Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Jankovićeva matematika drugačna od opozicijske
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Nepremičnine (4)
Strani: 1 2
ceno je "izračunal" še predno je šimbas vrgel na tehtnico.
NavadniNimda je napisal(a):Zanimivo, da si napisal socialna naravnanost v Italic fontu. Lahko bi napisal z navednicami. ;)
Madonca, vidim, da so vsi komentatorji pred mano tule dobili po 5 zvezdic. Očitno je socialna naravnanost Yankoviča najbolj pomembna in najbolj očitna tema v tekočem medkongresnem obdobju. :)
Opoticija gre v preiskavo zato ker ima čisto vest.
matic1982 je napisal(a):
tole me je pa nasmejalo:) igre brez meja:)
Meni se pa dozdeva da vročinski val še ne bo tako kmalu popustil. S stalnim pojavljanjem po
časopisih je že prekosil D Murkota v neki drugi sferi.
Infowarrior je napisal(a):Težka bo. Poštene ste prepričali, da se ne splača, za lopove pa nekako ne bi navijal.
a ma kdo kako idejo, kdo bi bil lahko novi župan Ljubljane....
Že ves čas pa me tudi zanima, kje je bil Moj Župan in kaj je počel tistega leta. Skoraj gotovo je bil pri teritorialcih.
0817Suhad je napisal(a):sin jure je telebnil na maturi oziroma ni izdelal zadnjega razreda (popravite me).
nod, kaj to misliš o sreči pri šolanju Jankoviča... Nekje daleč v spominu imam neko afero pa se ne morem spomniti kaj je bilo? Daj posim malo mi osveži spomin, spomnim se samo da je bilo neko podkupovanje.
pa je stara mama, tašča od solatarja, verjetno s pomočjo murgelskega drekača, dosegla popravne izpite pri neki yebeni delavski univerzi v šiški, čez cesto viatorja.
poba je "izdelal", direktorica du je zaradi afera odletela na novo delovno mesto.
potem pa vse tiho je bilo ... ...
Če se od površine stanovanj odšteje še površina kopalnice in predsobe ali hodnikov, lahko naračunamo še višjo ceno stanovanj. Papir lahko veliko prenese.
Toliko o matematiki SDS in Financ.
Strani: 1 2