Izbrani forum: Avto
Izbrana tema: članek (video) Ko ti na dom pripeljejo najdražji avto na svetu
Strani: 1
sporočil: 18.363
Zadnja sprememba: bigl 27.01.2014 14:18
Tegale kar dela Subaru impreza blizu 100 na uro po smukaški progi
navzgor tale najdražji avto me zmore nikoli:-).
www.siol.net/avtomot...preza.aspx Lep dan.
sporočil: 1.218
[bigl]Ali pa tale: www.dacia.si/odkrijt...ia-duster/ edini avto na svetu, model 2013, ki ti ga nihče ne ukrade
Tegale kar dela Subaru impreza blizu 100 na uro po smukaški progi navzgor tale najdražji avto me zmore nikoli:-). www.siol.net/avtomot...preza.aspx Lep dan.
sporočil: 3.984
Kris Singh, jeklenega konjička pred nakupom ni preizkusil, niti ga ni videl, ko ga je prvič videl pa je bil vzhičen: "Čudovito, v živo je še lepši!"Podobno dubiozen vzklik je ušel tudi meni, ko sem po 8 letih nestrpnega čakanja le dobil prvi model trabanta, vendar je navdušenje hitro skopnelo, ko so mi v salonu razložili, da trije tolsti prašički, ki so se držali plastičnega lepotca, niso del obvezne opreme. Od takrat vedno zahtevam, da avto vidim še preden ga prvič vidim.
sporočil: 9.830
[tekavec]Vidiš, meni so pa zagotovili, da so tisti trije možički pod zadnjim pokrovom mojega prvega zaporožca res del serijske opreme. Bojda so bili celo nujno potrebni za pravilno delovanje avta. - Proti splošnemu prepričanju, da so bili tisti žepi ob strani namenjeni zgolj za naphan videz dirkalnega traktorja, moram povedati, da so bili zelo praktični in skrbno načrtovani. Zanje se je lahko držalo še nekaj potnikov, kadar je znotraj ves prostor zasedla krava.
> Kris Singh, jeklenega konjička pred nakupom ni preizkusil, niti ga ni videl, ko ga je prvič videl pa je bil vzhičen: "Čudovito, v živo je še lepši!"
Podobno dubiozen vzklik je ušel tudi meni, ko sem po 8 letih nestrpnega čakanja le dobil prvi model trabanta, vendar je navdušenje hitro skopnelo, ko so mi v salonu razložili, da trije tolsti prašički, ki so se držali plastičnega lepotca, niso del obvezne opreme. Od takrat vedno zahtevam, da avto vidim še preden ga prvič vidim.
Te zanima še poraba? - Zelo varčen je bil. Bala sena na teden.
sporočil: 4.080
Zadnja sprememba: anon-180464 27.01.2014 17:21
Pri nas za to sploh ne bi dobil homologacije.Spredaj ni nikjer mesta za pritrditev tablice.
Pa tudi ni dovolj horizontalne odbojne površine za merilce hitrosti.
Pa v Lj. ga pajk ne bi mogel naložiti, saj s tistimi "kleščami" ne prideš okrog koles.
Sicer pa na naših cestah itak ne bi prišel daleč, nasedel bi v prvi cestni luknji.
:-)
(za naše nive, je še vedno najboljša Niva)
sporočil: 1.021
Tlele pa vsi neki o high tech znamkah nabijate. Se še spomnite
vrste za Yugote? Pa kolk časa jih je blo treba čakat? O tem, da jih
je blo treba iskat nekam dol na jug in da si bil srečen, če si se
brez okvare pripeljal nazaj? No, saj smo tudi pri nas dočakal Yugo
Amerika.
sporočil: 3.720
Avtomobilski poznavalci sicer menijo, da je visoka cena za ta model
neupravičena, saj so na trgu za manj denarja na voljo podobno
zmogljivi in kvalitetni bolidi.
Jaki poznavalci... Nimajo pojma o trgu, še manj o trgu luxury izdelkov...
sporočil: 2.117
[vojc17]Jap, že ko ga je dobil, je bil na trgu vreden več, ne se bat zanj. Je kar nekaj vročekrvnežev, ki bi zanj dali še več, samo da bi stal pri njih.
Avtomobilski poznavalci sicer menijo, da je visoka cena za ta model neupravičena, saj so na trgu za manj denarja na voljo podobno zmogljivi in kvalitetni bolidi.
Strani: 1