Izbrani forum: Borza
Izbrana tema: ZVTG
Strani: 1 ... 20 21 22 23 24 25
sporočil: 574
[odvisnik]Kje si to prebral? Na seonetu je blo takole:
> [primozxy]
> Lepo raste. Še bolj mi je všeč,da se 1 slovensko podjetje širi v italijo. Drugače se znamo samo po balkanu.. izjema krka
Ne vem koliko se dejansko širijo, kot sem prebral so le vstopili v družbo oz jo kupili in to nek zavarovalniški tech.
To glede na slovensko mentaliteto zna bil v stilu.
Nemcem z denarjem se da vse prodat...
Ne bo presenečenje, če si čez par let navrtajo luknjo.
Glede na to, da precej sparajo na zaposlenih se bo to slej ko prej poznalo.
Skupina Triglav ocenjuje, da bo v letu 2026 ustvarila okoli 400 milijonov evrov obsega poslovanja preko Prime, kar bo predstavljalo do 20 odstotkov zavarovalnega portfelja Prime v Italiji. V letu 2025 bo ta delež začasno večji, pri čemer bo Skupina Triglav sklenila 80-odstotno kvotno pozavarovalno pogodbo z Ageas Re. Zaradi novega posla bo Skupina v letu 2025 za približno tretjino presegla načrtovan celotni obseg poslovanja, ki je bil prvotno določen v višini nad 1,8 milijarde evrov.
sporočil: 2.429
[mmzmmz123]Sam sem to razumel.kot vstop v družbo.
> [odvisnik]
> > [primozxy]
> > Lepo raste. Še bolj mi je všeč,da se 1 slovensko podjetje širi v italijo. Drugače se znamo samo po balkanu.. izjema krka
>
> Ne vem koliko se dejansko širijo, kot sem prebral so le vstopili v družbo oz jo kupili in to nek zavarovalniški tech.
> To glede na slovensko mentaliteto zna bil v stilu.
> Nemcem z denarjem se da vse prodat...
>
> Ne bo presenečenje, če si čez par let navrtajo luknjo.
> Glede na to, da precej sparajo na zaposlenih se bo to slej ko prej poznalo.
Kje si to prebral? Na seonetu je blo takole:
>Skupina Triglav ocenjuje, da bo v letu 2026 ustvarila okoli 400 milijonov evrov obsega poslovanja preko Prime, kar bo predstavljalo do 20 odstotkov zavarovalnega portfelja Prime v Italiji. V letu 2025 bo ta delež začasno večji, pri čemer bo Skupina Triglav sklenila 80-odstotno kvotno pozavarovalno pogodbo z Ageas Re. Zaradi novega posla bo Skupina v letu 2025 za približno tretjino presegla načrtovan celotni obseg poslovanja, ki je bil prvotno določen v višini nad 1,8 milijarde
Če je bil naslov širjenje poslovanja izven Slovenije in povečan obseg prometa za 25 procenta.
Za moje pojme je to izredno veliko povečanje prometa z eno samo naložbo in trgom.
Ob tem da je zavarovanje lahko zelo tricky posel ako zagusti.
In zakaj bi v to šel Triglav in ne množica bolj renomiranih zavarovalnic?
There is no free lunch pravijo.