Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Rubio: Dva do štiri tedne za konec vojne v Iranu
Strani: 1
sporočil: 184
no, po enem mesecu vojne so borze -8% in nafta +58% (vir:
damjan.org). Zavora, ko trgi verjamejo notoričnemu lažnivcu je tudi
odpovedala. Nimajo čas niti dva tedna, padec borz bo verjetno
exponenten, na drugi bo strošek nafte realno udaril...
sporočil: 9.292
OK, vse to je znano... in kaj je morala zgodbe? Kje je poduk za
Zahod, ki se ima za jako uber in naj? Gaza je še zmeraj v prahu,
Trump je uradno pobiral denar za mir in razvoj Gaze... in sedaj od
tega projekta ni nič? Evropa pa molči.
Najbolj osnovne človekove pravice so kršene in Zahod molči. V takih razmerah je govoriti o problemih na "trgih" nespodobno. Zaradi mene lahko vse skupaj gre v prah jutri, če smo kot družba na Zahodu postali povsem nemoralni.
Trump in Bibi sta napadla suvereno državo proti vsakim pravilom, brez ustreznih razlogov, Trump ni spoštoval niti ameriške ustave... in sedaj mi vsi na Zahodu moramo mirno to gledati?
Očitno ne deluje nič od zahodne demokracije. v takem primeru lahko trge kar sesujemo, ker je vse skupaj fake. Družba je fake... in če je fake, je brez pomena, ali si "prav kam vložil". Vsak pridobljeni milijon je fake, ker služi fake sistemu. Brez vrednot je vse skupaj brez pomena. Zahod je poražen v svojem bistvu.
Najbolj osnovne človekove pravice so kršene in Zahod molči. V takih razmerah je govoriti o problemih na "trgih" nespodobno. Zaradi mene lahko vse skupaj gre v prah jutri, če smo kot družba na Zahodu postali povsem nemoralni.
Trump in Bibi sta napadla suvereno državo proti vsakim pravilom, brez ustreznih razlogov, Trump ni spoštoval niti ameriške ustave... in sedaj mi vsi na Zahodu moramo mirno to gledati?
Očitno ne deluje nič od zahodne demokracije. v takem primeru lahko trge kar sesujemo, ker je vse skupaj fake. Družba je fake... in če je fake, je brez pomena, ali si "prav kam vložil". Vsak pridobljeni milijon je fake, ker služi fake sistemu. Brez vrednot je vse skupaj brez pomena. Zahod je poražen v svojem bistvu.
sporočil: 6.170
...Vprašanje kopenske invazije na Iran v ZDA sicer velja za zelo občutljivo vprašanje, zlasti zaradi dolgih in dragih vojn v Iraku in Afganistanu, navaja dpa...Ne samo dragih vojn v Iraku in Avganistanu.
Iran je naravna trdnjava !!!
Od Turčije do Pakistana je krepko čez 2000 km.
Od Perzijskega zaliva do Turkmenistana je krepko čez 1000 km.
Za primerjavo so daljave večje, kot od skrajnega zahoda Francije do Ukrajine, ali od juga Grčije do severa Danske.
Na jugu Perzije se takoj od morja dvigajo mogočna gorovja, ki presegajo 2000 m nadmorske višine.
Sicer ne čudi, da kavboji razmišljajo o kopenski ofenzivi, ker je dobro znano, da so zelo, zelo skregani z geografijo.
sporočil: 2.634
Če bi bil Trump predsednik sveta , bi bile stvari idealne (podobno
kot, če bi bil Hitler predsednik centralne in vzhodne Evrope, bi
bil svet TOP)
Žal pač svet ni takšen :)
Žal pač svet ni takšen :)
Strani: 1