Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: Najbolj nerazumno oglaševane nepremičnine
Strani: 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
sporočil: 3.507
[Vinci]Ojej Perovo, a ni to tam za Kamnikom zadaj, ko moraš skozi oni "skoraj tunel" s parimi ovinki ?
Sem mislil zaključiti dan s kratkim pogledom na nepremičninski trg, kaj se trenutno prodaja, kaj je novega ... in prva stvar, ki jo odprem je tole: www.razgledi-perovo....ise-s/s-1/
Sem mislil, da bom direkt fertik že po 30. sekundah :))) Hiša v pizdi materni, tretja podaljšana faza, cena pa 2.050 EUR / m2. Za koga to gradijo?
sporočil: 5.933
[fastriff]Pa... ne vem. Ne spomnim se skoraj tunela. To je tam ob kamniški obvoznici nasproti Petrolove črpalke. Za Savo IP je to menda elitna lokacija. Meni se ne zdi nič posebnega, še posebej pa težko govoriš o elitizmu na obrobju Kamnika. Razgleda na Alpe jaz tam tudi nekako ... ne vidim. Mogoče se vidijo s strehe.
> [Vinci]
> Sem mislil zaključiti dan s kratkim pogledom na nepremičninski trg, kaj se trenutno prodaja, kaj je novega ... in prva stvar, ki jo odprem je tole: www.razgledi-perovo....ise-s/s-1/
>
> Sem mislil, da bom direkt fertik že po 30. sekundah :))) Hiša v pizdi materni, tretja podaljšana faza, cena pa 2.050 EUR / m2. Za koga to gradijo?
Ojej Perovo, a ni to tam za Kamnikom zadaj, ko moraš skozi oni "skoraj tunel" s parimi ovinki ?
sporočil: 94
[Vinci]Nepremičninski investitorji vidijo čuda stvari :).
> [fastriff]
> > [Vinci]
> > Sem mislil zaključiti dan s kratkim pogledom na nepremičninski trg, kaj se trenutno prodaja, kaj je novega ... in prva stvar, ki jo odprem je tole: www.razgledi-perovo....ise-s/s-1/
> >
> > Sem mislil, da bom direkt fertik že po 30. sekundah :))) Hiša v pizdi materni, tretja podaljšana faza, cena pa 2.050 EUR / m2. Za koga to gradijo?
>
> Ojej Perovo, a ni to tam za Kamnikom zadaj, ko moraš skozi oni "skoraj tunel" s parimi ovinki ?
Pa... ne vem. Ne spomnim se skoraj tunela. To je tam ob kamniški obvoznici nasproti Petrolove črpalke. Za Savo IP je to menda elitna lokacija. Meni se ne zdi nič posebnega, še posebej pa težko govoriš o elitizmu na obrobju Kamnika. Razgleda na Alpe jaz tam tudi nekako ... ne vidim. Mogoče se vidijo s strehe.
Zanimiva zbirka:
nadstandard.blogspot.com/
sporočil: 101
[Kupci000Nepremicnin]Tale zbirka je pa čist huda! :) Tako kot cene (in same nepremičnine). :)
Zanimiva zbirka:
sporočil: 7.339
[Kupci000Nepremicnin]Enkratno!
Zanimiva zbirka:
sporočil: 123
[matejakra]
Prostorno stanovanje za - pozor! - intelektualce.
www.nepremicnine.net...572059.jpg
1 osebi - solidni nekadilci - intelektualci - mlajše uslužbenke, uslužbenci oz. študentke ali študentje - po možnosti višjih letnikov
lol
solidni nekadilci, ampak roko na srce, za 350 eur na mesec si sam pri sebi mislim, da bi v tem kurniku kadil kolikor bi meni pasalo.
pozor: sem solidna nekadilka, mlada, pravkar sem dobila redno zaposlitev pa še študiram:)
dajo takoj za 200 na mesec:)
sporočil: 746
Bruhahaha to je pa za poscat. A ste vidl sliko cevi, ki je po zraku
napeljana med bajtama. Kaj takega sploh še nisem videl... Za tole
ne vem če bi 100.000 eur dal?
sporočil: 149
Kaj pravite pa na tole
www.nepremicnine.net...487609.jpg
S tem da se v neposredni okolici že 2 leti neuspešno prodajajo zelo podobna setnovanja v 3 različnih projektih za 3500eur/m2.
S tem da se v neposredni okolici že 2 leti neuspešno prodajajo zelo podobna setnovanja v 3 različnih projektih za 3500eur/m2.
Super cena. Že od nekdaj sem si želel 100m2 veliko stanovanje za
pol milijona evrov, kjer prijatelji, ki pridejo na obisk, nimajo
kje parkirati.
sporočil: 1.092
OMG....noro, škoda ker ne dajo nepremičnine.net spodaj
komentarje..bi lahko direktno pobruhali...
sporočil: 1.666
[miko20]Tipičen predstavnik stila: plačaš štiri dobiš eno.
Kaj pravite pa na tole www.nepremicnine.net...487609.jpg
sporočil: 73
[miko20]Tista stanovanja so zraven obvoznice. Vem ,sem šel gledati. Odpreš okno in poslušaš čudovite zvoke obvoznice 24/7 : "vum, vum vum,..." .
Kaj pravite pa na tole www.nepremicnine.net...487609.jpg
Čeprav tole oglaševano stanovanje verjetno tudi ne bo brez hrupa, je pa verjetno vseeno boljša lega kot neposredno ob obvoznici. Več kot 300 k € kljub temu ni vredno.
Sem šel gledati eno stanovanje v Mostec(zamakalo je na dveh koncih, pa še plesen - pa so ti to bloki stari cca 10 let).
Na koncu, ko gledaš so tisti terasasti bloki(stari dobrih 30 let) še najboljši tako glede lokacije kot gradnje. Sem govoril z enim inženirjem gradbeništva, ki pravi, da se je včasih(70.,80.) gradilo veliko bolj kakovostno kot danes(razen redkih izjem).
Če kdo ve po koliko se prodaja tista novogradnja ob policijski postaji ?
sporočil: 3.048
[veniger]Cena na m2 stanovanja že od 2.957,63 EUR + DDV
Če kdo ve po koliko se prodaja tista novogradnja ob policijski postaji ?
www.pun-nepremicnine...n-cenik-2/
Stanovanjske površine:
od 33,58 m2 do 124,36 m2
Cene enot s pripadajočo shrambo:
od 138.917,05 EUR do 464.147,47 EUR (+ DDV)
www.novogradnje.si/p...kt-koseze/
sporočil: 437
Ponudba sicer ni nova, se pa po novem prodaja v paketu. 10 lesenih
hišk z 60m2 bivalne površine (ok, ena ima 120 m2) za 2 mio €.
www.mp-nepremicnine....oznosti=62
Zadnja sprememba: Vinci 30.06.2011 22:30
Hahahah ... 2.700 evrov na kvadratni meter. Za leseno hiško. Ni
variante, da bi se ta računica izšla, razen če bi notri uštimal
laboratorije za gandžo. Saj o teh kurnikih smo se že pogovarjali
pred parimi leti. Tega ne bodo nikoli prodali.
sporočil: 42
Tale cena šele seka: 250.000 EUR in 34 m^2.
www.nepremicnine.net...609091.jpg
Znanec je za isti denar dobil hišo v MOL.
www.nepremicnine.net...609091.jpg
Znanec je za isti denar dobil hišo v MOL.
Zadnja sprememba: Vinci 01.07.2011 12:54
Zdaj vidim, da na Financah oglašujejo Situlo. Mislim, da je to
naslednja nasedla naložba. Še ena več za Hypo banko (lastnega
kapitala je manj kot 2%) in morebiti celo usodna za kakšnega od
akterjev? Naložba je vredna cca. 70 milijonov evrov.Ne bom trdil, da je stvar slaba ali nekvalitetna, ker je itak šele na pol narejeno in ne morem vedeti, me pa vseeno nekaj stvari moti že zdaj. Menim samo, da Slovenci ne moremo požreti še dodatnih 228 stanovanj po ceni nad 3.000 evrov na kvadratni meter. Takšnih stanovanj je v Ljubljani že kakšnih 1.500, pa se bolj ubogo prodajajo.
Za poslovne prostore velja enako. Večina podjetij v Sloveniji ustvarja bistveno prenizke donose, da bi si lahko privoščila poslovne prostore in lokale po cenah nad 2.000 evrov na kvadratni meter.
sporočil: 1.102
[Vinci]Pri projektu mi je všeč ena stvar: Na spletni strani imajo kamero v živo, tako da lahko vidiš kako se projekt izvaja.
Zdaj vidim, da na Financah oglašujejo Situlo. Mislim, da je to naslednja nasedla naložba. Še ena več za Hypo banko (lastnega kapitala je manj kot 2%) in morebiti celo usodna za kakšnega od akterjev? Naložba je vredna cca. 70 milijonov evrov.
Ne bom trdil, da je stvar slaba ali nekvalitetna, ker je itak šele na pol narejeno in ne morem vedeti, me pa vseeno nekaj stvari moti že zdaj. Menim samo, da Slovenci ne moremo požreti še dodatnih 228 stanovanj po ceni nad 3.000 evrov na kvadratni meter. Takšnih stanovanj je v Ljubljani že kakšnih 1.500, pa se bolj ubogo prodajajo.
Za poslovne prostore velja enako. Večina podjetij v Sloveniji ustvarja bistveno prenizke donose, da bi si lahko privoščila poslovne prostore in lokale po cenah nad 2.000 evrov na kvadratni meter.
Recimo za Tribuno na Prulah, bi po občutku rekel, da gradijo v etapah: intenzivno, pavza par mesecev, pa malo bolj počasi, pa spet pavza... No ja se bo vsaj beton dobro posušil :).
sporočil: 48.253
[schuft]Na prodaj je na novo nastala (l. 2009)
Ponudba sicer ni nova, se pa po novem prodaja v paketu. 10 lesenih hišk z 60m2 bivalne površine (ok, ena ima 120 m2) za 2 mio €.
Kdaj bo tem debilom nepremicninarskim postalo jasno, da dve leti po izgradnji nepremicnina ni vec "nova"? Tudi ce ni se nihce tam bival (ker povsem ocitno ni), oziroma se posebej zato, ker je zadeva imela priloznost ze 2 leti gniti...
sporočil: 3.507
[schuft]res pravi čudež da tole ne gre v prodajo :))))
Ponudba sicer ni nova, se pa po novem prodaja v paketu. 10 lesenih hišk z 60m2 bivalne površine (ok, ena ima 120 m2) za 2 mio €.
sporočil: 114
[bc123a]Pa ti ne razumeš. 2 leti traja, da se dobro zgrajena in zlata vredna nepremičnina posuši in da ni več problema s plesnijo. :D
Kdaj bo tem debilom nepremicninarskim postalo jasno, da dve leti po izgradnji nepremicnina ni vec "nova"? Tudi ce ni se nihce tam bival (ker povsem ocitno ni), oziroma se posebej zato, ker je zadeva imela priloznost ze 2 leti gniti...
sporočil: 1.195
Kaj pa pravite n tole:
www.nepremicnine.net...631227.jpg
www.nepremicnine.net...631227.jpg