Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Vlade križem rok opazujejo cene stanovanj
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (4)
sporočil: 10.844
Pa kaj se razburjaš.
Sem popravil post in dodal varianto a in b.
Normalno da sem za takojšnjo ukinitev sedanjega načina plačevanja prevoza na delo.
Tebi sem pa postavil vprašanje, katera varianta je zate bolj sprejemljiva (ne na osebnem nivoju ampak na splošno)
a ali b (ne a+b)
Normalno da sem za takojšnjo ukinitev sedanjega načina plačevanja prevoza na delo.
Tebi sem pa postavil vprašanje, katera varianta je zate bolj sprejemljiva (ne na osebnem nivoju ampak na splošno)
a ali b (ne a+b)
sporočil: 3.507
0513ANITO je napisal(a):
Pa kaj se razburjaš.
a ali b (ne a+b)
Določi se bruto za dolovno mesto in to je to. Vsak naj se odloči za svoj stil življenja in naj ga bo sposoben tudi vzdrževati. Če ti je všeč narava in vsakodnevne vožnje - tudi prav. Nobene konkurenčnosti in kurjenja bencina pa ni potrebno tu subvencionirati. Zaradi obdavčenja tudi vse špekulacije z nadomestili odpadejo. Delodajalcev pač ne zanima če je nekdo ljubitlj roštiljanja ali pa mestne zabave. Zato imate tudi probleme z vozači.
Zdaj če je delodajalec sposoben dvignit plačo vsem in za kakšen znesek je pa drugo vprašanje in se tiče delavcev in delodajalca. Če bi država končno malo popustila pri obdavčenju plač, bi tudi taka "bruto uravnilovka", ki je neizogibna, šla skozi.