Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Trije scenariji razvoja Slovenije 2026–2030
Strani: 1
sporočil: 2.774
To,da v parlamentu potrebujemo ustavno večino je dejstvo ampak ne
ustavno večino razuma, kot je rekel Janša, temveč ustavno večino
poguma. Dokler zaradi veleizdaje Slovenije ne bo obsojenih in
zaprtih vsaj na 15 let strogega zapora kakih 5 sodnikov-sodnic,
nekaj državnih tožilcev in vsaj 20 pripadnikov udbosove z visokimi
čini in nenazadnje vsaj 30 najbolj predrznih plenilcev iz
kučanovega klana, Slovenija ne more napredovati. Nekje je treba
začeti in to najprej pri spremembi Ustave, ki bo dovoljevala poseg
v sodstvo za vse dokazano skorumpirane sodnike, in ki bo omogočala
odvzem pravosodnega izpita vsem zloglasnim odvetnikom, ki branijo
kriminalce, ki se nam potem iz TV ekranov posmehujejo. Absolutno je
tudi potrebno z USTAVO prepovedati vmešavanje predvsem Srbov in
Srbije ter Republike Srpske v slovensko notranjo politiko in
pravosodje.
sporočil: 257
[7175S]Prepozno. "Vaši" so izvolili Stevanovića za predsednika DZ Slovenije. Čestitala sta mu predsednika vlade Srbije in Republike Srpske. Eh ja....
Absolutno je tudi potrebno z USTAVO prepovedati vmešavanje predvsem Srbov in Srbije ter Republike Srpske v slovensko notranjo politiko in pravosodje.
sporočil: 2.672
Zadnja sprememba: 0531Zavar 11.04.2026 15:21
Prihodnost Slovenije je zagotovljena, kajti zemlja postaja čedalje
bolj vredna, število ljudi pa ostaja čedalje volj enako (prbl.
toliko kolikor se jih odseli in umre, se jih tudi priseli in
rodi).Torej za naš grunt se ni treba trudit, ker je itak naš, za ostalo pa poskrbi internet in UI :)
sporočil: 33.246
Zadnja sprememba: najobj 11.04.2026 15:59
[]
> [7175S]
> Absolutno je tudi potrebno z USTAVO prepovedati vmešavanje predvsem Srbov in Srbije ter Republike Srpske v slovensko notranjo politiko in pravosodje.
Prepozno. "Vaši" so izvolili Stevanovića za predsednika DZ Slovenije. Čestitala sta mu predsednika vlade Srbije in Republike Srpske. Eh ja....... čuj, kaj se bo v kao samostojni in kao suvereni Sloveniji dogajalo v prihodnosti, še ne vemo in bomo šele videli, nekaj pomembnega pa že danes vemo, ker se je z izvolitvijo Stefanovića včeraj že zgodilo - to mi je res všeč - in sicer da so srbofobi v SDS z Janšatovim blagoslovom - najbolj butasti kot toti tukaj zgoraj očitno še niso zgruntali - dobili predsednika slovenskega parlamenta srbskega rodu ...
sporočil: 1.633
Ej, čuj, koji si ti papak?
V MB te Arsenovič ne moti, v LJ te Zoki ne moti, na Jesenicah te južni župan ni moti/te ne moti, v Piranu te črni župan ni motil, sedaj pa te naenkrat moti novi Zoki na čelu DZ. Samo zato, ker ni špilal vnaprej izgubljene partije kot siromak v partiji s pernatim...
Jej, jej, kako pokončni ste levosučni.
Sam sem prepričan, da bo novi Zoki naredil vse, da boste še zadrti levosučni spoznali, da je bil mandat Uršike poden od podna. In sploh se mu ne bo treba fejst trudit...že njegov govor in kasnejši intervjuji so bili nivoje bolj povezovalni in ne razvajajoči kot so kadarkoli bili sposobni izreči pernati, Uršika na poti v zgodovino in naša prva branilka pravičnosti, pujsika Nataša.
Glede kaznovanosti pa naslednje:
- ko ga je pernati vabil pod svojo perut nisem nikjer zasledil opozarjanja in dušebrižništva levosučnih glede kaznovanosti;
- zakaj sploh imamo kot družba pravila, da te po n-letih izbrišejo iz kazenske evidence in ti damo možnost ponovnega življenja, če levosučni tega ne priznavate in non-stop, seveda po potrebi, vlečete to na plano. Če nisi več v kazenski evidenci, si nekaznovan.
Meni novi Zoki sicer ni všeč niti kot politik, niti njegovi dosedanji življenski dosežki, ni mi všeč kot še en v vrsti pomanjkljivo izobraženih (ta tacenski durcgang po izobraževalnem sistemu kasneje in pridovivanje raznoraznih šnelkurs diplom za mahanje volom mi gre na kozlanje), ampak voli zgleda to volijo, ni pa edini, imamo Hana, pa Frangeža, pa Meseca (do nakupa diplome še predvčerajšnjim faliranca), pač volom to zgleda odgovarja, ker se lažje poistovetijo z drugim volom, še manj mi je všeč kot predsednik DZ, a vaša levosučna zlaganost mi pa preseda in mi gre na kurac.
Evo, to je to za danes v nedeljo.
Sedaj grem pa tečt od sp. postaje gondole do Belvija, da se zmigam in pozabim na papke...
V MB te Arsenovič ne moti, v LJ te Zoki ne moti, na Jesenicah te južni župan ni moti/te ne moti, v Piranu te črni župan ni motil, sedaj pa te naenkrat moti novi Zoki na čelu DZ. Samo zato, ker ni špilal vnaprej izgubljene partije kot siromak v partiji s pernatim...
Sam sem prepričan, da bo novi Zoki naredil vse, da boste še zadrti levosučni spoznali, da je bil mandat Uršike poden od podna. In sploh se mu ne bo treba fejst trudit...že njegov govor in kasnejši intervjuji so bili nivoje bolj povezovalni in ne razvajajoči kot so kadarkoli bili sposobni izreči pernati, Uršika na poti v zgodovino in naša prva branilka pravičnosti, pujsika Nataša.
- ko ga je pernati vabil pod svojo perut nisem nikjer zasledil opozarjanja in dušebrižništva levosučnih glede kaznovanosti;
- zakaj sploh imamo kot družba pravila, da te po n-letih izbrišejo iz kazenske evidence in ti damo možnost ponovnega življenja, če levosučni tega ne priznavate in non-stop, seveda po potrebi, vlečete to na plano. Če nisi več v kazenski evidenci, si nekaznovan.
Meni novi Zoki sicer ni všeč niti kot politik, niti njegovi dosedanji življenski dosežki, ni mi všeč kot še en v vrsti pomanjkljivo izobraženih (ta tacenski durcgang po izobraževalnem sistemu kasneje in pridovivanje raznoraznih šnelkurs diplom za mahanje volom mi gre na kozlanje), ampak voli zgleda to volijo, ni pa edini, imamo Hana, pa Frangeža, pa Meseca (do nakupa diplome še predvčerajšnjim faliranca), pač volom to zgleda odgovarja, ker se lažje poistovetijo z drugim volom, še manj mi je všeč kot predsednik DZ, a vaša levosučna zlaganost mi pa preseda in mi gre na kurac.
Sedaj grem pa tečt od sp. postaje gondole do Belvija, da se zmigam in pozabim na papke...
sporočil: 33.246
[velikipok]... čuj, če moje besede "to mi je res všeč" o Stevanoviću razumeš, da me predsednik slovenskega parlamenta srbskega rodu moti, potem se sploh ne čudim - OK, za ljubljanskega je jasno, kje pa si našel župana na Jesenicah in v Piranu - da ne razumeš, da me Jankovićev mariborski klon Arsenovič več kot moti ... khmm, seveda če si prebral kakšnega izmed mojih postov forum.finance.si/?m=...279&single , forum.finance.si/?m=...980&single , forum.finance.si/?m=...379&single , forum.finance.si/?m=...331&single , ki sem jih po forumskem iskalniku razvrščeno od novejšega proti starejšim že napisal na totem forumu ...
Ej, čuj, koji si ti papak?
P.S.: privoščim ti, da se s tekom malo razmigaš, predvsem pa da si na svežem zraku Pohorja preluftaš možgane, da kot kakšen papak v povezavi z mano ne boš več pisal podobnih gluposti ...
sporočil: 1.633
Evo, razmigal sem se, pritisk se mi je polegel.
Report s terena: ljudi po progi ko mravov, Trikotna je polna.
Prebral tudi tvoje nalimane poste, ki sem jih skozi zgodovino spregledal. Oprosti moji nezbranosti ali nekonsistenstnosti. Res je, Arsenovič te moti enako kot mene. Za vsem ostalim pa vseeno stojim. Brez pardona.
Kangler me je motil nekoč in me moti tudi še danes, a vseeno imam raje, da dobi zopet en mandat prostak Kangler kot ponovi Arsenovič t.i. mali MB Zoki. Ker svinje je treba redno trgati od korita. Da se ne preveč navadijo in zaredijo...
Report s terena: ljudi po progi ko mravov, Trikotna je polna.
Prebral tudi tvoje nalimane poste, ki sem jih skozi zgodovino spregledal. Oprosti moji nezbranosti ali nekonsistenstnosti. Res je, Arsenovič te moti enako kot mene. Za vsem ostalim pa vseeno stojim. Brez pardona.
Kangler me je motil nekoč in me moti tudi še danes, a vseeno imam raje, da dobi zopet en mandat prostak Kangler kot ponovi Arsenovič t.i. mali MB Zoki. Ker svinje je treba redno trgati od korita. Da se ne preveč navadijo in zaredijo...
Strani: 1