Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Izrael nadaljuje napade v Libanonu
Strani: 1
sporočil: 5.190
V zapisu na X je vprašal, ali napadi v Libanonu nadomeščajo izpad napadov v Gazi.Itak.
Točno tako.
Nadomeščajo izpad vojne v Gazi.
Orožarski lobi rabi vojne za svoje dobičke.
sporočil: 8.928
V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon,
kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v
rušenju in igranju vojaških igric.
Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
sporočil: 6.422
[]Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
Počistl bojo to podganjo zalego
sporočil: 32.954
[slovenecnb1]
> []
> V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
Počistl bojo to podganjo zalego
P.S.: www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s ...
sporočil: 6.385
Zadnja sprememba: mimoidoci 12.10.2025 14:51
[najobj]čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?
> [slovenecnb1]
> > []
> > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
> Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> Počistl bojo to podganjo zalego
... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [slovenecnb1]
> > > []
> > > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
> > Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> > Počistl bojo to podganjo zalego
> ... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?... eh, moj mimoidoči ... evo, ker si tole www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s pozabil komentirat ali pa te zgodovina ne zanima in ker si omenil hvalabogu kratko vojno v Sloveniji - namesto Miloševića si predstavljaj nacifašističnega glumca iz Kijeva - me res zanima, kaj bi po sreči preživeli prebivalci Ljubljane delali s pripadniki JLA, če pripadniki JLA ne bi bili nič krivi reveži www.youtube.com/watc...e49860510f na služenju vojnega roka in bi leta 1991 Ljubljana izgledala tako, kot po dveh letih neusmiljenga klanja židovskega mesarja iz Tel Aviva zgledajo ruševine mesta www.bing.com/images/...at=0&car=1 , ki se je včasih imenovalo Gaza ... ja, in ko noben na svetu v resnici ne ve, koliko desetin tisočev mrtvih Palestincev je še ostalo pod ruševinami poleg več kot 70 tisoč - na smrt sestradanih in pohabljenih itak ne šteje noben - že ubitih večinoma palestinskih žensk in otrok ... alzo, če skrajšam, že spet si zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
P.S.: sploh me nisi presenetil, da mojega današnjega posta forum.finance.si/?m=...456&single in v njem nalimanih starejših postov nočeš komentirat ...
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [slovenecnb1]
> > > > []
> > > > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > > > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
> > > Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> > > Počistl bojo to podganjo zalego
> > ... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
> čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?
... eh, moj mimoidoči ... evo, ker si tole www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s pozabil komentirat ali pa te zgodovina ne zanima in ker si omenil hvalabogu kratko vojno v Sloveniji - namesto Miloševića si predstavljaj nacifašističnega glumca iz Kijeva - me res zanima, kaj bi po sreči preživeli prebivalci Ljubljane delali s pripadniki JLA, če pripadniki JLA ne bi bili nič krivi reveži www.youtube.com/watc...e49860510f na služenju vojnega roka in bi leta 1991 Ljubljana izgledala tako, kot po dveh letih neusmiljenga klanja židovskega mesarja iz Tel Aviva zgledajo ruševine mesta www.bing.com/images/...at=0&car=1 , ki se je včasih imenovalo Gaza ... ja, in ko noben na svetu v resnici ne ve, koliko desetin tisočev mrtvih Palestincev je še ostalo pod ruševinami poleg več kot 70 tisoč - na smrt sestradanih in pohabljenih itak ne šteje noben - že ubitih večinoma palestinskih žensk in otrok ... alzo, če skrajšam, že spet si zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
P.S.: sploh me nisi presenetil, da mojega današnjega posta forum.finance.si/?m=...456&single in v njem nalimanih starejših postov nočeš komentirat ...
Tvojih zlepkov in starih postov praktično nikoli ne pogledam. Včasih odgovorim na kakšen post, ko opazim, da je posebno bedast, kot je bil zgornji. Če dobro pogledaš zgoraj, mi nanj nisi nič odgovoril. Na nadaljnje bluzenje in spuščanje megle ti pa redno NE odgovarjam že leta in tako bo tudi v prihodnje.
Zadnja sprememba: najobj 12.10.2025 22:17
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > [slovenecnb1]
> > > > > []
> > > > > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > > > > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
>
> > > > Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> > > > Počistl bojo to podganjo zalego
>
> > > ... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
> > čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?
> ... eh, moj mimoidoči ... evo, ker si tole www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s pozabil komentirat ali pa te zgodovina ne zanima in ker si omenil hvalabogu kratko vojno v Sloveniji - namesto Miloševića si predstavljaj nacifašističnega glumca iz Kijeva - me res zanima, kaj bi po sreči preživeli prebivalci Ljubljane delali s pripadniki JLA, če pripadniki JLA ne bi bili nič krivi reveži www.youtube.com/watc...e49860510f na služenju vojnega roka in bi leta 1991 Ljubljana izgledala tako, kot po dveh letih neusmiljenga klanja židovskega mesarja iz Tel Aviva zgledajo ruševine mesta www.bing.com/images/...at=0&car=1 , ki se je včasih imenovalo Gaza ... ja, in ko noben na svetu v resnici ne ve, koliko desetin tisočev mrtvih Palestincev je še ostalo pod ruševinami poleg več kot 70 tisoč - na smrt sestradanih in pohabljenih itak ne šteje noben - že ubitih večinoma palestinskih žensk in otrok ... alzo, če skrajšam, že spet si zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
>
> P.S.: sploh me nisi presenetil, da mojega današnjega posta forum.finance.si/?m=...456&single in v njem nalimanih starejših postov nočeš komentirat ...
Tvojih zlepkov in starih postov praktično nikoli ne pogledam. Včasih odgovorim na kakšen post, ko opazim, da je posebno bedast, kot je bil zgornji. Če dobro pogledaš zgoraj, mi nanj nisi nič odgovoril. Na nadaljnje bluzenje in spuščanje megle ti pa redno NE odgovarjam že leta in tako bo tudi v prihodnje.... čuj, da ti s takimi kretenskimi izgovori vedno znova ne bo treba glumit bolesnog majmuna, tukaj forum.finance.si/?user v rubriki "Ignoriran od:" postani številka 190, da bo končno mir ... khmm, ker če se prav spomnim, si me do zdaj že nekajkrat zaignoriral in potem spet odignoriral v najini dolgoletni skupni zgodovini od prvega posta davnega leta 2008 naprej, ko mojih postov nekaj cajta kao nisi bral, ampak žaljivi naduvanec nisi dolgo zdržal, da me s kakšnim podobnim komentarjem ne bi probal vsaj malo poniževat in žalit, če že na moje retorično vprašanje nič pametnega ne moreš odgovorit ... alzo, številka 190 že čaka na mimoidočega ...
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [mimoidoci]
> > > > [najobj]
> > > > > [slovenecnb1]
> > > > > > []
> > > > > > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > > > > > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
> >
> > > > > Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> > > > > Počistl bojo to podganjo zalego
> >
> > > > ... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
> > > čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?
> > ... eh, moj mimoidoči ... evo, ker si tole www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s pozabil komentirat ali pa te zgodovina ne zanima in ker si omenil hvalabogu kratko vojno v Sloveniji - namesto Miloševića si predstavljaj nacifašističnega glumca iz Kijeva - me res zanima, kaj bi po sreči preživeli prebivalci Ljubljane delali s pripadniki JLA, če pripadniki JLA ne bi bili nič krivi reveži www.youtube.com/watc...e49860510f na služenju vojnega roka in bi leta 1991 Ljubljana izgledala tako, kot po dveh letih neusmiljenga klanja židovskega mesarja iz Tel Aviva zgledajo ruševine mesta www.bing.com/images/...at=0&car=1 , ki se je včasih imenovalo Gaza ... ja, in ko noben na svetu v resnici ne ve, koliko desetin tisočev mrtvih Palestincev je še ostalo pod ruševinami poleg več kot 70 tisoč - na smrt sestradanih in pohabljenih itak ne šteje noben - že ubitih večinoma palestinskih žensk in otrok ... alzo, če skrajšam, že spet si zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
> >
> > P.S.: sploh me nisi presenetil, da mojega današnjega posta forum.finance.si/?m=...456&single in v njem nalimanih starejših postov nočeš komentirat ...
> Tvojih zlepkov in starih postov praktično nikoli ne pogledam. Včasih odgovorim na kakšen post, ko opazim, da je posebno bedast, kot je bil zgornji. Če dobro pogledaš zgoraj, mi nanj nisi nič odgovoril. Na nadaljnje bluzenje in spuščanje megle ti pa redno NE odgovarjam že leta in tako bo tudi v prihodnje.
... čuj, da ti s takimi kretenskimi izgovori vedno znova ne bo treba glumit bolesnog majmuna, tukaj forum.finance.si/?user v rubriki "Ignoriran od:" postani številka 190, da bo končno mir ... khmm, ker če se prav spomnim, si me do zdaj že nekajkrat zaignoriral in potem spet odignoriral v najini dolgoletni skupni zgodovini od prvega posta davnega leta 2008 naprej, ko mojih postov nekaj cajta kao nisi bral, ampak žaljivi naduvanec nisi dolgo zdržal, da me s kakšnim podobnim komentarjem ne bi probal vsaj malo poniževat in žalit, če že na moje retorično vprašanje nič pametnega ne moreš odgovorit ... alzo, številka 190 že čaka na mimoidočega ...
čuj, v bistvu te razumem.
Če bi meni na tako primitivno in nelogično preproščino kot je: ".. alzo, ko si se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega...eh, jebiga..."
Nekdo odgovoril z: "čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?"
Tudi sam ne bi vedel kaj pametnega odgovoriti. Razlika med nama je le, da jaz zelo težko uletim s takimi primitivnimi in nelogičnimi preproščinami, tebi pa so le te osnova komuniciranja.
Zadnja sprememba: najobj 13.10.2025 20:33
[mimoidoci]
> [najobj]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > [mimoidoci]
> > > > > [najobj]
> > > > > > [slovenecnb1]
> > > > > > > []
> > > > > > > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > > > > > > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
> > >
> > > > > > Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> > > > > > Počistl bojo to podganjo zalego
> > > > > ... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
> > > > čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?
> > > ... eh, moj mimoidoči ... evo, ker si tole www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s pozabil komentirat ali pa te zgodovina ne zanima in ker si omenil hvalabogu kratko vojno v Sloveniji - namesto Miloševića si predstavljaj nacifašističnega glumca iz Kijeva - me res zanima, kaj bi po sreči preživeli prebivalci Ljubljane delali s pripadniki JLA, če pripadniki JLA ne bi bili nič krivi reveži www.youtube.com/watc...e49860510f na služenju vojnega roka in bi leta 1991 Ljubljana izgledala tako, kot po dveh letih neusmiljenga klanja židovskega mesarja iz Tel Aviva zgledajo ruševine mesta www.bing.com/images/...at=0&car=1 , ki se je včasih imenovalo Gaza ... ja, in ko noben na svetu v resnici ne ve, koliko desetin tisočev mrtvih Palestincev je še ostalo pod ruševinami poleg več kot 70 tisoč - na smrt sestradanih in pohabljenih itak ne šteje noben - že ubitih večinoma palestinskih žensk in otrok ... alzo, če skrajšam, že spet si zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
> > >
> > > P.S.: sploh me nisi presenetil, da mojega današnjega posta forum.finance.si/?m=...456&single in v njem nalimanih starejših postov nočeš komentirat ...
> > Tvojih zlepkov in starih postov praktično nikoli ne pogledam. Včasih odgovorim na kakšen post, ko opazim, da je posebno bedast, kot je bil zgornji. Če dobro pogledaš zgoraj, mi nanj nisi nič odgovoril. Na nadaljnje bluzenje in spuščanje megle ti pa redno NE odgovarjam že leta in tako bo tudi v prihodnje.
> ... čuj, da ti s takimi kretenskimi izgovori vedno znova ne bo treba glumit bolesnog majmuna, tukaj forum.finance.si/?user v rubriki "Ignoriran od:" postani številka 190, da bo končno mir ... khmm, ker če se prav spomnim, si me do zdaj že nekajkrat zaignoriral in potem spet odignoriral v najini dolgoletni skupni zgodovini od prvega posta davnega leta 2008 naprej, ko mojih postov nekaj cajta kao nisi bral, ampak žaljivi naduvanec nisi dolgo zdržal, da me s kakšnim podobnim komentarjem ne bi probal vsaj malo poniževat in žalit, če že na moje zdaj boldano retorično vprašanje nič pametnega ne moreš odgovorit ... alzo, številka 190 že čaka na mimoidočega ...
čuj, v bistvu te razumem.... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
Če bi meni na tako primitivno in nelogično preproščino kot je: ".. alzo, ko si se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega...eh, jebiga..."
Nekdo odgovoril z: "čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?"
Tudi sam ne bi vedel kaj pametnega odgovoriti. Razlika med nama je le, da jaz zelo težko uletim s takimi primitivnimi in nelogičnimi preproščinami, tebi pa so le te osnova komuniciranja.
P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
[najobj]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > [mimoidoci]
> > > > [najobj]
> > > > > [mimoidoci]
> > > > > > [najobj]
> > > > > > > [slovenecnb1]
> > > > > > > > []
> > > > > > > > V Gazi jim je ostalo malo-nič ciljev, pa so prešaltali na Libanon, kjer je dosti onejktov za porušit. Izraelska vojska očitno uživa v rušenju in igranju vojaških igric.
> > > > > > > > Zakaj kar Saudovo Arabijo ne napadejo?
> > > >
> > > > > > > Libanon je poln hamasovcev teroristev glavonje so pa v Qatarju
> > > > > > > Počistl bojo to podganjo zalego
> > > > > > ... alzo, ko se se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega ... eh, jebiga ...
> > > > > čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?
> > > > ... eh, moj mimoidoči ... evo, ker si tole www.youtube.com/watc...b7FEc&t=5s pozabil komentirat ali pa te zgodovina ne zanima in ker si omenil hvalabogu kratko vojno v Sloveniji - namesto Miloševića si predstavljaj nacifašističnega glumca iz Kijeva - me res zanima, kaj bi po sreči preživeli prebivalci Ljubljane delali s pripadniki JLA, če pripadniki JLA ne bi bili nič krivi reveži www.youtube.com/watc...e49860510f na služenju vojnega roka in bi leta 1991 Ljubljana izgledala tako, kot po dveh letih neusmiljenga klanja židovskega mesarja iz Tel Aviva zgledajo ruševine mesta www.bing.com/images/...at=0&car=1 , ki se je včasih imenovalo Gaza ... ja, in ko noben na svetu v resnici ne ve, koliko desetin tisočev mrtvih Palestincev je še ostalo pod ruševinami poleg več kot 70 tisoč - na smrt sestradanih in pohabljenih itak ne šteje noben - že ubitih večinoma palestinskih žensk in otrok ... alzo, če skrajšam, že spet si zamudil priložnost, da bi šel mimo ...
> > > >
> > > > P.S.: sploh me nisi presenetil, da mojega današnjega posta forum.finance.si/?m=...456&single in v njem nalimanih starejših postov nočeš komentirat ...
> > > Tvojih zlepkov in starih postov praktično nikoli ne pogledam. Včasih odgovorim na kakšen post, ko opazim, da je posebno bedast, kot je bil zgornji. Če dobro pogledaš zgoraj, mi nanj nisi nič odgovoril. Na nadaljnje bluzenje in spuščanje megle ti pa redno NE odgovarjam že leta in tako bo tudi v prihodnje.
> > ... čuj, da ti s takimi kretenskimi izgovori vedno znova ne bo treba glumit bolesnog majmuna, tukaj forum.finance.si/?user v rubriki "Ignoriran od:" postani številka 190, da bo končno mir ... khmm, ker če se prav spomnim, si me do zdaj že nekajkrat zaignoriral in potem spet odignoriral v najini dolgoletni skupni zgodovini od prvega posta davnega leta 2008 naprej, ko mojih postov nekaj cajta kao nisi bral, ampak žaljivi naduvanec nisi dolgo zdržal, da me s kakšnim podobnim komentarjem ne bi probal vsaj malo poniževat in žalit, če že na moje zdaj boldano retorično vprašanje nič pametnega ne moreš odgovorit ... alzo, številka 190 že čaka na mimoidočega ...
> čuj, v bistvu te razumem.
>
> Če bi meni na tako primitivno in nelogično preproščino kot je: ".. alzo, ko si se ti boril - večkrat si se pohvalil na totem forumu - za samostojno Slovenijo, si bil ti herojski borec za domovino, ko pa se Hamas bori za samostojno Palestino, pa so oni podganja zalega...eh, jebiga..."
>
> Nekdo odgovoril z: "čuj, a je v Sloveniji kdo s palicami tolkel po ujetih in zvezanih pripadnikih JLA, ko so jih s pick-upi vozili in razkazovali po ulicah ... eh, jebiga ...?"
>
> Tudi sam ne bi vedel kaj pametnega odgovoriti. Razlika med nama je le, da jaz zelo težko uletim s takimi primitivnimi in nelogičnimi preproščinami, tebi pa so le te osnova komuniciranja.
... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.
Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
Zadnja sprememba: najobj 14.10.2025 20:01
> ... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
>
> P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.... čuj, čeprav si na ponovni poskus zaničljivega zasmehovanja ne zaslužiš normalnega odgovora, ne bom nesramen in ti bom for old times' sake - v 17 letih najine "zgodovine" na totem forumu si se s kakšnim postom ali dvema znal vsaj o glasbi in športu tudi normalno pogovarjat - vendarle resno odgovoril, in sicer da je po mojih merilih boj za samostojnost pač boj za samostojnost ne glede na po tvojih merilih - bolj jasno kot v tem threadu tega ne bi mogel povedati - manjvredni palestinski narod, ki se v zgodovinski(!) pokrajini Palestini za svojo samostojnost bori ...
Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
P.S.: tole www.youtube.com/watc...592828613e si poglej in se malo izobrazi o zgodovini tistih krajev, da zaradi nevednosti ne boš po nepotrebnem pisal gluposti ... aja, ker sva zaradi razumnega Miloševića - kdo pa drugi je ustavil generale JNA pred eskalacijo spopadov za mednarodno priznane meje SFRJ in pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - s hvalabogu kratko vojno(!) doseženo slovensko osamosvojitev že obdelala, pa o dvojnih merilih primerjave z italijanizacijo na iztrebljenje obsojenih Slovencev v fašistični Italiji in potem z vojno(!) doseženo priključitev Primorske k matični domovini Sloveniji in z ukrajinizacijo na "demokratično" iztrebljenje obsojene več kot 8 milijonske (= za 4 Slovenije) ruske manjšine in posledično vojno v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini zaradi priključitve ukrajinskih Rusov k matični domovini Rusiji pa kdaj drugič ... khmm, če bo z ameriškimi Tomahawki www.rtvslo.si/svet/v...iji/760564 iz Kijeva na Moskvo, z ruskim odgovorom z raketami na Evropo in s praktično neizogibnim atomskim armagedonom kakšen "drugič" sploh še kdaj prišel ...
Zadnja sprememba: mimoidoci 15.10.2025 12:26
[najobj]
> > ... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
> >
> > P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
> Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.
>
> Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
... čuj, čeprav si na ponovni poskus zaničljivega zasmehovanja ne zaslužiš normalnega odgovora, ne bom nesramen in ti bom for old times' sake - v 17 letih najine "zgodovine" na totem forumu si se s kakšnim postom ali dvema znal vsaj o glasbi in športu tudi normalno pogovarjat - vendarle resno odgovoril, in sicer da je po mojih merilih boj za samostojnost pač boj za samostojnost ne glede na po tvojih merilih - bolj jasno kot v tem threadu tega ne bi mogel povedati - manjvredni palestinski narod, ki se v zgodovinski(!) pokrajini Palestini za svojo samostojnost bori ...
P.S.: tole www.youtube.com/watc...592828613e si poglej in se malo izobrazi o zgodovini tistih krajev, da zaradi nevednosti ne boš po nepotrebnem pisal gluposti ... aja, ker sva zaradi razumnega Miloševića - kdo pa drugi je ustavil generale JNA pred eskalacijo spopadov za mednarodno priznane meje SFRJ in pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - s hvalabogu kratko vojno(!) doseženo slovensko osamosvojitev že obdelala, pa o dvojnih merilih primerjave z italijanizacijo na iztrebljenje obsojenih Slovencev v fašistični Italiji in potem z vojno(!) doseženo priključitev Primorske k matični domovini Sloveniji in z ukrajinizacijo na "demokratično" iztrebljenje obsojene več kot 8 milijonske (= za 4 Slovenije) ruske manjšine in posledično vojno v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini zaradi priključitve ukrajinskih Rusov k matični domovini Rusiji pa kdaj drugič ... khmm, če bo z ameriškimi Tomahawki www.rtvslo.si/svet/v...iji/760564 iz Kijeva na Moskvo, z ruskim odgovorom z raketami na Evropo in s praktično neizogibnim atomskim armagedonom kakšen "drugič" sploh še kdaj prišel ...
Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).
Jebe se Hamasu za samostojnost. Pa tudi Iranu, ki ga podpira se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi jihadu, ki je druga beseda za te rabote se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi Hezbollahu, ki že ves čas obstreljuje Izrael iz Libanona se jebe za palestinsko samostojnost. Hutijevce iz Jemna pa zaenkrat izpuščam, da ne boš preučeval preveč argumentov naenkrat.
sporočil: 3.174
[mimoidoci]
> [najobj]
> > > ... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
> > >
> > > P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
>
> > Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.
> >
> > Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
>
> ... čuj, čeprav si na ponovni poskus zaničljivega zasmehovanja ne zaslužiš normalnega odgovora, ne bom nesramen in ti bom for old times' sake - v 17 letih najine "zgodovine" na totem forumu si se s kakšnim postom ali dvema znal vsaj o glasbi in športu tudi normalno pogovarjat - vendarle resno odgovoril, in sicer da je po mojih merilih boj za samostojnost pač boj za samostojnost ne glede na po tvojih merilih - bolj jasno kot v tem threadu tega ne bi mogel povedati - manjvredni palestinski narod, ki se v zgodovinski(!) pokrajini Palestini za svojo samostojnost bori ...
>
> P.S.: tole www.youtube.com/watc...592828613e si poglej in se malo izobrazi o zgodovini tistih krajev, da zaradi nevednosti ne boš po nepotrebnem pisal gluposti ... aja, ker sva zaradi razumnega Miloševića - kdo pa drugi je ustavil generale JNA pred eskalacijo spopadov za mednarodno priznane meje SFRJ in pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - s hvalabogu kratko vojno(!) doseženo slovensko osamosvojitev že obdelala, pa o dvojnih merilih primerjave z italijanizacijo na iztrebljenje obsojenih Slovencev v fašistični Italiji in potem z vojno(!) doseženo priključitev Primorske k matični domovini Sloveniji in z ukrajinizacijo na "demokratično" iztrebljenje obsojene več kot 8 milijonske (= za 4 Slovenije) ruske manjšine in posledično vojno v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini zaradi priključitve ukrajinskih Rusov k matični domovini Rusiji pa kdaj drugič ... khmm, če bo z ameriškimi Tomahawki www.rtvslo.si/svet/v...iji/760564 iz Kijeva na Moskvo, z ruskim odgovorom z raketami na Evropo in s praktično neizogibnim atomskim armagedonom kakšen "drugič" sploh še kdaj prišel ...
Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).
Jebe se Hamasu za samostojnost. Pa tudi Iranu, ki ga podpira se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi jihadu, ki je druga beseda za te rabote se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi Hezbollahu, ki že ves čas obstreljuje Izrael iz Libanona se jebe za palestinsko samostojnost. Hutijevce iz Jemna pa zaenkrat izpuščam, da ne boš preučeval preveč argumentov naenkrat.
Lahko dodas se, da se je kucanu podobno jebalo za slovensko samostojnost in da ni imel niti najmanse zelje po tem.
Kar nam je v tistem zgodovinskem momentu prislo prav, ker na naso sreco ni bil nor.
Za razliko od Slobodana milosevica.
Zadnja sprememba: najobj 15.10.2025 16:01
> > Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.
> >
> > Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
> ... čuj, čeprav si na ponovni poskus zaničljivega zasmehovanja ne zaslužiš normalnega odgovora, ne bom nesramen in ti bom for old times' sake - v 17 letih najine "zgodovine" na totem forumu si se s kakšnim postom ali dvema znal vsaj o glasbi in športu tudi normalno pogovarjat - vendarle resno odgovoril, in sicer da je po mojih merilih boj za samostojnost pač boj za samostojnost ne glede na po tvojih merilih - bolj jasno kot v tem threadu tega ne bi mogel povedati - manjvredni palestinski narod, ki se v zgodovinski(!) pokrajini Palestini za svojo samostojnost bori ...
>
> P.S.: tole www.youtube.com/watc...592828613e si poglej in se malo izobrazi o zgodovini tistih krajev, da zaradi nevednosti ne boš po nepotrebnem pisal gluposti ... aja, ker sva zaradi razumnega Miloševića - kdo pa drugi je ustavil generale JNA pred eskalacijo spopadov za mednarodno priznane meje SFRJ in pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - s hvalabogu kratko vojno(!) doseženo slovensko osamosvojitev že obdelala, pa o dvojnih merilih primerjave z italijanizacijo na iztrebljenje obsojenih Slovencev v fašistični Italiji in potem z vojno(!) doseženo priključitev Primorske k matični domovini Sloveniji in z ukrajinizacijo na "demokratično" iztrebljenje obsojene več kot 8 milijonske (= za 4 Slovenije) ruske manjšine in posledično vojno v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini zaradi priključitve ukrajinskih Rusov k matični domovini Rusiji pa kdaj drugič ... khmm, če bo z ameriškimi Tomahawki www.rtvslo.si/svet/v...iji/760564 iz Kijeva na Moskvo, z ruskim odgovorom z raketami na Evropo in s praktično neizogibnim atomskim armagedonom kakšen "drugič" sploh še kdaj prišel ...
Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).... eh, če si zdaj zadovoljèn, s tem res nimam problemov, sploh ker Finacarji forum.finance.si/?rules s samozadovoljevanjem forumašev nimajo problemov ...
[odvisnik]
> [mimoidoci]
> > [najobj]
> > > > ... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
> > > >
> > > > P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
> > > Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.
> > >
> > > Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
> > ... čuj, čeprav si na ponovni poskus zaničljivega zasmehovanja ne zaslužiš normalnega odgovora, ne bom nesramen in ti bom for old times' sake - v 17 letih najine "zgodovine" na totem forumu si se s kakšnim postom ali dvema znal vsaj o glasbi in športu tudi normalno pogovarjat - vendarle resno odgovoril, in sicer da je po mojih merilih boj za samostojnost pač boj za samostojnost ne glede na po tvojih merilih - bolj jasno kot v tem threadu tega ne bi mogel povedati - manjvredni palestinski narod, ki se v zgodovinski(!) pokrajini Palestini za svojo samostojnost bori ...
> >
> > P.S.: tole www.youtube.com/watc...592828613e si poglej in se malo izobrazi o zgodovini tistih krajev, da zaradi nevednosti ne boš po nepotrebnem pisal gluposti ... aja, ker sva zaradi razumnega Miloševića - kdo pa drugi je ustavil generale JNA pred eskalacijo spopadov za mednarodno priznane meje SFRJ in pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - s hvalabogu kratko vojno(!) doseženo slovensko osamosvojitev že obdelala, pa o dvojnih merilih primerjave z italijanizacijo na iztrebljenje obsojenih Slovencev v fašistični Italiji in potem z vojno(!) doseženo priključitev Primorske k matični domovini Sloveniji in z ukrajinizacijo na "demokratično" iztrebljenje obsojene več kot 8 milijonske (= za 4 Slovenije) ruske manjšine in posledično vojno v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini zaradi priključitve ukrajinskih Rusov k matični domovini Rusiji pa kdaj drugič ... khmm, če bo z ameriškimi Tomahawki www.rtvslo.si/svet/v...iji/760564 iz Kijeva na Moskvo, z ruskim odgovorom z raketami na Evropo in s praktično neizogibnim atomskim armagedonom kakšen "drugič" sploh še kdaj prišel ...
> Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).
> Jebe se Hamasu za samostojnost. Pa tudi Iranu, ki ga podpira se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi jihadu, ki je druga beseda za te rabote se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi Hezbollahu, ki že ves čas obstreljuje Izrael iz Libanona se jebe za palestinsko samostojnost. Hutijevce iz Jemna pa zaenkrat izpuščam, da ne boš preučeval preveč argumentov naenkrat.
Lahko dodas se, da se je kucanu podobno jebalo za slovensko samostojnost in da ni imel niti najmanse zelje po tem.... čuj, zdaj pa res ne vem, če si ti stalker od mimoidočega ali mene ... khmm, čeprav bi sam stavil na mimoidočega, če bi moral stavit ...
Kar nam je v tistem zgodovinskem momentu prislo prav, ker na naso sreco ni bil nor.
Za razliko od Slobodana milosevica.
[najobj]Mimoidici je en redkih tule, ki ima kar poslihtano v glavi plus veliko znanja.
> [odvisnik]
> > [mimoidoci]
> > > [najobj]
> > > > > ... čuj, v bistvu te razumem, ker tebi dvojna merila niso osnova komuniciranja, ampak so dvojna merila osnova tvojega razmišljanja, tako da drugače kot z dvojnimi merili komunicirat niti ne moreš ...
> > > > >
> > > > > P.S.: pozabil si povedat, kaj točno je primitivna in nelogična preproščina v moji primerjavi boja za samostojno Slovenijo in boja za samostojno Palestino in nisi povedal, v čem je razlika reakcije zaradi židovskega sadističnega izživljanja razjarjenih Palestincev v Gazi v realni, v Sloveniji pa v hipotetični situaciji, ki se zaradi za Slovenijo(!) razumnega Miloševića - pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - leta 1991 med kratko vojno hvalabogu ni zgodila, v Gazi pa se je z genocidom in do tal porušenim mestom dejansko zgodila ... no, ampak ne se sekirat, ker s svojim dvoličnim hinavskim razmišljanjem nisi edini, ker so dvojna merila s pregovorom "Quod licet Iovi, non licet bovi" ljudje spoznali že mnogo let pred nama in tudi danes še posebej na "demokratičnem" zahodu - drugje po svetu vsaj ne glumijo, češ kako so oni oh in sploh - ni nič kaj dosti drugače ...
> > > > Evo priznam svoja dvojna merila. Kakorkoli grem primerjat boj za samostojno Slovenijo z bojem za samostojno Palestino, ne morem najti nobenega skupnega merila s katerim bi lahko meril podobnosti enega in drugega boja. Očitno je torej, da imam za vrednotenje enega in drugega boja povsem različna merila. Torej dvojna. Bravo za ugotovitev.
> > > >
> > > > Posledično, ker pač ne najdem nobenega skupnega primerjalnega konteksta oz. merila obeh bojev, se mi zdi njuna primerjava umetna, za lase privlečena (kar je lepši izraz za primitivna), preprosta in kot taka tudi nelogična. Zadovoljen?
> > > ... čuj, čeprav si na ponovni poskus zaničljivega zasmehovanja ne zaslužiš normalnega odgovora, ne bom nesramen in ti bom for old times' sake - v 17 letih najine "zgodovine" na totem forumu si se s kakšnim postom ali dvema znal vsaj o glasbi in športu tudi normalno pogovarjat - vendarle resno odgovoril, in sicer da je po mojih merilih boj za samostojnost pač boj za samostojnost ne glede na po tvojih merilih - bolj jasno kot v tem threadu tega ne bi mogel povedati - manjvredni palestinski narod, ki se v zgodovinski(!) pokrajini Palestini za svojo samostojnost bori ...
> > >
> > > P.S.: tole www.youtube.com/watc...592828613e si poglej in se malo izobrazi o zgodovini tistih krajev, da zaradi nevednosti ne boš po nepotrebnem pisal gluposti ... aja, ker sva zaradi razumnega Miloševića - kdo pa drugi je ustavil generale JNA pred eskalacijo spopadov za mednarodno priznane meje SFRJ in pomisli na nacifašističnega glumca iz Kijeva in z Rusi podobno poseljeni Donbas in Krim - s hvalabogu kratko vojno(!) doseženo slovensko osamosvojitev že obdelala, pa o dvojnih merilih primerjave z italijanizacijo na iztrebljenje obsojenih Slovencev v fašistični Italiji in potem z vojno(!) doseženo priključitev Primorske k matični domovini Sloveniji in z ukrajinizacijo na "demokratično" iztrebljenje obsojene več kot 8 milijonske (= za 4 Slovenije) ruske manjšine in posledično vojno v nekdanji sovjetski republiki Ukrajini zaradi priključitve ukrajinskih Rusov k matični domovini Rusiji pa kdaj drugič ... khmm, če bo z ameriškimi Tomahawki www.rtvslo.si/svet/v...iji/760564 iz Kijeva na Moskvo, z ruskim odgovorom z raketami na Evropo in s praktično neizogibnim atomskim armagedonom kakšen "drugič" sploh še kdaj prišel ...
> > Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).
> > Jebe se Hamasu za samostojnost. Pa tudi Iranu, ki ga podpira se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi jihadu, ki je druga beseda za te rabote se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi Hezbollahu, ki že ves čas obstreljuje Izrael iz Libanona se jebe za palestinsko samostojnost. Hutijevce iz Jemna pa zaenkrat izpuščam, da ne boš preučeval preveč argumentov naenkrat.
> Lahko dodas se, da se je kucanu podobno jebalo za slovensko samostojnost in da ni imel niti najmanse zelje po tem.
> Kar nam je v tistem zgodovinskem momentu prislo prav, ker na naso sreco ni bil nor.
> Za razliko od Slobodana milosevica.
... čuj, zdaj pa res ne vem, če si ti stalker od mimoidočega ali mene ... khmm, čeprav bi sam stavil na mimoidočega, če bi moral stavit ...
In ja, znanje rad zasledujem ;)
Ti si pa bolj za zraven.
Saj ves , odvisniki si ne moremo vedno privoscit mocnega šusa, te lahko se ubije ;).
Zadnja sprememba: najobj 15.10.2025 19:47
> > > Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).
> > > Jebe se Hamasu za samostojnost. Pa tudi Iranu, ki ga podpira se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi jihadu, ki je druga beseda za te rabote se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi Hezbollahu, ki že ves čas obstreljuje Izrael iz Libanona se jebe za palestinsko samostojnost. Hutijevce iz Jemna pa zaenkrat izpuščam, da ne boš preučeval preveč argumentov naenkrat.
> > Lahko dodas se, da se je kucanu podobno jebalo za slovensko samostojnost in da ni imel niti najmanse zelje po tem.
> > Kar nam je v tistem zgodovinskem momentu prislo prav, ker na naso sreco ni bil nor.
> > Za razliko od Slobodana milosevica.
> ... čuj, zdaj pa res ne vem, če si ti stalker od mimoidočega ali mene ... khmm, čeprav bi sam stavil na mimoidočega, če bi moral stavit ...
Mimoidici je en redkih tule, ki ima kar poslihtano v glavi plus veliko znanja.... ja, sploh na svoj(!) pogled na zgodovino in in posledično geopolitiko - mogoče je glih obratno, ziher pa oboje povezano - se mimoidoči zelo spozna ...
In ja, znanje rad zasledujem ;)
Ti si pa bolj za zraven.
Saj ves , odvisniki si ne moremo vedno privoscit mocnega šusa, te lahko se ubije ;).
P.S.: mimoidoči si lahko domišlja, da ima v vsaki stvari vedno prav, ni pa mimoidoči kriv, da se svet iz svojega pogleda na zgodovino ni nič naučil ... no, vsekakor pa zaradi podobnih nezmotljivih politikov www.rtvslo.si/sloven...rne/760575 svet dobesedno drvi v prepad brez povratka ... khmm, ali kot je v zlovešči prerokbi pred mnogimi leti z besedami "I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones" izrekel Albert Einstein ...
[najobj]
> > > > Glej, da te takoj poklopim (po prebranem prvem odstavku, da se ne matram naprej).
> > > > Jebe se Hamasu za samostojnost. Pa tudi Iranu, ki ga podpira se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi jihadu, ki je druga beseda za te rabote se jebe za palestinsko samostojnost. Pa tudi Hezbollahu, ki že ves čas obstreljuje Izrael iz Libanona se jebe za palestinsko samostojnost. Hutijevce iz Jemna pa zaenkrat izpuščam, da ne boš preučeval preveč argumentov naenkrat.
> > > Lahko dodas se, da se je kucanu podobno jebalo za slovensko samostojnost in da ni imel niti najmanse zelje po tem.
> > > Kar nam je v tistem zgodovinskem momentu prislo prav, ker na naso sreco ni bil nor.
> > > Za razliko od Slobodana milosevica.
> > ... čuj, zdaj pa res ne vem, če si ti stalker od mimoidočega ali mene ... khmm, čeprav bi sam stavil na mimoidočega, če bi moral stavit ...
> Mimoidici je en redkih tule, ki ima kar poslihtano v glavi plus veliko znanja.
> In ja, znanje rad zasledujem ;)
>
> Ti si pa bolj za zraven.
>
> Saj ves , odvisniki si ne moremo vedno privoscit mocnega šusa, te lahko se ubije ;).
... ja, sploh na svoj(!) pogled na zgodovino in in posledično geopolitiko - mogoče je glih obratno, ziher pa oboje povezano - se mimoidoči zelo spozna ...
P.S.: mimoidoči si lahko domišlja, da ima v vsaki stvari vedno prav, ni pa mimoidoči kriv, da se svet iz svojega pogleda na zgodovino ni nič naučil ... no, vsekakor pa zaradi podobnih nezmotljivih politikov www.rtvslo.si/sloven...rne/760575 svet dobesedno drvi v prepad brez povratka ... khmm, ali kot je v zlovešči prerokbi pred mnogimi leti z besedami "I do not know with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones" izrekel Albert Einstein ...
Tole z zgodovino, ne vem , ima pa ziher "svez" pogled.
Tvoj pa je, no ja, prijazno receno mainstreamovski.
Strani: 1