13 min
Miran Božič, Mlekarna Planika: Nova mlekarska kriza je pred vrati
21 min
Ustavitev izplačil dodatka za pomoč in postrežbo zaradi prevedbe v sistem dolgotrajne oskrbe
40 min
Evropa ustanavlja komisijo za škodo v Ukrajini. Zelenski: Rusijo moramo prisiliti, da sprejme pravila 1
43 min
Top službe: ECB, Bayer, DBS, SID banka, SRC ...
1 ura
Hrvaška bo v Croatia Airlines vložila 156 milijonov evrov
3 ure
Tovornjake Daimler Trucka bo avtonomno usmerjal izraelski Innoviz 1
3 ure
Shein na Poljskem odprl eno najnaprednejših skladišč
3 ure
NASVET Shema 80/90/100 za starejše zaposlene: kako se je boste pravilno lotili 1
3 ure
TOP ČLANKI - Kaj danes berete
3 ure
Storitve mobilnosti so predrage, zato Renault zapira program mobilnosti 1
4 ure
ZEW: nemška podjetja z boljšimi pričakovanji v 2026
4 ure
Skupina podjetij vložila pobudo za ustavno presojo božičnice. To še ne pomeni, da izplačila ne bo.
4 ure
(graf) Cena nafte upada, sod brenta pod 60 dolarji
4 ure
Naročila kontejnerskih ladij rekordna, analitiki svarijo pred presežkom zmogljivosti
4 ure
Zimski regres za dopolnilno delo: kako se izplača in obdavči 3
5 ur
Nemško gospodarstvo se pred koncem leta ohlaja 1
6 ur
Bloomberg: ZDA ponujajo Ukrajini varnostna jamstva, če pristane na izgubo dela ozemlja
6 ur
Trumpov zet opustil načrte za hotel v Beogradu
6 ur
Vlada Republike Srbske zamuja z izplačilom obveznosti od vojnih obveznic
7 ur
Najboljše božično darilo, če bi radi v 2026 oplemenitili vaše premoženje

Strani: 1

AlesStarc sporočil: 3
[#3074298] 07:05
Odgovori   +    0
To sporočilo je izbrisal avtor (16.12.2025 07:07)
GV-1113 sporočil: 2.201
[#3074333] 11:59
Odgovori   +    2
Sam sem imel enako trnovo pot in bi kar rekel, da bi Trade republic to delajo namenoma, da dosti ljudi pri tem odneha in ima na koncu delnice (proti svoji volji) kar pri njih.

Ko sem jaz na koncu vendarle uspešno prenesel delnice in izpraznil račun na čisto ničlo, sem dal še predpisano pisno vlogo na obrazcu za zaprtje računa. In tudi za to zdaj že čakam več kot eno leto. Ampak se ne sekiram kaj dosti, ker je stanje pač 0.

Tuhtam sicer, da bi lahko imel z njimi še kakšen zaplet, če bi oni spremenili svoje splošne pogoje poslovanja in mi začeli še celo kaj zaračunavati. In bi s tem stanje na mojem računu spravili v minus ter me na koncu celo sodno terjali. Samo tega mi še manjka!

Vsem lahko svetujem le, naj si ne kvarijo življenja s tem, da bi postali njihovi komitenti!
GV-1113 sporočil: 2.201
[#3074334] 12:05
Odgovori   +    1
BaFin pa po mojem mnenju sicer posluje birokratsko in počasno, a solidno. Res poslujejo samo v nemščini (so pač organ nemške države in zato imajo svoj uradni jezik) in res moraš dati uradno prijavo kot je predpisana in ne samo poslati nek email. Po drugi strani pa jih lahko kadarkoli v času uradnih ur pokličeš. Zelo korektno se pogovorijo s tabo, pogledajo trenutno stanje zadeve v računalniku in ti tudi svetujejo.

Slabo je samo to, da Trade republicu še kar niso vzeli bančne licence!

Strani: 1