Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Uporabljajte UI, sicer boste odpuščeni

Strani: 1

matias sporočil: 7
[#3063601] 23.06.25 08:06
Odgovori   +    2
Ali vam res ni jasno kaj je uporabniški vmesnik in kaj je umetna inteligenca???!!!!!
stutek sporočil: 550
[#3063607] 23.06.25 09:16
Odgovori   +    0
Pred 1 letom sem se še smejal neuporabnosti umetne intelegence - osebno mnenje je, da je pred 1 letom prinesla podjetjem net negative rezultate.
Danes je v moji službi nekako nevtralna. Prihrani veliko časa pri nekaterih opravilih, pri drugih je velika potrata časa in ali blefiranje.
Je pa Gemini zelo dober nadomestek storitve posveta, ki mi jo lahko nudi moj osebni zdravnik. Žal je nedostopnost in časovne norme ta nivo zdravstva popolnoma razvrednotil - so dobri samo za napotnice in bolniške liste...
safr sporočil: 8
[#3063634] 23.06.25 16:42 · odgovor na: matias (#3063601)
Odgovori   +    2
Vince Vaughn v filmu The Internship kot brezposelni moški srednjih let brez znanja računalništva, pod znanje računalništva vpiše C+ in s tem misli na ameriško šolsko oceno C+, firma, ki ga zaposli pa je navdušena, ker napačno razumejo, kot da obvlada jezik C++.

Pozna se, da so FF in FDV populacije že postale glavni strokovnjaki za "UI" in samo še čakam, da bo Gen AI postal GUI, pardon, so me že prehiteli:
isjfr.zrc-sazu.si/sl...ovanje/gui
Sledi samo še to, da si na linkedin in življenjepise pripisujejo, da so eksperti za UI in GUI.

Strani: 1