Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Bodo klasična stikala že prihodnje leto zamenjala infozabavne sisteme v vozilih?
Strani: 1
sporočil: 4.407
KONČNO !!!
Očitno jim je, kot še marsikomu marsikje, digitalizacija popolnoma zamračila um.
Vsako navadno stikalo najdeš na pamet v popolni temi.
Pri teh tablicah bi pa moral imeti zraven "kopilota" ali "navigatorja", da bi brcal po tablici in bi se šofer posvetil vožnji in gledal na cesto.
In sploh ni lepo in ne paše tja.
Ko je Tesla začela s tem je zagledala, kot bi si en 20 letni mulc dal tablico ali prenosnika v avto.
Ostali pa, kot ovce sledili.
Saj podobno je z oblikovanjem avtomobilov.
Kot sem že večkrat povedal.
Vsi po istem kopitu.
Kot lego kocke.
Kot je pokazala raziskava britanske avtomobilistične revije WhatCar?, je med 1.428 vprašanimi kar 89 odstotkov vprašanih dejalo, da bi si v svojih avtomobilih namesto sodobnih zaslonov želeli klasičnih fizičnih stikal.Zanimivo, da so snovalci avtomobilov tako hudo izgubili kompas.
Očitno jim je, kot še marsikomu marsikje, digitalizacija popolnoma zamračila um.
Vsako navadno stikalo najdeš na pamet v popolni temi.
Pri teh tablicah bi pa moral imeti zraven "kopilota" ali "navigatorja", da bi brcal po tablici in bi se šofer posvetil vožnji in gledal na cesto.
In sploh ni lepo in ne paše tja.
Ko je Tesla začela s tem je zagledala, kot bi si en 20 letni mulc dal tablico ali prenosnika v avto.
Ostali pa, kot ovce sledili.
Saj podobno je z oblikovanjem avtomobilov.
Kot sem že večkrat povedal.
Vsi po istem kopitu.
Kot lego kocke.
sporočil: 1.719
Snovalci avtov so pod pritiskom nižanja proizvodnih cen. Vsaka
ikona na touch screenu namesto stikala pomeni prihranek evro ali
dva.
sporočil: 2.467
[trocki]To tudi mene zanima.
Snovalci avtov so pod pritiskom nižanja proizvodnih cen. Vsaka ikona na touch screenu namesto stikala pomeni prihranek evro ali dva.
Vseeno rabiš zadaj neko stikalo.
Vidim, da ima sedaj tudi dacia tablico.
Je sploh še kak avto brez nje ?
Zanimivo je da imajo letala polno gumbov, enterprise,star trek, pa jih npr nima ;).
Strani: 1