Strani: 1 2

najobj sporočil: 32.975
[#3071733] 03.11.25 15:25 · odgovor na: rx170 (#3071687)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: najobj 03.11.2025 15:29
[rx170]
> [najobj]
> > [Fl2017]
> > > []
> > > Važno, da je Šešok ugotovil, da so na Hrvaškem javne zdravstvene storitve boljše kot pri nas... verjetno je osebno naredil znantsveno analizo.
>
> > in da če ne bi bilo komunizma on ne bi imel tega kar ima danes :)
> ... ja, in je v kompaniji s tedanjm županom Kanglerjem z javno-zasebnim cestnim ropanjem z radarji www.rtvslo.si/lokaln...nov/307040 hotel imeti še več, pa je za razliko s prihvatizacijo uspešno naropanega premoženja iz časov Juge neizmerno požrešni žabar kljub policijskemu nasilju z množičnim uporom Mariborčanov vsaj enkrat popušil ...
>
> P.S.: res me zanima, kako bi reagirali purgerji z bojevitimi BBB na čelu, če bi jih Šešok v Zagrebu probal ropat z radarji, kot nas je probal ropat v Mariboru, ko se je iz aviona jasno videlo, da radarji niso bili namenjeni večji varnosti prometa, ampak izključno ropanju ljudi ... aja, za toti antišportni forum moram pojasnit kratico BBB, in sicer so Bad Blue Boys po celi Evropi znani zloglasni navijači zagrebškega Dinama ...
A ni nekoč hotel svojim zaposlenim zaračunavati parkirnine?

Ne bom v osnovi rekel, da se z vsem kar pove ne strinjam vendar pač slovenski managerji imajo slab renome predvsem zato, ker si domišljajo, da lahko dajejo idiotske predloge s katerimi bi reševali makroekonomsko situacijo. Spomnimo se Boscarola in njegovih predlogov o praznikih in podobne oslarije.
... čuj, ker se tudi meni zdi - kar nekaj cajta je že minilo in se ne spomnim glih dobro - da je Šešok hotel svojim zaposlenim zaračunavati parkirnine, sem iz firbca v Google vtipkal "šešok parkiranje" in to www.google.com/searc...nt=gws-wiz je rezultat, ki mi ga je Google izpljunil ... khmm, tako da glede na že prvi(!) najdeni članek www.24ur.com/novice/...liste.html lahko rečem zgolj to - nekateri drugi članki so še bolj "sočni" od nalimanega - da takšen totalni poden od človeka res težko najdeš, njegova sinova Klemen in Matija pa očitno siol.net/novice/pose...iga-443139 potrjujeta slovenski pregovor, da jabolko ne pade daleč od drevesa, sploh če je tako gnilo ... no, očitno pa so Šešokove metode za uspeh v biznisu - res me zanima, kaj si misli direktor Peter Frankl - za Financarje povsem primerne za (plačani ?) intervju z uspešnim slovenskim poslovnežom na Hrvaškem in za nekaj dodatnega pljuvanja po Sloveniji ...

P.S.: ker sem mahnjen na šport, na osnovi njihovih navijačev zelo dobro vem, kako so Hrvati ponosni na čisto vse v Lijepi njihovi in tudi svojih nagrad sploh Slovencem ne dajo kar tako ... alzo, če sem malo žleht, je tota Zlata kuna bila za Šešoka kar draga, ker je revež moral predsedniku ali kar celotni komisiji za podeljevanje nagrade Zlata kuna za najboljše veliko podjetje na Hrvaškem plačati celo premoženje oziroma več kot vsem svojim zaposlenim za poslovno uspešnost ... evo, in če malo ugibam, bo od uspešnega hrvaškega poslovneža Šešoka za njegove zaposlene v prihvatiziranih podjetjih v Sloveniji tudi Golob bolj težko izterjal vsaj minimalno božičnico, ki jim jo je obljubil za letošnje leto ...

Strani: 1 2