Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: članek Umik kupcev sklestil tečaj Petrola
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (1)
Strani: 1
sporočil: 10.178
Krka bo zrasla do 40 odstotkov
Javno oceno analitikov so aprila dobile tudi druge delnice elitne borzne kotacije. Najbolj enotno analitiki napovedujejo rast Krke, ki se je včeraj pocenila za 3,7 odstotka. Analitiki Citigroupa so napovedali 20-odstotno rast, v Potezi in Raiffeisnu pa napovedujejo rast celo za 40 odstotkov.
torej po novem tp pomeni napoved rasti do te meje? žalostno, da finance dovolijo take smešne članke.
Javno oceno analitikov so aprila dobile tudi druge delnice elitne borzne kotacije. Najbolj enotno analitiki napovedujejo rast Krke, ki se je včeraj pocenila za 3,7 odstotka. Analitiki Citigroupa so napovedali 20-odstotno rast, v Potezi in Raiffeisnu pa napovedujejo rast celo za 40 odstotkov.
torej po novem tp pomeni napoved rasti do te meje? žalostno, da finance dovolijo take smešne članke.
sporočil: 359
..je včeraj začelo malo bolj padati,pa je tak članek kar
dobrodošel!
..za koga pa presodite sami??
..za koga pa presodite sami??
sporočil: 781
Včeraj je padalo zato, ker so mali delničarji prestrašeni in se
bojijo kaj bo po praznikih, IPO sploh ni problem, ker jih ne zanima
tako kot NKBM(kogar kača piši se boji...)! Je pa v zadnjih dveh
dneh precej dobrih novic, ki jih želijo nekateri izkoristit z
ugodnim nakupom! Sploh pa tale recesija, če so pri sosedu v riti a
boš tudi ti lačen??
sporočil: 62
Analitiki so v službi svojih Pidov, vsak navija za delnice, ki jih
imajo, realnost je pa druga. Lahko je bilo biti upravljalec, ko je
šlo vse gor.
sporočil: 17
Bob, popolnoma se strinjam s tabo. Take neumne in "pump" izjave bi
morali opremiti z napisom Beware of pickpockets.
sporočil: 606
A je možno, da kaksni novinarji poskušajo v svojo korist v člankih
naviti cene delnic?
Kodeks ze predpisuje, da se objavi, ali je avtor lastnik delnic, NE PA KOK JIH MA. Torej, eno si pustis vedno noter. Depo ti pa niha, kakor ti pac paše (pišeš).
Ko sem se zadnjič na obisku doma malo zvečer posedel v nekem lokalu, sem slisal, da bo sla naslednji dan ena delnica gor, ker bo objavljena v financah :)
V glavnem, slabi fantje mecejo slabo luc na tiste, ki so dobri.
Meni se zdi uredu primer Polanica na Dnevniku, ki striktno nima nobene delnice, o kateri pise (pa tudi nekaj drugih fantov je takih na Financah)
Kodeks ze predpisuje, da se objavi, ali je avtor lastnik delnic, NE PA KOK JIH MA. Torej, eno si pustis vedno noter. Depo ti pa niha, kakor ti pac paše (pišeš).
Ko sem se zadnjič na obisku doma malo zvečer posedel v nekem lokalu, sem slisal, da bo sla naslednji dan ena delnica gor, ker bo objavljena v financah :)
V glavnem, slabi fantje mecejo slabo luc na tiste, ki so dobri.
Meni se zdi uredu primer Polanica na Dnevniku, ki striktno nima nobene delnice, o kateri pise (pa tudi nekaj drugih fantov je takih na Financah)
sporočil: 270
Bob je napisal(a):
Krka bo zrasla do 40 odstotkov
A nisi vesel takih člankov. Saj praviš da služiš z kratkimi pozicijami, to ti je voda na mlin. Sam sem zelo zadovoljen z takimi in podobnimi članki, eden zadnjih: Slovenski kovanci so z vstopom v evroobmočje postali zanimivi za tuje numizmatike, kar je dvignilo njihove cene.
IgorB
sporočil: 220
Ce bi imeli analitiki imeli kaj znanja in kaj znali, pol ne bi bli
analitiki, ampak bi bili na drugi strani, tako se pac na zalost
nahajajo se vedno za odrom.
That
That
Strani: 1