Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: NTK 2007
Strani: 1
sporočil: 2.903
Bravo finance. V uvodnem predavanju so namreč pokazali da se da do
Financ dostopati tudi preko interneta, če sem prav razumel celo na
Windows Visti.
Ne vem zakajimam občutek, da sem padel v neko časovno luknjo.
Ne vem zakajimam občutek, da sem padel v neko časovno luknjo.
sporočil: 13.648
Najbrž nisi osebno videl. Ali pa nisi pozorno poslušal. Ali pa je
nekdo čisto zabluzil.
Na NT konferneci bodo predstavili Microsoft Reader in Finance na njem. Podobno temu:
http://www.microsoft...derPR.mspx< /a>
Na NT konferneci bodo predstavili Microsoft Reader in Finance na njem. Podobno temu:
sporočil: 18.121
Hahaha.
Časovna luknja, praviš?
Ja, očitno je MS padel v časovno luknjo in odkril tehnologijo, kakršno IBM ponuja že več kot desetletje.
Časovna luknja, praviš?
Ja, očitno je MS padel v časovno luknjo in odkril tehnologijo, kakršno IBM ponuja že več kot desetletje.
sporočil: 836
0902ISXdX je napisal(a):
Hahaha.
Časovna luknja, praviš?
Kaj naj bi imel IBM? Se mi zdi, da sem kar na tekočem pa mi ne pade nič na pamet.
sporočil: 2.903
Gustl je napisal(a):
Najbrž nisi osebno videl. Ali pa nisi pozorno poslušal. Ali pa je nekdo čisto zabluzil.
Žal sem osebno videl. Lahko da je bilo predstavljeno slabo. A bi moral biti fasciniran nad dejstvom da je zadeva nekako "lepša" kot sicer vaša stran?
Je pa vsaj delalo ok. Pri Večeru se je pa nekaj zaštrikalo in je kar nekaj časa loadalo.
PS: A bote to še naprej furali? A lahko par prednosti navedeš, ker se na NTK niso videle. Vsaj meni ne.
sporočil: 836
jeanmark je napisal(a):
... A lahko par prednosti navedeš, ker se na NTK niso videle. Vsaj meni ne.
Prednost je to, da moraš imeti Visto... aja si mislil prednost zate...mogoče tole www.w3.org/TR/css3-multicol/
sporočil: 18.121
Če govorimo o "off-line" delu, oziroma prebiranju novic, potem to
omogoča Lotus Notes z izbranimi nastavitvami že res zelo dolgo
časa.
Kadar si bil online, si lahko izbral različne url naslove in potem so se podatki pretočili v lokalno bazo in jih v miru prebral.
Ko si bil naslednjič spet online, pa spet refresh, itd.
Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je tako delal tudi email in katerakoli druga poslovna aplikacija.
Podrobnosti sem že pozabil, lahko pa si jih osvežim.
Kadar si bil online, si lahko izbral različne url naslove in potem so se podatki pretočili v lokalno bazo in jih v miru prebral.
Ko si bil naslednjič spet online, pa spet refresh, itd.
Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je tako delal tudi email in katerakoli druga poslovna aplikacija.
Podrobnosti sem že pozabil, lahko pa si jih osvežim.
sporočil: 28.033
0902ISXdX je napisal(a):webmastri pa smo se sli ravbarje in zandarje, da bi polovili in blokirali primere, ko se to dogaja :)
sporočil: 13.648
jeanmark je napisal(a):
Žal sem osebno videl. Lahko da je bilo predstavljeno slabo. A bi moral biti fasciniran nad dejstvom da je zadeva nekako "lepša" kot sicer vaša stran?
Je pa vsaj delalo ok. Pri Večeru se je pa nekaj zaštrikalo in je kar nekaj časa loadalo.
PS: A bote to še naprej furali? A lahko par prednosti navedeš, ker se na NTK niso videle. Vsaj meni ne.
Ne, ni ti treba bit fasciniran, samo rekel si, da so internet stran kazali in kolikor jaz vem, bi morali kazati ta reader.
Najbrž ne bomo tega naprej furali. Če sem pa prav obvešče, bo pa v sredo podrobnejša predstavitev.
sporočil: 186
Gustl je napisal(a):Malce off topic:
Najbrž ne bomo tega naprej furali. Če sem pa prav obvešče, bo pa v sredo podrobnejša predstavitev.
Ehm. Ne wem a sem sam jezst tolk butast, ampak javascript zajem clankov mi ne dela vec od 10. 5. (se vedno prikazuje le tedanje clanke). XML zajem pa tudi javlja parse erorr...
Mogoce kaj ne dela, ali naj pri sebi bolj pogledam kaj je narobe? (spreminjal pa res nic nisem, majke mi) :))
sporočil: 197
javascript bi moral bit sedaj osvezen. ce ni, potem bo ob
13h.
xml ti javlja parse error? lahko posljes na mail admin@finance.si kaj tocno se ti prikaze?
tnx,
P.
xml ti javlja parse error? lahko posljes na mail admin@finance.si kaj tocno se ti prikaze?
tnx,
P.
sporočil: 186
Evilted je napisal(a):
javascript bi moral bit sedaj osvezen. ce ni, potem bo ob 13h.
JS in XML sedaj dela.
XML erorrja na zalost vec nimam, da bi ga poslal ... :(
Hvala!
Strani: 1