Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Državni svet izglasoval veto na zakon o gostinstvu, torej tudi na nove omejitve pri Airbinb
Strani: 1
sporočil: 28.167
Zadnja sprememba: crt 22.07.2025 20:08
Časovne omejitve bodo začele veljati leta 2027.vmes so volitve in ce bo sds oblikovala novo vlado, bo 2027 rekla: jah, veste, to so sprejeli tisti grdi Njihovi, mi revezi pa zdaj sicer imamo oblast, ampak veste je ne moremo izvajati, ker nas jebe kucan, tak da bo kar ostalo. ti smola! ampak teoreticno gledano smo pa res za podjetnistvo in deregulacijo, castna hinavska.
Glede na to, da je bil zakon prejšnji teden potrjen s 50 glasovi, lahko za zdaj pričakujemo, da bo potrjen vnovič.ali je morda znano, kateri poslanci izven koalicije so glasovali za? da si clovek lahko malo zapomni za kaksno naslednjo priloznost, hvala.
sporočil: 2.618
[]
> Časovne omejitve bodo začele veljati leta 2027.
vmes so volitve in ce bo sds oblikovala novo vlado, bo 2027 rekla: jah, veste, to so sprejeli tisti grdi Njihovi, mi revezi pa zdaj sicer imamo oblast, ampak veste je ne moremo izvajati, ker nas jebe kucan, tak da bo kar ostalo. ti smola! ampak teoreticno gledano smo pa res za podjetnistvo in deregulacijo, castna hinavska.
> Glede na to, da je bil zakon prejšnji teden potrjen s 50 glasovi, lahko za zdaj pričakujemo, da bo potrjen vnovič.
ali je morda znano, kateri poslanci izven koalicije so glasovali za? da si clovek lahko malo zapomni za kaksno naslednjo priloznost, hvala.
No ja tole z oddajanjem prek platform imajo problem povsod po svetu in tudi omejitve marsikje ,kot mi je znano.
Nismo nek unikum.
Sedaj kaka je izvedba drugje, verjetno drugačna.
Ni pa to zanimiva tema za nabiranje točk, tako da je predvsem na plečih tistih, ki se ukvarjajo s tematiko.
V bistvu moraš sam izlobirat zakon, ki bo nekak sprejemljiv.
Od vlade ni pričakovati kaj veliko.
Tu pa nastane problem, ko pridemo do društva individualista :).
Tako da da se marsikaj, ti pa gre veliko ur.
Meni se na prvo žogo zakon ne zdi slab, nisem pa ga detajlno bral.
Ker it se turizem v večstanovanjskih objektih je v sivi coni.
Kaj če bi sam odprl kokošjo farmo nesnic na 60 m2 v lj ali pa kak indor rastlinjak:), če je že vse dovoljeno.
Na 60 m2 bi jih lahko spravil vsaj 300 in to z ekološko rejo ;)
Strani: 1