Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: KDHR
Strani: 1 2
sporočil: 2.002
Lahko kdo kaj pokomentira stanje. Mene so dividende premamile, zdaj
sem pa že globoko v minusu. Kaj predlagate?
sporočil: 154
Jaz podobno:)
(za en del nisem imel nastavljeno prodajo po 115..).
Nekako računam, da bodo prešli mejo 90% in bi morala biti iztisnitev... če se ne motim so kupovali do 86,5€?
Nekako računam, da bodo prešli mejo 90% in bi morala biti iztisnitev... če se ne motim so kupovali do 86,5€?
sporočil: 310
[bojan]Kaj pa se je zgodilo da je v dveh letih cena delnice poletela iz ca 7-10 na 100?
Dividenda izplačana, sedaj gre lahko nazaj do 10...
www.slo-delnice.si/t...-ljse/kdhr
Zadnja sprememba: peterw 15.07.2020 11:27
Nekako računam, da bodo prešli mejo 90% in bi morala biti iztisnitev... če se ne motim so kupovali do 86,5€?Kakšna iztisnitev? Kdo? Se da kakšen link poiskat?
Potemtakem je sedaj strong buy! :)
sporočil: 154
Jaz nisem profi in tudi nisem spremljal pretekle nakupe; po spominu
so bili "veliki posli lani & letos " po tečaju cca.
86,5€.
A je kak trik koliko časa mora biti od zadnjega nakupa da velja tečaj ipd. ne vem.
Po umiku imajo cca. 0,16% manj kot 90% (če imam prave izračune, podatke).
A je kak trik koliko časa mora biti od zadnjega nakupa da velja tečaj ipd. ne vem.
Zadnja sprememba: peterw 15.07.2020 11:42
[bojan]Uh. To bi pa res lahko kakšen poznavalec pokomentiral, iz rokava.
Jaz nisem profi in tudi nisem spremljal pretekle nakupe; po spominu so bili "veliki posli lani & letos " po tečaju cca. 86,5€.
Ali pa mogoče kdo iz kakšne borznoposredniške družbe?
sporočil: 497
[bojan]Iztis je pravica ne pa obveza.
ILIRIKA d.d. odkupuje delnice KDHR po 40,00€ (!?)
Poslali so mi pismo da bodo delnice odkupovali do 16.10.2020.
Nadalje mi pišejo: Če niste svoje delnice prenesli iz ukinjenih reg. računov pri KDD imate čas za prenos in unovčitev teh delnic le še do 31.12.2021, sicer bom razlaščen. Oz. bo premoženje za vas izgubljeno.
Je še kdo dobil kaj takega... mislim, kaj se pa gredo ?
Nadalje mi pišejo: Če niste svoje delnice prenesli iz ukinjenih reg. računov pri KDD imate čas za prenos in unovčitev teh delnic le še do 31.12.2021, sicer bom razlaščen. Oz. bo premoženje za vas izgubljeno.
sporočil: 115
[peterw]ja pa sej to je uzakonjeno....
www.kdd.si/imetniki/...ih-racunov
ja pa sej to je uzakonjeno....
www.kdd.si/imetniki/...ih-racunov
Samo cena se mi zdi nekoliko nizka. Na trgu je 54,5€. Kaj pa mislijo da smo?!
Ja pač si računajo za to, da te obvestijo. Boljš da dobiš 40 kot da
si razlaščen, a ne?
Zadnja sprememba: peterw 24.09.2020 13:06
[mmzmmz123]Ja saj ji jih razumem... Ampak! Zakaj bi bil jaz razlaščen, če jih imam na trgovalnem računu?
Ja pač si računajo za to, da te obvestijo. Boljš da dobiš 40 kot da si razlaščen, a ne?
Mislim, da bi bilo dobro prej pogledat, preverit, kdo je "osveščen pacient" in ne kar na pamet ponujat po cca 35% nižji ceni in se delat odrešitelja.
Zadnja sprememba: IT2017a1 24.09.2020 13:17
[peterw]Ja pa sej ti ne boš razlaščen... Sej si sam napisal:
> [mmzmmz123]
> Ja pač si računajo za to, da te obvestijo. Boljš da dobiš 40 kot da si razlaščen, a ne?
Ja saj ji jih razumem... Ampak! Zakaj bi bil jaz razlaščen, če jih imam na trgovalnem računu?
Mislim, da bi bilo dobro prej pogledat, preverit, kdo je "osveščen pacient" in ne kar na pamet ponujat po cca 35% nižji ceni in se delat odrešitelja.
Tisti ki jih imajo na KDD računu bodo razlaščeni, ne vi, ki jih imate na trgovalnem...
[peterw]Zakaj... niso Karitas...
Cena je nesramno nizka
Maš možnost odločitve, maš... torej?
Zadnja sprememba: mmzmmz123 21.10.2020 13:41
Lastne delnice odkupujejo po ceni, ki sigurno obstoječim
delničarjem,vasj glede na trenutno stanje, nekaj + dela.
[bojan]Še držiš? Ali si prodal?
Je to slučajno Ilirika? SO jih toliko "nabrali" s poceni odkupom (akcijo pred časom)
Meni se zdi da bom zelo kratko potegnil
[peterw]
Nova ponudba ilirike. Tokrat po 38,00€
Upravni odbor bo skupščini delničarjev predlagal naslednji predlog
delitve bilančnega dobička:
Bilančni dobiček, ugotovljen na dan 31. 12. 2020, v višini 36.982.756,71 evra, ki sestoji iz prenesenega čistega poslovnega izida v višini 33.118.837,67 evra in preostanka čistega dobička poslovnega leta 2020 v višini 3.863.919,04 evra, se uporabi za:
- Del bilančnega dobička največ v znesku 24.811.100,50 evra se uporabi za izplačilo dividend, kar z upoštevanjem celotnega števila izdanih delnic (brez odštevanja lastnih delnic) znaša bruto vrednost 11,50 evra na delnico.
- Preostanek bilančnega dobička najmanj v znesku 12.171.656,21 evra ter morebiten preostanek, ki nastane zaradi lastnih delnic na presečni dan za izplačilo dividend in zaradi zaokroževanja pri izplačilu dividend, ostane nerazporejen kot preneseni dobiček in bo o njegovi uporabi odločeno v naslednjih poslovnih letih.
Bilančni dobiček, ugotovljen na dan 31. 12. 2020, v višini 36.982.756,71 evra, ki sestoji iz prenesenega čistega poslovnega izida v višini 33.118.837,67 evra in preostanka čistega dobička poslovnega leta 2020 v višini 3.863.919,04 evra, se uporabi za:
- Del bilančnega dobička največ v znesku 24.811.100,50 evra se uporabi za izplačilo dividend, kar z upoštevanjem celotnega števila izdanih delnic (brez odštevanja lastnih delnic) znaša bruto vrednost 11,50 evra na delnico.
- Preostanek bilančnega dobička najmanj v znesku 12.171.656,21 evra ter morebiten preostanek, ki nastane zaradi lastnih delnic na presečni dan za izplačilo dividend in zaradi zaokroževanja pri izplačilu dividend, ostane nerazporejen kot preneseni dobiček in bo o njegovi uporabi odločeno v naslednjih poslovnih letih.
Poskus dviga tečaja z enim lotom za več kot 30% ?!
Mission failed !!!
seonet.ljse.si/?doc=...c_id=77623
Mission failed !!!
seonet.ljse.si/?doc=...c_id=77623
Strani: 1 2