost okoliškim objektom ...mislim, da v ZDA takoj pokasiraš kazen, če kot lastnik zanemarjaš objekt;
Kar tiče nepremičnin ima vsako malo večje slovensko mesto spomenik tranziciji. V Kranju imamo hotel Jelen in dve krasni propadajoči vili v katerih je bil po lastninjenju vrtec, v Ljubljani je to Hotel Belvue in še bi lahko naštevali. Da ne omenjam ogromnih zapuščenih tovarn ali pa recimo krasnega poslopja bivše kranjske mlekarne, ki propada nezaščiten, zaščitili pa so trgovski center Globus, ki ni drugega kot kup grde rje. Propadajoče objekte bi bilo pametno lastnikom, ki to dopuščajo posebej obdavčiti, tistim, ki obnavljajo in investirajo pa omogočiti ugodne kredite in nepovratna sredstva. Kar tiče cen slovenskih nepremičnin so nerealne. En m2 nezazidljive zemje v Vukoj..... sigurno ni primerljiv s m2 komunalno urejene zemlje v ožji okolici Dunaja ali Graza. ..
Bob je napisal(a): po moje te v tujini takoj strpajo v psihiatrično ustanovo zaprtega tipa, če rečeš, da za nepremičnino, kot je golobovičeva, zahtevaš 2,3 milijona.2 leti nazaj sem zoprnemu firbčnemu sosedu, ki je preveč spraševal in rad komandira nalašč rekel da prodajamo 1000 m2 za 30 milijonov €.
Najbrž mi je zato rekel da sem malo zmešan :-)
Strani: 1