Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Protestniki poškodovali tri policiste
sporočil: 844
A delajo to v švici mogoče?Nimam pojma. A če tega (morda) v Švici ne delajo, potem tudi pri nas ne smemo? Sploh pa večino Maribrčanov, ki so dobili kazen, boli kita, kam gre tisti denar, ko enkrat ni več njihov... te že vidim, kako vpiješ, da to ni res.
nepravilnosti identificirale? A se ti zajebavaš? A ti misliš, da je pa vse vredu če je v zakonu napisano, da je to vredu?Če so zakoni glupi, pejd na volitve in voli take, ki bodo napisali dobre zakone. Če z izbiro nisi zadovoljen, kandidiraj!
Ja samo opice rabijo zakone ker drugače ne znajo očitno živeti. no ko bodo sprejeli zakon, ki ti bo nalagal koliko dreka lahko sproduciraš v lastnem wc boš verjetno rekel zakon je zakon in treba ga je spoštovat ane:) Fak...Narobe. Samo opice mislijo, da zakoni in njihovo enforcanje niso civilizacijska pridobitev. Pač ne vidijo dovolj daleč. Kar se pa tiče produkcije dreka naj se pa prisili politike, da butaste zakone spoštujejo ravno tako, kot jih moramo mali ljudje. Naj se npr. bajto od Jakliča že enkrat podre, da bo še on probal, kaj so butasti zakoni.
sporočil: 13.178
[Klepec]govora je bilo v švici, ti mi pa limaš link iz katere države že? A zdaj že vpijem?:) VEŠ VPIJE SE TAKOLE, ČE ŠE NE VEŠ. Bo šlo?
>A delajo to v švici mogoče?
Nimam pojma. A če tega (morda) v Švici ne delajo, potem tudi pri nas ne smemo? Sploh pa večino Maribrčanov, ki so dobili kazen, boli kita, kam gre tisti denar, ko enkrat ni več njihov... te že vidim, kako vpiješ, da to ni res.
>nepravilnosti identificirale? A se ti zajebavaš? A ti misliš, da je pa vse vredu če je v zakonu napisano, da je to vredu?A od levo desnih komunistov pričakuješ da bodo napisali dobre zakone?:)
Če so zakoni glupi, pejd na volitve in voli take, ki bodo napisali dobre zakone. Če z izbiro nisi zadovoljen, kandidiraj!
>Ja samo opice rabijo zakone ker drugače ne znajo očitno živeti. no ko bodo sprejeli zakon, ki ti bo nalagal koliko dreka lahko sproduciraš v lastnem wc boš verjetno rekel zakon je zakon in treba ga je spoštovat ane:) Fak...Civilizacijska pridobitev?:) Fak sam še rabim slišat, da so davki tudi pridobitev pa rest my case;)
Narobe. Samo opice mislijo, da zakoni in njihovo enforcanje niso civilizacijska pridobitev.
Pač ne vidijo dovolj daleč.Poglej prvo pred svoj prag predno obsojaš in ocenjuješ druge;)
Kar se pa tiče produkcije dreka naj se pa prisili politike, da butaste zakone spoštujejo ravno tako, kot jih moramo mali ljudje.Aha, se pravi nimaš nič proti butastim zakonom ane:) In se vidi, d asi zelo naiven, če misliš da zakoni za njih veljajo;)
Naj se npr. bajto od Jakliča že enkrat podre, da bo še on probal, kaj so butasti zakoni.Samo bedak se veseli rušitve hiš;) Raje bi mu nabili davek na to bajto, ker jo je zradil ilegalno in bi na ta račun dobili še denar. ne raje rušit in še večje stroške imet. Pol se pa čudite da ima tako visoko državno porabo...
Hvala za res argumentirane odgovore. Kao.
govora je bilo v švici, ti mi pa limaš link iz katere države že?Tudi drugje, kot v Švici so radarji pogosti, financirani preko PPP, pa jih folk ne zažiga.
A od levo desnih komunistov pričakuješ da bodo napisali dobre zakone?:)Ne, jaz to pričakujem od tebe. Če ti politiki ne pašejo, pač povečaj ponudbo in kandidiraj še sam. Aha, nihče te ne bi volil, takega brihtnega fanta? Ja potem pa ni v politikih problem, ampak v tistih, ki jih volijo. In potem na koncu razbijajo naokrog.
Civilizacijska pridobitev?:) Fak sam še rabim slišat, da so davki tudi pridobitev pa rest my case;)Naša družba je hiperregulirana, to oba veva. Ampak razloši to ekofašistom pa tardečim! Jih je več kot pol države, tako da hitro začni, da boš prej naokrog.
Aha, se pravi nimaš nič proti butastim zakonom ane:) In se vidi, d asi zelo naiven, če misliš da zakoni za njih veljajo;)Seveda imam kaj proti. Zato pa poskušam folku obrazlišit, naj razmišlja PREDEN voli pisce zakonov, ne kasneje. Kar se pa politikov tiče, v Švici veljajo zakoni tudi zanje. Pa še kje. Čas bi že bil, da je tudi pri nas tako.
Samo bedak se veseli rušitve hiš;) Raje bi mu nabili davek na to bajto, ker jo je zradil ilegalno in bi na ta račun dobili še denar. ne raje rušit in še večje stroške imet. Pol se pa čudite da ima tako visoko državno porabo...Se strinjam. Saj pravim, da je zakon slab. Čudno, da ni Janković spremembe predlagal, ko že ščiti tistega gumpca.
[Klepec]No boš dal očitno ti boljše ane:)
Hvala za res argumentirane odgovore. Kao.
A res? Daj mi kakšen link;)
>govora je bilo v švici, ti mi pa limaš link iz katere države že?
Tudi drugje, kot v Švici so radarji pogosti, financirani preko PPP, pa jih folk ne zažiga.
>A od levo desnih komunistov pričakuješ da bodo napisali dobre zakone?:)Veš da prideš v dz rabiš močan marketing oz organizacijo za sabo. Ko one man band pa nimaš šans. Sploh če si no name. Ampak ti o politiki očitno ne veš kaj dosti ane;)
Ne, jaz to pričakujem od tebe. Če ti politiki ne pašejo, pač povečaj ponudbo in kandidiraj še sam. Aha, nihče te ne bi volil, takega brihtnega fanta? Ja potem pa ni v politikih problem, ampak v tistih, ki jih volijo. In potem na koncu razbijajo naokrog.
>Civilizacijska pridobitev?:) Fak sam še rabim slišat, da so davki tudi pridobitev pa rest my case;)jih je kar še mal več kot pol države;) Veš tudi tačrni in tabeli so v svojem bistvu rdeči od znotraj:)
Naša družba je hiperregulirana, to oba veva. Ampak razloši to ekofašistom pa tardečim! Jih je več kot pol države, tako da hitro začni, da boš prej naokrog.
>Aha, se pravi nimaš nič proti butastim zakonom ane:) In se vidi, d asi zelo naiven, če misliš da zakoni za njih veljajo;)Ja kako pa boš vedel za nekoga kakšen je če pa prej ni bil nikoli župan? In pač izvolili so pajaca kot so ga. In protesti so čisto legalni. In tudi na tak način se lahko znebiš politika.
Seveda imam kaj proti. Zato pa poskušam folku obrazlišit, naj razmišlja PREDEN voli pisce zakonov, ne kasneje. Kar se pa politikov tiče, v Švici veljajo zakoni tudi zanje. Pa še kje. Čas bi že bil, da je tudi pri nas tako.
>Samo bedak se veseli rušitve hiš;) Raje bi mu nabili davek na to bajto, ker jo je zradil ilegalno in bi na ta račun dobili še denar. ne raje rušit in še večje stroške imet. Pol se pa čudite da ima tako visoko državno porabo...Mene pa čudi, da ni to ta država predlagala, sploh kjer je štih gor in vem kako razmišlja v zvezi s tem;)
Se strinjam. Saj pravim, da je zakon slab. Čudno, da ni Janković spremembe predlagal, ko že ščiti tistega gumpca.
A res? Daj mi kakšen link;)Si ga že dobil.
Veš da prideš v dz rabiš močan marketing oz organizacijo za sabo. Ko one man band pa nimaš šans. Sploh če si no name. Ampak ti o politiki očitno ne veš kaj dosti ane;)Če želiš v politiko, najprej pridobi somišljenike. Ali pa pridobi "some name". Nič od tega ni nemogoče. Pa še dobro, da imaš o politiki pojma, da mene učiš... če bi imel sam o politiki pojma kaj več, kot jaz, se ne bi po forumovju z menoj bockal, ampak po televiziji s tistimi v državnem zboru.
Ja kako pa boš vedel za nekoga kakšen je če pa prej ni bil nikoli župan? In pač izvolili so pajaca kot so ga. In protesti so čisto legalni. In tudi na tak način se lahko znebiš politika.Kangler je bil izvoljen DRUGIČ. Zoki je bil izvoljen DRUGIČ. Bogataj je bil izvoljen FUCKING tretjič. In ti praviš "nobenega niso poznali". Dej, ne me smejat. Osel gre samo enkrat na led, slovenec pa očitno studi stokrat.
[Klepec]Ja nisem vedel, da je Howard County po tanovem že Švica:) očitno nisi ravno razumel kaj točno hočem. Torej daj link kjer piše, da imajo takšen sistem v švici. Bo šlo?
>A res? Daj mi kakšen link;)
Si ga že dobil.
>Veš da prideš v dz rabiš močan marketing oz organizacijo za sabo. Ko one man band pa nimaš šans. Sploh če si no name. Ampak ti o politiki očitno ne veš kaj dosti ane;)Huh ja si pa optimist. No naiven optimist, če misliš da je tako lahka po do dz. ja je lahka če si pri uveljavljenih strankah, ki imajo za sabo kopico vernikov;)
Če želiš v politiko, najprej pridobi somišljenike. Ali pa pridobi "some name". Nič od tega ni nemogoče. Pa še dobro, da imaš o politiki pojma, da mene učiš... če bi imel sam o politiki pojma kaj več, kot jaz, se ne bi po forumovju z menoj bockal, ampak po televiziji s tistimi v državnem zboru.
>Ja kako pa boš vedel za nekoga kakšen je če pa prej ni bil nikoli župan? In pač izvolili so pajaca kot so ga. In protesti so čisto legalni. In tudi na tak način se lahko znebiš politika.Tudi opankar je bil izvoljen tretjič;) In ja kangler pred tem še ni delal take pizdarije kot jih sedaj ane. vendar oblast zelo dostkrat premami človeka in si domišlja da lahko počne čez čas vse;)
Kangler je bil izvoljen DRUGIČ. Zoki je bil izvoljen DRUGIČ. Bogataj je bil izvoljen FUCKING tretjič. In ti praviš "nobenega niso poznali". Dej, ne me smejat. Osel gre samo enkrat na led, slovenec pa očitno studi stokrat.
Ja nisem vedel, da je Howard County po tanovem že Švica:) očitno nisi ravno razumel kaj točno hočem. Torej daj link kjer piše, da imajo takšen sistem v švici.Razumem, kaj hočeš. Prikazat, da je javno-zasebno partnerstvo pri prometnih kontrolah zločin, ker ga v Švici kao ni. Jaz ne vem, a v Švici JZP za kontrolne kamere obstaja ali ne. Ne vem. Ampak če tega v Švici ni, še ne pomeni, da je slabo. In tudi ni problem, da gre kazen v privat žep (konec koncev bi občina privatniku za radarje v vsakem primeru plačala in bi šel nek denar v privat žep ravno tako).
Fora je, da bi Mariborska "vstaja" nastala tudi, če če zasebnega partnerja ne bi bilo. Nima to za folk tam nobene veze. So se pa pripravljeni za svobodno kršenje predpisov v prihodnje definivno tudi stepst s policijo in jim je JZP samo lep, priročen izgovor. In od TEGA poskušaš ti že ves čas preusmerjati pozornost drugam.
Huh ja si pa optimist. No naiven optimist, če misliš da je tako lahka po do dz. ja je lahka če si pri uveljavljenih strankah, ki imajo za sabo kopico vernikov;)V DLGV je "uveljavljen" samo GV (ok, pa Šušti), ostali so več ali manj kr eni, pa so ravno tako v parlamentu, s kopico vernikov za sabo (še jaz sem med njimi).
Tudi opankar je bil izvoljen tretjič;)Trojni samopojeb ljubljančanov. In zanj se je dobro vedelo, da je počel pi*darije še preden je kandidiral za župana. Ne? Res ne? Well, check again.
www.youtube.com/watc...yocf_Hfcj0
In te opice zdaj Zokiju vpijejo "lopov"? Ja a prej pa kao niso vedele? Al jim je samo RDEČI DREK preveč na možgane kapljal, da bi razumele njegove metode?
In ja kangler pred tem še ni delal take pizdarije kot jih sedaj ane. vendar oblast zelo dostkrat premami človeka in si domišlja da lahko počne čez čas vse;)Ti si kar ponavljaj to, morda boš nekoč celo verjeti začel.
NemaBrašna-NemaHleba-GlasaliSte-TakoTreba .Press
[Klepec]Ne narobe razumeš;) Hočem samo link kjer bi dokazal svojo trditev. Pa jo zgleda ne moreš, ker se ji tako upiraš:)
>Ja nisem vedel, da je Howard County po tanovem že Švica:) očitno nisi ravno razumel kaj točno hočem. Torej daj link kjer piše, da imajo takšen sistem v švici.
Razumem, kaj hočeš. Prikazat, da je javno-zasebno partnerstvo pri prometnih kontrolah zločin, ker ga v Švici kao ni.
Jaz ne vem, a v Švici JZP za kontrolne kamere obstaja ali ne. Ne vem. Ampak če tega v Švici ni, še ne pomeni, da je slabo.Aha ok. Zdaj že priznavaš da ne veš. Vidiš to je pa nekaj popolnoma drugega. Namreč prej si trdil, da jih imajo;) Me spominjaš na ladota in na njegovo nemško definicijo:)
In tudi ni problem, da gre kazen v privat žep (konec koncev bi občina privatniku za radarje v vsakem primeru plačala in bi šel nek denar v privat žep ravno tako).Aja a za en radar bi plačala občina slab milijon al kako? I dont think so;)
Fora je, da bi Mariborska "vstaja" nastala tudi, če če zasebnega partnerja ne bi bilo.Hmm, možno. Ne morem tega trditi, da bi ali da ne bi. In tega tudi ti ne veš;)
Nima to za folk tam nobene veze. So se pa pripravljeni za svobodno kršenje predpisov v prihodnje definivno tudi stepst s policijo in jim je JZP samo lep, priročen izgovor. In od TEGA poskušaš ti že ves čas preusmerjati pozornost drugam.In kam jo preusmerjam? In kaj je zate kršenje predpisov? A butastih prometnih predpisov mogoče?
>Huh ja si pa optimist. No naiven optimist, če misliš da je tako lahka po do dz. ja je lahka če si pri uveljavljenih strankah, ki imajo za sabo kopico vernikov;)Vidiš, to je to. Rabiš frontmena;) Če ga nimaš si zihr na obrobju in nezanimiv za širšo publiko. Ampak frontmena, ki bi bil liberalec in po možnosti pripravljen iti v politiko pa ni kaj dosti;)
V DLGV je "uveljavljen" samo GV (ok, pa Šušti), ostali so več ali manj kr eni, pa so ravno tako v parlamentu, s kopico vernikov za sabo (še jaz sem med njimi).
>Tudi opankar je bil izvoljen tretjič;)Ne vem zakaj meni pišeš, d aje on počel pizdarije? meni je to jasno že zdavnaj oz že od kar sem prvič za njega slišal v mercatorju;)
Trojni samopojeb ljubljančanov. In zanj se je dobro vedelo, da je počel pi*darije še preden je kandidiral za župana. Ne? Res ne? Well, check again.
www.youtube.com/watc...yocf_Hfcj0
In te opice zdaj Zokiju vpijejo "lopov"? Ja a prej pa kao niso vedele? Al jim je samo RDEČI DREK preveč na možgane kapljal, da bi razumele njegove metode?Dobro, pa saj niso vsi žabarji zdaj njega volil ane;)
>In ja kangler pred tem še ni delal take pizdarije kot jih sedaj ane. vendar oblast zelo dostkrat premami človeka in si domišlja da lahko počne čez čas vse;)
Ti si kar ponavljaj to, morda boš nekoč celo verjeti začel.
NemaBrašna-NemaHleba-GlasaliSte-TakoTreba.Press
Ja dobro da ti več veš o politiki:) Ampak videt ravno ni;)