Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gantar odstopil od nakupa Istrabenza
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Borza (1)
Strani: 1
sporočil: 1.473
sam Gantar hara sceno, res je car jebenti....me prav zanima, kakšna
fora bi bla, če bi bil on minister za gospodarstvo, nepa neki
kvazistrokovnjaki, k ti znajo na pamet še z barvicam narisat
učbenike s faksa.....
sporočil: 549
To so prava lopovska posla, ki naj jih tudi Kos preveri. Kako lahko
dobiš pravico glasovanja, če še plačal nisi? Kako lahko pobereš
dividende, če še plačal nisi? In kdo vse je dobil delež od
dividend? Janša? Erjavec? Bajuk? Kos? Pahor? Golobič?
sporočil: 4.944
icko30 je napisal(a):
Ok če štekam prav? Kd je s kupoprodajno pogodbo kao kupila delnice plačala enako 0 pobasala dividende in nato odstopila od nakupa? WTF?
Ja, tudi jaz tako razumem zgodbo. Glede na dejstvo, da je KD šele danes ostopil od nakupa, pomeni, da do sedaj delnic ni kupil in ni plačal. Je pa pobasal dividende. Ali je to del tihega dogovora, ali pa je Gantar nategnil Bavčarja? Resnico o tem vesta le onadva.
hokejist je napisal(a):So pa tudi hokejistove pripombe vredne razmisleka. Ali je dogajanje znotraj zakonoskih določil ali ne?
To so prava lopovska posla, ki naj jih tudi Kos preveri. Kako lahko dobiš pravico glasovanja, če še plačal nisi? Kako lahko pobereš dividende, če še plačal nisi?
sporočil: 3.126
jurijjurij je napisal(a):
So pa tudi hokejistove pripombe vredne razmisleka. Ali je dogajanje znotraj zakonoskih določil ali ne?
po mojem ti lastnik lahko prepusti pravico do dividende in tudi glasovalno pravico tudi zastonj, če je tako dogovorjeno. vsak pač s svojo lastnino in svojimi pravicami svobodno razpolaga, vsaj jaz si to tako predstavljam.
sporočil: 549
jurijjurij je napisal(a):Kokr sem razumel ZTVP-1, bi rekel, da velja za tole 51. člen ZTVP-1 ???
So pa tudi hokejistove pripombe vredne razmisleka. Ali je dogajanje znotraj zakonoskih določil ali ne?
sporočil: 91
To je kapitalizem uspešnega političnega poslovneža.
Mičo M. bencin bo po novem zagotovo dražji, bo več denarja za poplačilo Bavčarjevih kreditov. Ostalo bodo pa banke prispevale z žegnom Ropa in davkoplačevalskega denarja.
Vse delnice naj se enostavno donirajo Bavčarju, krivulja podjetja pod njegovim vodstvom vodi le v brezno, tako vsaj dodatnega denarja ne bo izmolzel od države.
Igor dej nehi se it tega, raje se umakni in pusti posel, to ni zate, ali pa morda le in samo zate, saj se ti za življenje tistih, ki so odvisni od tvojega vodnja prav malo J...
Mičo M. bencin bo po novem zagotovo dražji, bo več denarja za poplačilo Bavčarjevih kreditov. Ostalo bodo pa banke prispevale z žegnom Ropa in davkoplačevalskega denarja.
Vse delnice naj se enostavno donirajo Bavčarju, krivulja podjetja pod njegovim vodstvom vodi le v brezno, tako vsaj dodatnega denarja ne bo izmolzel od države.
Igor dej nehi se it tega, raje se umakni in pusti posel, to ni zate, ali pa morda le in samo zate, saj se ti za življenje tistih, ki so odvisni od tvojega vodnja prav malo J...
sporočil: 1.149
hokejist je napisal(a):
To so prava lopovska posla, ki naj jih tudi Kos preveri. Kako lahko dobiš pravico glasovanja, če še plačal nisi? Kako lahko pobereš dividende, če še plačal nisi? In kdo vse je dobil delež od dividend? Janša? Erjavec? Bajuk? Kos? Pahor? Golobič?
Kos raje preverja župane ali so dobili zastonj vstopnico za nogometno tekmo ali ne. Sicer pa bi bilo dobro, da se enkrat objavi koliko nas, davkoplačevalce, stane Kosova protikorupcijska komisija ali karkoli že in kakšni so rezultati. Definitivno pa se Kos ne spušča v pregledovanje poslovanja Jankoviča, Golobiča, in ostalh simpatizerjev KGB in Foruma 21. Ta služba je rezervirana samo za pristaše JJ!
sporočil: 11.068
andrejp1980 je napisal(a):
drgač more bit pa kr zajeban ja, k Bavčar nima nobenga dosjeja od Gantarja.....
Ha, ha, ima ima; ni tajkuna, ki ne bi imel masla na glavi za ene 20 let špilanja klaviatur. Seveda to ne velja za Slovenijo. :-))))
sporočil: 165
Pač parkirišče. Ganrat je bil za uslugo Bavčarju dobro plača
(dividende). Da pa delnic ne bo kupil (plačal) pa je bilo tako ali
tako jasno. Cilj je bil le glasovanje v prid Bavčarju...
sporočil: 805
Najhuje pri vsem tem je, da je na stavi ENO življenje enega
individuuma proti nekaj tisoč življenj (delavci v vseh povezanih
družbah skupaj z družinskimi člani). Se pravi.
Tu govoriti o pravičnosti in konsistenčnem vodenju - fuj!Hej, po tem takem je tudi Hitler bil v osnovi človečen, konsistenten??
Naj že enkrat pove kaj je bilo v ozadju umora Krambergerja...vemo kakšno funkcijo je tedaj zasedal enotonski!
Tu govoriti o pravičnosti in konsistenčnem vodenju - fuj!Hej, po tem takem je tudi Hitler bil v osnovi človečen, konsistenten??
Naj že enkrat pove kaj je bilo v ozadju umora Krambergerja...vemo kakšno funkcijo je tedaj zasedal enotonski!
sporočil: 5.181
trica je napisal(a):
Res je Gantarja za gospodarskega ministra,bojo vsaj vsi plesali kot bo on igral!!!
on bo kradel, folk pa ploskal.
sporočil: 1.169
jurijjurij je napisal(a): Ja, tudi jaz tako razumem zgodbo. Glede na dejstvo, da je KD šele danes ostopil od nakupa, pomeni, da do sedaj delnic ni kupil in ni plačal. Je pa pobasal dividende. Ali je to del tihega dogovora, ali pa je Gantar nategnil Bavčarja? Resnico o tem vesta le onadva.Zdi se mi,da je takrat KD nakazal delnice Gorenja.(najbrž sem na financah prebral)
sporočil: 18.121
0531KDXIn3 je napisal(a):
V čem točno "har" Gantar in zakaj je car!?
Ker KD še ni bankrotiral.
sporočil: 17.846
icko30 je napisal(a):
Ok če štekam prav? Kd je s kupoprodajno pogodbo kao kupila delnice plačala enako 0 pobasala dividende in nato odstopila od nakupa? WTF?
Znat je treba.. :)
sporočil: 18.363
icko30 je napisal(a):
Ne ne. Gre za to da se pozanimam kdaj bo skupščina in kdaj se bodo talale dividende, pridem k brokerju, "kupim" kolikor se da delnic, pljunem na načrt Franja Bobinca o nadaljnjem razvoju gorenja, pobašem dividende, pokličem brokerja mu rečem: jebi se ti pa tvoje delnice and fat lady sings...
Kje sem "zgrešil"...
lp
Si zgrešil....ker si icko30. Če bi bil icko1 bi bilo nemara drugače. Sicer pa iz takih parkirišč na svetlo hodijo nove banke? Sem zgrešil.....Viš tko je to pr nas. Lep dan.
Strani: 1