Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Za obnovo Plečnikove cerkve na Barju 151 tisoč evrov
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Borza (1)
Strani: 1
Ko smo naredili "rebalans proračuna" doma, smo se odločili, da ostanka sredstev ne vložimo v že nekaj časa načrtovano adaptacijo hiše, pač pa, da ga prihranimo, v kolikor nam bo zmanjkalo za hrano.
[pirhovec]Saj ustvarjajo za male denarje. Ko menežment pokrade kar si zamisli, ostane bore malo in je potrebno šparati pri materialih in plačah delavcev. Primer: avtoceste, predori ...
> [6937]
> Zelo čudna odločitev za te krizne čase.
> Ko smo naredili "rebalans proračuna" doma, smo se odločili, da ostanka sredstev ne vložimo v že nekaj časa načrtovano adaptacijo hiše, pač pa, da ga prihranimo, v kolikor nam bo zmanjkalo za hrano.
Ta cerkev je nujno nujno potrebna obnove, vsako odlašanje obnovo samo vedno bolj draži. Je pa arhitekturni biser, in kot piše, narejena je bila za male denarje in iz čudnih materialov. Današnji arhitekti bi se lahko marsikaj naučili od Plečnika, ki je delal čudeže za male denarje.
[pirhovec]čudeže, ki nas stanejo veliko v prihodnosti...
> [6937]
> Zelo čudna odločitev za te krizne čase.
> Ko smo naredili "rebalans proračuna" doma, smo se odločili, da ostanka sredstev ne vložimo v že nekaj časa načrtovano adaptacijo hiše, pač pa, da ga prihranimo, v kolikor nam bo zmanjkalo za hrano.
Ta cerkev je nujno nujno potrebna obnove, vsako odlašanje obnovo samo vedno bolj draži. Je pa arhitekturni biser, in kot piše, narejena je bila za male denarje in iz čudnih materialov. Današnji arhitekti bi se lahko marsikaj naučili od Plečnika, ki je delal čudeže za male denarje.
a je bila do sedaj le slabo vzdrževana.Ne ga lomit, da tudi RK cerkev slabo vzdržuje svoje paradne objekte, jaz sem pa mislil, da so bili taki samo komunisti.
v rokah rimskokatoliške cerkve, ki je tudi lastnik
Nedolgo tega sem si jo ogledal od zunaj in je res potrebna popravil. Ta cerkev je zame prav božanska zaradi svoje skromnosti in izvirnosti, notranjost pa ima svetlo, zračno in slikovito okrašeno.
[Smudlek]imaš doma lačnega prvošolčka? povej. predstavi se, napiši transakcijski račun, slovenci radi pomagajo.
In nadminister Turk bo ob priliki spet s solzami očeh dejal, da pač nima kje vzeti za šoloobvezne otroke.
Strani: 1