Izbrani forum: Nepremičnine
Izbrana tema: članek Za kanadskim stanovanjskim trgom je eno najuspešnejših let
Teme v drugih forumih o teh vsebini: Glavni forum (1)
Strani: 1
Slovenski trg nepremičnin je trg prevarantov in lažnivcev.Za tako stanje je največ kriva država ki je odlično napisala in sprejela zakon o nepremičninskem posredovanju, v resnici pa se ga zelo malo nepremičninskih družb tudi držijo in spoštujejo.Veliko dela na črno je, lahko vsak prodaja nepremičnine, kar na kanadskem trgu tega ni možno.Zato je vse tako lepo in razvito tam, to trdim zato ker sem dejansko bival tam. Sistem je odličen, zakon in red je, zato tudi državi tako gre.Slovenija je vsaj 100 let za njimi, tako bo tudi ostalo, zato ker smo del Balkana in ostali bomo tudi naprej.
MF-302701 je napisal(a):
Kaj je, ste vsi obmolknili? Noben komentar!
103 Canadian dollars = 64.8071547 Euros
kar pravi Google, pove vse o tem, zakaj kanadski nepremicninski trg ni dozivel sesutja.
Se enkrat, povprecna cena stanovanja je 64.000 EUR.
bc123a je napisal(a):
103 Canadian dollars = 64.8071547 Euros
kar pravi Google, pove vse o tem, zakaj kanadski nepremicninski trg ni dozivel sesutja.
Se enkrat, povprecna cena stanovanja je 64.000 EUR.
komentar nepremičninskih fetišistov pa bo : "imajo še veliko prostora za rast cen" :)))
MF-302701 je napisal(a):Seveda je kriva država in se tudi strinjam da je ta trg gnilo jabolko v katero ne upa ugrizniti noben politik.
Kaj je, ste vsi obmolknili? Noben komentar! Slovenski trg nepremičnin je trg prevarantov in lažnivcev.Za tako stanje je največ kriva država ki je odlično napisala in sprejela zakon o nepremičninskem posredovanju, v resnici pa se ga zelo malo nepremičninskih družb tudi držijo in spoštujejo.Veliko dela na črno je, lahko vsak prodaja nepremičnine, kar na kanadskem trgu tega ni možno.Zato je vse tako lepo in razvito tam, to trdim zato ker sem dejansko bival tam. Sistem je odličen, zakon in red je, zato tudi državi tako gre.Slovenija je vsaj 100 let za njimi, tako bo tudi ostalo, zato ker smo del Balkana in ostali bomo tudi naprej.
MF-302701 je napisal(a):Že nekaj časa z enim očesom "ogledujem" Kanado. Bi prosil za še kakšen vtis: kakšno je življenje, kako je z zaposlitvijo, odnos ljudi do tujcev.... Se ti da malo opisat lastne izkušnje?
.Zato je vse tako lepo in razvito tam, to trdim zato ker sem dejansko bival tam. Sistem je odličen, zakon in red je, zato tudi državi tako gre.Slovenija je vsaj 100 let za njimi, tako bo tudi ostalo, zato ker smo del Balkana in ostali bomo tudi naprej.
Hvala!
schuft je napisal(a):
Že nekaj časa z enim očesom "ogledujem" Kanado. Bi prosil za še kakšen vtis: kakšno je življenje, kako je z zaposlitvijo, odnos ljudi do tujcev.... Se ti da malo opisat lastne izkušnje?
Hvala!
http://www.smsarhiva.com/humor/mujo-u-kanadi.htm l
:)
fastriff je napisal(a):najprej sem prebral "nepremičninskih fašistov" ;)
komentar nepremičninskih fetišistov pa bo : "imajo še veliko prostora za rast cen" :)))
MF-302701 je napisal(a):STEN ice ? ( ste tut TATICE ? ) PX: Ne me zdej tožt, samo prašam, kaj svetuje STENAT ! !
Kaj je, ste vsi obmolknili? Noben komentar! Slovenski trg nepremičnin je trg prevarantov in lažnivcev .Za tako stanje je največ kriva država ki je odlično napisala in sprejela zakon o nepremičninskem posredovanju, v resnici pa se ga zelo malo nepremičninskih družb tudi držijo in spoštujejo .Veliko dela na črno je, lahko vsak prodaja nepremičnine, kar na kanadskem trgu tega ni možno.Zato je vse tako lepo in razvito tam, to trdim zato ker sem dejansko bival tam. Sistem je odličen, zakon in red je, zato tudi državi tako gre.Slovenija je vsaj 100 let za njimi, tako bo tudi ostalo, zato ker smo del Balkana in ostali bomo tudi naprej.
Strani: 1