Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: Nekaj časa ne bo novosti
Strani: 1
sporočil: 13.641
..na Finance-on.net.
Danes zjutraj je ven prišel namreč War of we...eee...nekej. Programerji so do nadaljnjega zasedeni. :)
Danes zjutraj je ven prišel namreč War of we...eee...nekej. Programerji so do nadaljnjega zasedeni. :)
sporočil: 287
Tc tc tc Gustl. World of Warcraft - The burning crusade
Ti k da bi bil z drugega planeta :)
Ti k da bi bil z drugega planeta :)
sporočil: 582
Tudi meni deluje zadeva blazno pocasi... Da ne ti programerji tega
karkolizeje igrajo na masinah financ... :)
Ne. Danes le izjemoma nas Gustl tolerira z malce spilanja med
delovnim casom, ker gre vseeno za nam velik dogodek :)
sporočil: 1.610
Vincenc je napisal(a):
Ne. Danes le izjemoma nas Gustl tolerira z malce spilanja med delovnim casom, ker gre vseeno za nam velik dogodek :)
A boste koga križali ?
Hm... ja. Tudi meni se zdi uporabe besede "crusade" nekako
neprimerna, a kaj cem. Igra pac...
sporočil: 1.610
Vincenc je napisal(a):
Hm... ja. Tudi meni se zdi uporabe besede "crusade" nekako neprimerna, a kaj cem. Igra pac...
Ampak, sigurno se greste "partizane pa Nemce" :))
Seveda sta dve frakciji. Kako drugace bi se lahko sli vojne?
:)
Ceprav je v evropi ze toliko streznikov, da lahko mirno igras, ce zelis, na obeh straneh.
Ceprav je v evropi ze toliko streznikov, da lahko mirno igras, ce zelis, na obeh straneh.
sporočil: 2.903
Vincenc je napisal(a):
Seveda sta dve frakciji. Kako drugace bi se lahko sli vojne? :)
Ko sem videl subject, sem mislil zlobno pripisati v forum "nič novega". pa sem se ugriznil v jezik oz prste. In potem šel na članek o Melaniji, kristalu in Lady, ter videl da ste prenovili obvestilo o nakupu članka. ODLIČNO! Takšne spremembe bodo sistem naredile prijaznejši in uporabnejši. pri meni sicer s tem ne boste prodali nič več, ampak se mi zdi zelo ok, da delate tovrstne spremembe. Če ne zaradi drugega vsaj zaradi tega, da se vidi da malce razmišljate o uporabnikih in dajate upanje, da morda pa bo še kakšna stvar postala uporabnejša.
sporočil: 3.657
Sse malo nakupov dodajte skupaj z belimi fonti na forumih pa boste
imeli vec casa in resursov za igrice!
LP MMM
LP MMM
Strani: 1