Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek Najslabši oktober v zadnjih desetih letih za evropski avtoposel
Strani: 1
sporočil: 10.844
Če bi manj dražil, bi verjetno več prodal...
Pa če bi več delal in manj jamral nad usodo tudi...
sporočil: 1.210
ni problem cena, proda se vse, problem je proizvodnja... nasankali
bodo oz. so vsi ki sodelujejo v verigi proizvodnje in dobave, še
najmanj pa VW, Renault in ostali. Ti so si z maržami kompenzirali
upad prodaje...
sporočil: 5.993
[0513ANITO]Dej se vzdrži tako primitivnih komentarjev k sploh ne veš kakšno sranje je na trgu .. ..v logistiki pregorevajo da se vsaj delno rešuje proizvodnja...
Če bi manj dražil, bi verjetno več prodal...
[slovenecnb1]Kar so skuhal to imajo...ne me hecat, tudi jaz sem na trgu...
> [0513ANITO]
> Če bi manj dražil, bi verjetno več prodal...
> Pa če bi več delal in manj jamral nad usodo tudi...
Dej se vzdrži tako primitivnih komentarjev k sploh ne veš kakšno sranje je na trgu .. ..v logistiki pregorevajo da se vsaj delno rešuje proizvodnja...
Logistiko pa poznam dovolj dobro. Običajno imam vsaj 10 popšiljk konstantno v prihodu..Z vseh koncev sveta...
sporočil: 2.264
Kdo pa jamra? Dobićki proizvajalcev in trgovcev tolčejo rekorde iz
kvartala v kvartal. Jamrajo samo kupci, ki morajo za iste
avtomobile plačevati več. Tukaj v ZDA večina trgovcev zaračuna
"market adjustmet fee"; slednji je konkreten tudi pri normalnih
vozilih (npr. Ford Bronco par $10k), pri eksotikah je pa itak adijo
pamet (G63 AMG in 911 GT3 vsaj $100k).
Tudi pri rabljenih avtih so šle cene gor za 30 do 50%, odvisno od modela. Lani maja sem kupil leto starega Grand Cherokeeja za $28k, zdaj ga lahko prodam za vsaj $36 (z dodatnimi 45k km).
Tudi pri rabljenih avtih so šle cene gor za 30 do 50%, odvisno od modela. Lani maja sem kupil leto starega Grand Cherokeeja za $28k, zdaj ga lahko prodam za vsaj $36 (z dodatnimi 45k km).
[dz1975]Le zakaj potem tak naslov članka????
Kdo pa jamra? Dobićki proizvajalcev in trgovcev tolčejo rekorde iz kvartala v kvartal. Jamrajo samo kupci, ki morajo za iste avtomobile plačevati več. Tukaj v ZDA večina trgovcev zaračuna "market adjustmet fee"; slednji je konkreten tudi pri normalnih vozilih (npr. Ford Bronco par $10k), pri eksotikah je pa itak adijo pamet (G63 AMG in 911 GT3 vsaj $100k).
"Najslabši oktober v zadnjih desetih letih za evropski avtoposel"
sporočil: 2.264
Fake news? :)
www.fool.com/investi...espite-th/
BMW je imel v prvih treh kvartalih 11 milijard operativnega dobička (EBIT), lani v celem leti 5 milijard.
www.fool.com/investi...espite-th/
BMW je imel v prvih treh kvartalih 11 milijard operativnega dobička (EBIT), lani v celem leti 5 milijard.
Strani: 1