Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Test volvo EX90 twin performance ultra – skandinavska kri v električnem ožilju
Strani: 1
sporočil: 763
Ravnokar sem pogledal na zenino aplikacijo za Volvo EX30. Od junija
2024 je naredila 10.500 km. Njena povprecna poraba je 18,1 KWh na
100 km. Vozi se sama iz Medvod v Lj. Zelo pocasi. Zelo malo vozi po
avtocesti.
In ne mi sedaj pisati, da ta velika Kitajska gajba EX90, porabi 17,3 KWh na 100 km. To je cisti nateg s strani Kitajskega proizvajalca.
In ne mi sedaj pisati, da ta velika Kitajska gajba EX90, porabi 17,3 KWh na 100 km. To je cisti nateg s strani Kitajskega proizvajalca.
sporočil: 1.062
[0313EKINX]EX90 je v povprečju pil 28 kWh/100 km.
Ravnokar sem pogledal na zenino aplikacijo za Volvo EX30. Od junija 2024 je naredila 10.500 km. Njena povprecna poraba je 18,1 KWh na 100 km. Vozi se sama iz Medvod v Lj. Zelo pocasi. Zelo malo vozi po avtocesti.
sporočil: 1.101
Itak so tehnični podatki e-sranja v povprečju za 40 procentov
prirejeni in se za toliko razlikujejo od dejanskega stanja. Tako so
izračunali nemški avtomobilski novinarji.
Sicer pa je to kitajski avto, od Volva je ostal še samo logotip. In dejstvo je, da boste lahko ta isto tehniko našli v vseh znamkah, ki so v lasti kitajske komunistične partije.
Nekoga, ki bi za to res dal 106.000 EUR svojega lastnega denarja, ne morem imenovati drugače kot popolni idiot.
Še posebej zato, ker bo lahko po približno treh letih vse skupaj peljal le še na odpad.
Sicer pa je to kitajski avto, od Volva je ostal še samo logotip. In dejstvo je, da boste lahko ta isto tehniko našli v vseh znamkah, ki so v lasti kitajske komunistične partije.
Nekoga, ki bi za to res dal 106.000 EUR svojega lastnega denarja, ne morem imenovati drugače kot popolni idiot.
Še posebej zato, ker bo lahko po približno treh letih vse skupaj peljal le še na odpad.
sporočil: 763
[milos9]
Ja, to so pa ze posteni podatki. In ta avto z enim polnjenjem ne prevozi 620 km, temvec samo 380 km. V realnosti je tako, da ko prevozis 330 km, mrzlicno isces polnilnico. Pod pogojem, da si imel prej 100% polno baterijo.
EX90 je v povprečju pil 28 kWh/100 km.
Strani: 1