Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: TLSG
Strani: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39
sporočil: 638
Telekom Slovenije je z borznim članom Interkapital vrijednosni
papiri d.o.o sklenil pogodbo za opravljanje storitev vzdrževanja
likvidnosti delnice Telekoma Slovenije, d.d.. Storitve po pogodbi
se bodo začele izvajati 3. februarja 2020
sporočil: 803
Vrhunski deal, ja.
Čeprav delnica se pa počasi pobira. Kot da antena pri dividendi ne bo bolela tako, kot je bila sprva mišljeno. Jaz sem sicer pred časom izkoristil tole pobiranje tečaja in pri 58 odplaknil vse skupaj in pretopil v POSR.
Čeprav delnica se pa počasi pobira. Kot da antena pri dividendi ne bo bolela tako, kot je bila sprva mišljeno. Jaz sem sicer pred časom izkoristil tole pobiranje tečaja in pri 58 odplaknil vse skupaj in pretopil v POSR.
sporočil: 558
Glede na to, da se bodo ukrepi za omejitev širjenja koronavirusa
zagotovo poznali na poslovanju podjetij po celem svetu, pričakujem
nižje tečaje delnic čez 6 mesecev ali leto dni kot so danes.
Zaradi česa ste prepričani, da je ponoven vstop dobra odločitev?
Zaradi česa ste prepričani, da je ponoven vstop dobra odločitev?
sporočil: 803
Odvisno kako močno bo usekalo in po katerih panogah ...
Sam stavim na to, da je najhujši vsesplošni reakcijski sunek na trgih nekako za nami. Kitajska se umirja, tudi v Italiji kot glavnem žarišču v Evropi danes zabeleženih krepko manj kot 500 novih primerov. Malo bolj v tem smislu še sevata Južna Koreja in Iran. Seveda pa se o nadaljevanju zgodbe lahko tudi motim. In če se, bom to pač plačal iz lastnega žepa pri že opravljenih nakupih prejšnji teden in tistih, ki jih nameravam opravit ta teden.
Dejanske izgube - v tistih sektorjih, kjer so - pa se bodo tako ali tako porazdelile med dva kvartala. Ponekod se bo do konca leta marsikaj dalo tudi nadoknadit ... npr. logistika
TLSG pa imam magično mejo za ponovni vstop pri 50 bolj zato, ker me ne prepričajo njihovi srednjeročni plani, ne toliko zaradi corone same.
Sam stavim na to, da je najhujši vsesplošni reakcijski sunek na trgih nekako za nami. Kitajska se umirja, tudi v Italiji kot glavnem žarišču v Evropi danes zabeleženih krepko manj kot 500 novih primerov. Malo bolj v tem smislu še sevata Južna Koreja in Iran. Seveda pa se o nadaljevanju zgodbe lahko tudi motim. In če se, bom to pač plačal iz lastnega žepa pri že opravljenih nakupih prejšnji teden in tistih, ki jih nameravam opravit ta teden.
Dejanske izgube - v tistih sektorjih, kjer so - pa se bodo tako ali tako porazdelile med dva kvartala. Ponekod se bo do konca leta marsikaj dalo tudi nadoknadit ... npr. logistika
TLSG pa imam magično mejo za ponovni vstop pri 50 bolj zato, ker me ne prepričajo njihovi srednjeročni plani, ne toliko zaradi corone same.
sporočil: 99
Ne moreš verjet kam je padel telekom in to v času največje
gospodarske rasti. Vsi telekomi v regiji z odlićnimi rezultati. Kot
delničar ful razočaran nad upravo......Planet takoj ukinit.....
sporočil: 115
[jezdec666]Pogrešam "rexijeve" komentarje, sem prepričan da ne bi bili tako nizko...
Streznitev se reče temu.
sporočil: 440
Poop... pa imaš morda kak nasvet, če si eden tistih, ki dejansko
vedo, kaj govorijo. Sam sem eden tistih genijev, ki jim je uspelo
pri 59 še orenk dokupiti in me resnično zamima, ali ima smisel
čakati in upati na kak "V", ali je pametneje glasno zakleti in
potegniti ven, kar pač je?!
sporočil: 1.203
Morda nimam pojma. Sam sicer zadnjih 5 let na slovenski borzi
dosegam nadpovprečen donos. Morda je pa sreča.
Imaš pa vsako mojo prodajo/nakup na tem forumu dokumentiran, ter hkrati razlago zakaj sem se odločil za izvedbo.
Do zdaj še tudi nisem "naredil rexija", ki po vsakem slabem poslu izgine v luknjo iz katere ga ni pol leta.
Tako da ni problema, sam lahko odkrito debatiram o tem, zakaj bi nekaj bilo smiselno ali ne.
Imaš pa vsako mojo prodajo/nakup na tem forumu dokumentiran, ter hkrati razlago zakaj sem se odločil za izvedbo.
Do zdaj še tudi nisem "naredil rexija", ki po vsakem slabem poslu izgine v luknjo iz katere ga ni pol leta.
Tako da ni problema, sam lahko odkrito debatiram o tem, zakaj bi nekaj bilo smiselno ali ne.
sporočil: 2.857
Nikec3 - si bolj 'buy & hold' ali 'day-trader'? Ali imaš
različne pristope za različne delnice?
sporočil: 558
Nisem strokovnjak, ampak menim, da ni ne + in ne -.
To pomeni manj prihodkov, ki so že itak leta v upadanju in tudi manj stroškov, ki so jih imeli s Planet TV velik in posledično tolkli izgubo če me spomin ne vara.
Žal se ne bo ponovila zgodba Petrola ;)
To pomeni manj prihodkov, ki so že itak leta v upadanju in tudi manj stroškov, ki so jih imeli s Planet TV velik in posledično tolkli izgubo če me spomin ne vara.
Žal se ne bo ponovila zgodba Petrola ;)
sporočil: 6.657
[kn051]
In kaj to pomeni za delničarje TLSG - resno vprašanje: + ali -1,20 EUR manjša čista izguba na delnico (80 milijonov so izgubili v 10 letih)
sporočil: 497
Pozdravljeni,zanima me kako bo 5g vplival na poslovanje Telekoma.
www.delo.si/gospodar...55565.html
sporočil: 8
čas vnosa: 08.10.20 09:56
Tu je cijena stvarno otišla u ponor, jel neka drama u firmi ili je
onako palo po inerciji od korone itd..?
sporočil: 21.898
[zubatac2]covjece sta ti ni jasno, zemlja je u rasulu, sve su vec pokrali, za par dana stize lockdown...
Tu je cijena stvarno otišla u ponor, jel neka drama u firmi ili je onako palo po inerciji od korone itd..?
barem imamo dr. Steroida, koji nama i dalje prica pricice