Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Gregor Golobič bo tožil kolumnista Financ Stanislava Kovača
sporočil: 804
ta Kovac naklada sto na uro in zali, naj enkrat odgovarja za svoje
besede.
Vedno nekoga zali in pise scenarije, naj predlozi dokaze in zacne razmisljati o svojih stavkih, ki jih trosi!
Vedno nekoga zali in pise scenarije, naj predlozi dokaze in zacne razmisljati o svojih stavkih, ki jih trosi!
sporočil: 139
Zanimivo, da ravno zdaj, potem ko je ZARES Kresalovo držala na
trnih pri njeni interpelaciji. Prej so pa vsi tako pisali, pa je
bil Golobček čisto tiho.
Kdo ve, kaj vse jim je obljubila v zameno za podporo in katere notranje sovražnike vse še čakajo udbo-partizanski sodni procesi.
Kdo ve, kaj vse jim je obljubila v zameno za podporo in katere notranje sovražnike vse še čakajo udbo-partizanski sodni procesi.
sporočil: 4.404
[omig]mene borat ne more razočarat
A ni Pahor ob nastopu mandata dajal neke komande, da se nad novinarje ne bodo spravljali? Aja, Pahorja itak nihče ne posluša...
pa ne da si ga kdaj resno jemal?tipček velik gobca in v glavnem tud laže....tist,mislil je resno,so pravljice za stare mamce
ko sem vidu kako so ga v trenutku discipliniral tam leta 2004 ko je hotu bit pameten,mi je bilo vse jasn..ta pizdica ne bo nikol karkoli naredil proti gospodarjem..ni šans!
[owhe]eh,po moje bi bilo kovaču pod častjo in zelo verjetno sam pozna dobre odvetnike,pa tud denar za take zadeve ima,brez skrbi..
Kovač, odpri paypal account, ti bomo donirali sredstva za dobrega odvetnika
bolj učinokvita bi bila direktna podpora s transparenti pred stalinovim ministrstvom..pa medije povabit,predvsem tuje..
jajca menda imamo,sam zment se mormo..
[IN71_eur]fašit!oziroma še slabše...komunist!
ta Kovac naklada sto na uro in zali, naj enkrat odgovarja za svoje besede.
tož me..
sporočil: 1.621
To ne preseneča. Golobič se je sistematično lotil novinarjev, ki
kritično pišejo o njegovem liku in delu.
To pa ga ne bo rešilo pred zasluženim smetiščem zgodovine in upam, da tudi njegove agresivne stranke Zares ne. Zaton takšne "levice" kot jo imamo s Slo, je neizogiben, kar se kaže tudi v zaskrbljenosti Kučana, očeta navideznega sestopa komunistične partije z oblasti.
To pa ga ne bo rešilo pred zasluženim smetiščem zgodovine in upam, da tudi njegove agresivne stranke Zares ne. Zaton takšne "levice" kot jo imamo s Slo, je neizogiben, kar se kaže tudi v zaskrbljenosti Kučana, očeta navideznega sestopa komunistične partije z oblasti.
sporočil: 737
Čitam vas in nepopisen ponos me prevzema. Dokler imamo take
komentatorje kot ste tu (ponos mi zamrzne samo ob IN71_eur), me še
navdaja upanje, da se nekoč rešimo gnile ideologije, ki je nismo
nikoli zares vrgli na smetišče. Bili smo dovolj naivni in smo
verjeli, da bo nekdo dejansko sam od sebe sestopil z oblasti...
Lustraciji smo se (iz bog ve kakšne, meni nerazumljive prijaznosti)
odrekli... in se s tem samoobsodili na toliko gorja... Tako naiven
je lahko samo narod brez tradicije državnosti. Danes vemo
državljani že precej več kot leta 1991; a danes je, žal, že
pozno... Toooooliko premoženja že pokradenega, odtujenega... Toliko
narodovega elana in optimizma že ubitega...
Zelo dobro idejo ste dali, Bondy (podobna ideja se je porodila že na Požareportu): Ker smo priča temu, da se v zadnjih, obupnih poskusih grabljenja po oblasti (in to grabljenje je v stilu, ko se oklepaš stolčka tako močno, da v lesu ostanejo nohti :):) ) poslužujejo že groženj poklicnim novinarjem in celo laičnim komentatorjem internetnih forumov, je čas, da se organiziramo in ustanovimo finančni sklad, iz katerega bi pomagali šikaniranim ljudem, ki bi jih pokvarjenci poskušali utišati s pomočjo groženj s sodišči ter bi v tem morebiti kdaj tudi uspeli. Bom prva, ki bo dala denar v tak sklad! In pa, seveda, treba je sporočati v tujino in NE NEHATI pisati, dokler vsi ne zvedo, kaj se pri nas dogaja.
Zelo dobro idejo ste dali, Bondy (podobna ideja se je porodila že na Požareportu): Ker smo priča temu, da se v zadnjih, obupnih poskusih grabljenja po oblasti (in to grabljenje je v stilu, ko se oklepaš stolčka tako močno, da v lesu ostanejo nohti :):) ) poslužujejo že groženj poklicnim novinarjem in celo laičnim komentatorjem internetnih forumov, je čas, da se organiziramo in ustanovimo finančni sklad, iz katerega bi pomagali šikaniranim ljudem, ki bi jih pokvarjenci poskušali utišati s pomočjo groženj s sodišči ter bi v tem morebiti kdaj tudi uspeli. Bom prva, ki bo dala denar v tak sklad! In pa, seveda, treba je sporočati v tujino in NE NEHATI pisati, dokler vsi ne zvedo, kaj se pri nas dogaja.
sporočil: 3.247
Stanislav Kovač je navajal dejstva. Če bo obsojen zaradi dokazanih
dejanj potem se nas bog usmili. Sem na Kovačevi strani. Gregor G se
mi je nekoč kot davkoplačevalcu že zlagal. Nekoč so nekomu rekli :
" mi smo te nastavili..." Kdo so to "mi"? Kdo uide sodbi naroda?
Nihče.
sporočil: 48.253
Pizda da ima jajca tako tozarit za stvari, ki so jasne ze 10
let.
Ultra je nekdaj (ob svojih zacetkih) bilo uspesno, in za slovenijo dokaj visokotehnolosko podjetje, eno redkih, razvojno naravnanih.
Potem pa se je spreglo z Golobicem, kar ni nobena skrivnost - ultra je kar naenkrat dobivala mastne posle za drzavne telekomunikacijske firme in ji ni trebalo vec biti ne razvojna, ne visokotehnoloska, ne konkurencna... potem pa se je v njej zaposlil se Golobic. Diplomirani filozof. Mislim, ce je kdo verjel, da ultra rabi diplomiranega filozofa, je res naiven...
Ultra je nekdaj (ob svojih zacetkih) bilo uspesno, in za slovenijo dokaj visokotehnolosko podjetje, eno redkih, razvojno naravnanih.
Potem pa se je spreglo z Golobicem, kar ni nobena skrivnost - ultra je kar naenkrat dobivala mastne posle za drzavne telekomunikacijske firme in ji ni trebalo vec biti ne razvojna, ne visokotehnoloska, ne konkurencna... potem pa se je v njej zaposlil se Golobic. Diplomirani filozof. Mislim, ce je kdo verjel, da ultra rabi diplomiranega filozofa, je res naiven...
sporočil: 111
Zastrašujejo!!! Pozarreport so napadli hekerji, GG pa direktno v
napad. Lagal bo kot že večkrat.
Kovač, ne daj se!
Kovač, ne daj se!
sporočil: 71
Golobič - zadnji korak v političnem življenju nepoštenih politikov
je bil vedno takšen ali drugačen napad na novinarje, ki so samo na
glas povedali, kar so vsi drugi že vedli.
sporočil: 459
edino pravilno. berem revoklucionarne in ubijalsko maščevalne
komentarje.. a ljudje leta 2010 niso sposobni razmišljati niti za
dlako, kako je to, če nisi več v SFRJ ampak poskušaš z EU
demokracijo.
če ima g. Kovač dokaze in si ni vse skupaj izmislil bo plačal Golobič, če si je vse skupaj izmislil, da bi bolje prodajal Finance pa onsm ali njegov delodajalec. V pravni državi spore rešuje sodišče.In dosti j že tega komuinsitičnega sprenevedanja.
Zastrašujeoče je, da vsi berejo zadnjega glavnega urednika časopisa KP SFRJ (komunistične partije SFRJ) in to jemljejo kopt referenco. Edino prav je, da je laž laž in resnica dokazana. ker je to osnova demokracije. Invsi ti komentatorji so volilci in vse te nizjke strasti tako izjemno lepo podpihujejo prodajalci novic (ki si jih izmislijo, če jih ni - v smislu opravljive doline šentflorjanske)
če ima g. Kovač dokaze in si ni vse skupaj izmislil bo plačal Golobič, če si je vse skupaj izmislil, da bi bolje prodajal Finance pa onsm ali njegov delodajalec. V pravni državi spore rešuje sodišče.In dosti j že tega komuinsitičnega sprenevedanja.
Zastrašujeoče je, da vsi berejo zadnjega glavnega urednika časopisa KP SFRJ (komunistične partije SFRJ) in to jemljejo kopt referenco. Edino prav je, da je laž laž in resnica dokazana. ker je to osnova demokracije. Invsi ti komentatorji so volilci in vse te nizjke strasti tako izjemno lepo podpihujejo prodajalci novic (ki si jih izmislijo, če jih ni - v smislu opravljive doline šentflorjanske)
sporočil: 7.025
Kovač, sem na tvoji strani, ker verjamem, da je pokvarjene lažnivce
treba razkrinkat.
sporočil: 3.465
To je trdilo ustno ali pisno vsaj 20 ljudi, čudno je da se je
spravil samo na Kovača.
sporočil: 4.450
Ziherl bo ugotovil, da ima Golobič v glavi janšev vsadek, in tako
vsenaokrog tožari.
Kje so sedaj levaki, ki so vsako Janševo tožbo pospremuli z nestrinjanjem in napadom na novinarje?
Kje so sedaj levaki, ki so vsako Janševo tožbo pospremuli z nestrinjanjem in napadom na novinarje?
sporočil: 194
Golobič, ti kar toži, jaz se grem pa v tem momentu naročiti na
Finance. Pa še sosedi bom častil enoletno naročnino. Šalabajzer
lopovski lažnivi!
sporočil: 194
Mi je pa sedaj še lažje verjeti, da ravno vi stojite za ukinitvijo
Trenj! Kje je danes vaša banda 571? VEdno bolj postaja očitno, da
ste pokradli preveč davkoplačevalskega denarja, da bi se upali
soočiti z resnico. Kjer je dim je tudi ogenj, ste sami nekoč
dejali.
sporočil: 21.898
potem sem pa naiven. pa ne mislim, da visokotehnološke firme
potrebujejo nujno diplomirane filozofe ali golobiče. še kako pa
mislim, da malo preveč poenostavljaš. o golobiču imamo lahko
različna mnenja (kot o drugih politikih), ampak dejstvo je, da
človek še zdaleč ni neumen, ravno obratno. ga ultra potrebuje? ne
vem. je bil v ultri izključno za pridobivanje poslov z državo? v
tem primeru se mu sploh ne bi bilo potrebno zaposliti v ultri.
stvari bi lahko usmerjal iz varne pozadine in mastno kasiral.
sporočil: 174
super...finance plačajte vašemu novinarju vrhunskega odvetnika in
na sodišču zahtevajte dodatne dokaze, ki naj jih posreduje ultra
ter golobič osebno...!!!
sporočil: 1.115
sem prepričana, da bo g. Golobič zmahal ! ker ne more biti drugačen
rezultatt v kartellnem pravosodju...
ne vem, zakaj se vsi zmrdujete nad golobičem, če ima kovač prav, se
bo golobič itak osmešil pred vesoljno slovenijo in si bo samo zabil
avtogol.
sem prepričana, da bo g. Golobič zmahal ! ker ne more biti drugačen rezultatt v kartellnem pravosodju...ah ja, seveda, če bo pa kovač zmagal, potem pa je sodstvo pošteno ali kako?
sporočil: 1.149
Kovače in njemu podobne kovače, bi bilo potrebno z zakonom
zaščititi! Bojim se, da bo pri takem sodstvu prav Kovač potegnil
kratko! Kaj pa je Ultra, kot pijavka, ki je zrasla na državnem
denarju?Samo poglejte njihovo spletno stran ( www.ultra.si )
sporočil: 2.310
Kot je rekel jelinčič: Lds za vedno izbrisat iz parlamenta. Pa so
volilci te pameti? Kdo je izbira če so sami lopovi povsod kam se
obrnemo? Stanislav, pokukaj še v JEK.