Strani: 1

FIN-379669 sporočil: 9.203
[#3078320] 23.02.26 18:24
Odgovori   +    2
Nekateri si lahko privoščijo, ker imajo že utečene gostinsko turistične tokove, nekateri novi pa bodo težko zdržali, če nimajo kapitalskega zaledja - bo pač kdo drug lastnik, če ne bo šlo.
XDONA1 sporočil: 1.862
[#3078328] 05:44
Odgovori   +    2
Zanimivo mi je, da ob vseh teh vlaganjih v turizem in oh in sploh naša vlada in poslanci dobesedno izkoreninjajo nekatere aktivnosti v naravi, kot so bicikliranje in vožnja t rekreativnimi motornimi vozili. Aktivnostmi, ki so zadnje obdobje zelo popularne, ker praktično ni več turista v nekaterih predelih, da ne bi s seboj imel bicikla.

Hkrati pa me čudi da novinarji tega niso zaznali na radarju, ker gre ze res ekstremno škodljiv zakon, tudi za organizacijo vseh športnih dogodkov na temo kolesa oz drugih vozil v naravi.

Lep opis situacije se najde tukaj:
www.facebook.com/son....makarovic

Obenem se trkajo po prsih, kaj oni vse počnejo za razvoj turizma in gospodarsko rast. Ter za promocijo zdravega načina življenja in gibanja v naravi. ...... kot da na vratovih ne bi imeli glave s kapaciteto razmišljanja, ampak navadno poljsko bučo.
odvisnik sporočil: 3.998
[#3078334] 08:12 · odgovor na: XDONA1 (#3078328)
Odgovori   +    0
Blaz brodnjak socialni demokrat in njegovo mnenje o drzavi.

vecer.com/slovenija/...a-10406752
primvla sporočil: 1.283
[#3078337] 09:08 · odgovor na: odvisnik (#3078334)
Odgovori   +    2
ta sestavek na veceru je cisti debilizem, sori, konkurencnost bi reseval na isti nacin, kot drugi debil, merz, z vec dela, kera faking idijotska ideja, dej spoki mi s tem sranjem. model ze tko s svojo placo grgra diamante, zdej bi mel se 50% vec. kdor ce, nej si instalira brodnjaka doma namest fikusa.
odvisnik sporočil: 3.998
[#3078346] 10:41 · odgovor na: primvla (#3078337)
Odgovori   +    0
[primvla]
ta sestavek na veceru je cisti debilizem, sori, konkurencnost bi reseval na isti nacin, kot drugi debil, merz, z vec dela, kera faking idijotska ideja, dej spoki mi s tem sranjem. model ze tko s svojo placo grgra diamante, zdej bi mel se 50% vec. kdor ce, nej si instalira brodnjaka doma namest fikusa.
Tipo dela v banki..tako da verjetno pozna stanje na trgu.

To je tako kot bi rekel kmetu, ki prodaja govedo v tujino, da je ne sme, ker je potem govedina drazja za domace kupce in da je zato izkoriscevalec.

Dober kader je treba placat in to ne z arasidi.
Ali damo prostovoljce iz 8 marca na vrh bank.

Ce vsi delajo vec kot mi, je nekak logicno da bomo mi morali bit zadovoljni z manj.
Sploh ker nismo nek pomeben faktor.

Zanimive so ze letosnje zimske oi.
Vse medalje so posledica ene panoge in ene povprecne, a delovne druzine.
Ne bo presenecenje, ce se bo slovenija v prihodnjih letih morala poslovit od vrhunskega sporta.
Ta zahteva delo in tudi kapital.
Pri kapitalu nam ze gre bolj slabo, v podobni smeri gre delo.

Moje predvidevanje je.
Ljudje, ki bo lahko delali, enostavno ne delamo, ker nima smisla oz se dosti kadra seli ven.
To je del vrhnjega procenta populacije, oz tisti ki se upajo bit drugacni.
Brodnjak ne omenja le delo temvec se marsikaj drugega, kar ne stima.

Ne recem, da ima povsod prav, a kot cloveka velike banke, ga je dobro vzeti na znanje.
primvla sporočil: 1.283
[#3078352] 11:42 · odgovor na: odvisnik (#3078346)
Odgovori   +    0
[odvisnik]
Dober kader je treba placat in to ne z arasidi.
Ali damo prostovoljce iz 8 marca na vrh bank.
za to, kar dela NLB (lupi stranke ob tem, da dobiva dodatno zastonj denar od njih po obvodu ECB), ne potrebujes dobrega kadra, al pa si drugace predstavljava besedo dober.

Strani: 1

new-qetesh