Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: PASJI FRITZL ali je to mogoče ??
sporočil: 96
...Baričeviča, ki so ga v torek pozno popoldne na Oražnovi ulici v
Rožni dolini do smrti pogrizli njegovi razvpiti trije bulmastifi,
Joy, Atos in Atlas, so policisti na prizorišču tragedije našli tudi
nekaj deset centimetrov dolg umentni penis (dildo) s pasom za
pripenjanje okrog bokov. Šokirani policisti so tudi videli, da je
bil čez umetni penis nataknjen kondom...
forum.finance.si/?user=116591
forum.finance.si/?user=116591
Nehal sem. So dejstva prešokantna.Tako za "kužke" kot za tvojega
advokata in ostalo politiko, ki jo je zdravil.
sporočil: 30.643
[IztokGY]Dejstva!? Ma kakšna dejstva neki, dejstva so daleč nad dometom Požar reporta. Največ kar spravi(jo) skupaj je tu pa tam kaka nepreverjena govorica, ali pa še to ne. V glavnem samo mečejo drek in upajo, da se bo kaj prijelo.
Nehal sem. So dejstva prešokantna.
sporočil: 1.470
lej tega jaz ne razumem. a on je na podlagi tega "reporta" zganjal
igrice s svojimi psmi ali s pacienti ali s prijatelji?
Zadnja sprememba: anon-35163 05.02.2010 12:51
[poopmezajebava]Na podlagi tega reporta lahko razumeš, da so vsi kužati srčno dobri. Res je sicer, da vse poščijejo in poserjejo in občasno koga ugriznejo, ampak za to je kriva nemoralna leva politika.
lej tega jaz ne razumem. a on je na podlagi tega "reporta" zganjal igrice s svojimi psmi ali s pacienti ali s prijatelji?
[s8t]Če misliš, da so požarjevi reporti vredni resnega razmisleka in debate, izvoli. Ampak brez mene.
> [mataj]
> > [IztokGY]
> > Nehal sem. So dejstva prešokantna.
>
> Dejstva!? Ma kakšna dejstva neki, dejstva so daleč nad dometom Požar reporta. Največ kar spravi(jo) skupaj je tu pa tam kaka nepreverjena govorica, ali pa še to ne. V glavnem samo mečejo drek in upajo, da se bo kaj prijelo.
Požar je očitno naredil nekaj dobrega, da ga tako napadaš.
(saj ne zameriš, ker sem uporabil tvojo standardno frazo ali bi moral rajši "kjer je dim, je tudi ogenj"?)
sporočil: 9.214
Če misliš, da so požarjevi reporti vredni resnega razmisleka in debate, izvoli. Ampak brez mene.Ok, recimo, da niso, ker je to tole malo, hmm, nenavadno, da se blago izrazim, ceprav ni nemogoce. Kateri reporti pa so vredni resnega razmisleka in debate?
sporočil: 2.641
[poopmezajebava]Lej ne sekiraj se. Ni lahko razumeti. Prisotni so doumeli šele po ugotovitvah -pazi sad- veterinarja ali kinologa. Šlo jim je na bruhanje sicer že prej.Kaj je delal z prijatelji seveda ne ve nihče. bi bila pa zanimiva slika iz Žal, v bistvu cvet ..hmm ne upam.
lej tega jaz ne razumem. a on je na podlagi tega "reporta" zganjal igrice s svojimi psmi ali s pacienti ali s prijatelji?
Dežurni komunajzar, ki na "drugorazredne novice" komentira z Bravo Turk seveda ne razume, da se kaj takega ne da skriti.
Zadeva je interna novica tedna tako na policiji, kot na tožilstvu.
Da seveda o posameznih političnih krogih ne govorimo. Tudi zakaj toliko panike o zaščiti kartotek in posledično posameznih izvidov in tudi zanimivosti nihče ne pojasni. taka "dediščina" je namreč lahko sicer zelo nevarna.
[s8t]
Možakar se je v preteklosti že nekajkrat izkazal za zelo dobro obveščenega, seveda pa ga je treba brati z mero zdrave pameti.Odkar je intelegentno (treba je priznati) nasadil swingerja, so storili vse, da ga medijsko ubijejo. Nisem njegov pristaš, vem da veliko lupeta (dokazano) ne gre pa prezreti, da je daleč najbolj informiran novinar v državi.
[dalex]So taki, ki jih lahko sprejmeš z določeno rezervo in so taki, ki jih lahko edino ignoriraš: Lady, Požar report, Smrklja, in podobno.
> Če misliš, da so požarjevi reporti vredni resnega razmisleka in debate, izvoli. Ampak brez mene.
Ok, recimo, da niso, ker je to tole malo, hmm, nenavadno, da se blago izrazim, ceprav ni nemogoce. Kateri reporti pa so vredni resnega razmisleka in debate?
sporočil: 6.389
[mataj]
> [s8t]
> > [mataj]
> > > [IztokGY]
> > > Nehal sem. So dejstva prešokantna.
> >
> > Dejstva!? Ma kakšna dejstva neki, dejstva so daleč nad dometom Požar reporta. Največ kar spravi(jo) skupaj je tu pa tam kaka nepreverjena govorica, ali pa še to ne. V glavnem samo mečejo drek in upajo, da se bo kaj prijelo.
>
> Požar je očitno naredil nekaj dobrega, da ga tako napadaš.
>
> (saj ne zameriš, ker sem uporabil tvojo standardno frazo ali bi moral rajši "kjer je dim, je tudi ogenj"?)
Če misliš, da so požarjevi reporti vredni resnega razmisleka in debate, izvoli. Ampak brez mene.
Vsekakor so na nivoju tvojih linkov. Ali ti res doma nimaš ogledal?
sporočil: 4.098
Zadnja sprememba: anon-54454 05.02.2010 13:39
Zgleda, da je pozarjev streznik cedu. Overflow ali zarota?edit: dela na skrge
[mimoidoci]Imam, ampak sama ravna. Nobenega takega, kakršne priporočajo in nastavljajo strokovnjaki tvojega kalibra
Ali ti res doma nimaš ogledal?
www.carnivalmirror.com/
[dalex]Je ni, ne v Sloveniji, ne kod drugod. Je samo črna lista in siva lista.
Ok, hvala za crno listo, zdaj pa, prosim, napisi se belo listo (v Sloveniji)...
[tmatej]Oboje:) tako je že od zjutraj..Bojda napadajo Neytiri,Tsu'tey & company.
Zgleda, da je pozarjev streznik cedu. Overflow ali zarota?
edit: dela na skrge
sporočil: 4.098
[IztokGY]Pol bo pa lahko ze po pogrebu drugace.
> [tmatej]
> Zgleda, da je pozarjev streznik cedu. Overflow ali zarota?
>
> edit: dela na skrge
Oboje:) tako je že od zjutraj..Bojda napadajo Neytiri,Tsu'tey & company.
Prav, pa navedi se kaj iz sive liste, no, Mataj, ne se samo izmikat
in sebi in meni cas krast.
sporočil: 5.397
kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih
novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh
medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak
gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi
nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more
branit.
novica
novica
[dalex]Matr si sitn. Brez veze da karkoli navajam, ker boš vse opljuval in to ne nujno neupravičeno. Nepristranskega medija ni, vsak služi nekim interesom, ki niso moji. Vsak me skuša privabiti s skrbno izbranimi dejstvi, da bi mi pri tem podvalil lažne vtise. Pri Požarju pa še dejstev ne dobiš.
Prav, pa navedi se kaj iz sive liste, no, Mataj, ne se samo izmikat in sebi in meni cas krast.
sporočil: 6.114
[novica]Ne moreš skriti svojega 571 porekla. In, ja, nič ti ni jasno!
kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
novica
[mataj]
> [mimoidoci]
> Ali ti res doma nimaš ogledal?
Imam, ampak sama ravna. Nobenega takega, kakršne priporočajo in nastavljajo strokovnjaki tvojega kalibra
www.carnivalmirror.com/
Pravi strokovnjak se poslužuje konveksnosti in konkavnosti pri definicijah družbenih redov, vpeljavi pojmov in oznak posameznikov kot so klerofašisti, friedmanisti, laissezfairovci, pa še pri blodnjah o bailoutih, socializacijah dobičkov, in drugih nebulozah v korist vernikov v socializem.
Poleg tega zelo selektivno uporablja geslo, da če se o nečem piše, bo že nekaj na tem.
Jasno da dotičnega večkrat udari lasten friendly fire in potem se spremeni v deževnika na sončnem pločniku.
Vidis, zato pa jaz berem tudi tvoje in hervardijeve (in se kaksne)
komentarje in ne dam na ignore, razen, ce clovek res neokusno
nabija nekaj.
> [novica]
> kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
> novica
Ne moreš skriti svojega 571 porekla. In, ja, nič ti ni jasno!Se pravzaprav tudi ne da. Jasno pa mu je samo, če ja JJ v igri.
[s8t]Tudi sam sem dobil tak občutek. Vse, samo da se slovenska javnost ne bi obrnila proti njihovim preljubim cuckom
V tem primeru obstaja menda med kinologi in pasjeljubci upravičen javni interes, da se ta zadeva razčisti, ne bi šlo za prvo tovrstno razkrivanje spolnih praks.
24ur.com/novice/slov...a/eva.html
24ur.com/novice/slov...rvice.html
"Kot mati vodila trop"... fak!
Najbolj zanesljiv znak, da narod propada je to, da v parku vidiš več psov kot otrok.
[novica]
kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
novica
Obupno slabo utemeljeno mnenje. Dildotov in golih trupel smo naprimer navajeni že od nenavadnih smrti angleških MP-jev iz zgornjega in spodnjega doma. Zadnjih 40 in več let. Rupert vas je vse pokvaril in večino spravil na nivo ponosnih tabloidov, sedaj pa sami sebi pripišite razne dvoličnosti in neravnotežja med pravico do obveščanja in moralo.
Poleg dildotov in golih trupel pa smo navajeni tudi slaboumnih novinarskih argumentov in izkrivljenih izpeljav nastalih na osnovi realnih dejstev. Dopuščam možnost, da si v zgornjem primeru mislil zgolj na to, a se nisi potrudil razmejiti dejstev od natolcevanja.
[schcuka]Ja, pa ja, lahko bi vedel, da je objavljanje takih novic herojsko, nesebično in človekoljubno dejanje za vsesplošni dušni blagor slovenskega naroda. Nekdo pač mora slovenistancem nastaviti ogledalo, da vidijo s kakšnimi nemoralnimi gnoji se družijo njihovi voditelji, se zamislijo nad sabo, poboljšajo, notranje očistijo in na naslednjih volitvah izvolijo malo bolj svetohlinske voditelje kot jih imamo zdaj.
> [novica]
> kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
> novica
Ne moreš skriti svojega 571 porekla. In, ja, nič ti ni jasno!
sporočil: 1.517
Tako pokvarjenega komunajzarja kot si ti, Mataj, na tem forumu ni
!!!! Le kaj bi pisal, če bi to odkrili pri kakšnem članu SDS ????
[mataj]
> [schcuka]
> > [novica]
> > kar danes piše na požareportu, je že včeraj pisalo v slovenskih novicah. že predvčerajšnjim pa s(m)o slišali novinarji vsaj treh medijev in celo mi si nismo predstavljali, da je lahko kdo tak gnoj, da to objavi. ker info o njegovih spolnih praksah ne služi nobenemu namenu razen izživljanja ne nekom, ki se ne more branit.
> > novica
>
> Ne moreš skriti svojega 571 porekla. In, ja, nič ti ni jasno!
Ja, pa ja, lahko bi vedel, da je objavljanje takih novic herojsko, nesebično in človekoljubno dejanje za vsesplošni dušni blagor slovenskega naroda. Nekdo pač mora slovenistancem nastaviti ogledalo, da vidijo s kakšnimi nemoralnimi gnoji se družijo njihovi voditelji, se zamislijo nad sabo, poboljšajo, notranje očistijo in na naslednjih volitvah izvolijo malo bolj svetohlinske voditelje kot jih imamo zdaj.
Ali imaš ti doma dildo, ali pa povsem napačen občutek, da našo politično vrhuško lahko nekaj komprimitira še bolj kot se sami.
Danes si povsem izgubil kompas. Imaš morda raje ovce he, he? No ja, tiste sem misli, ki volijo tvojo nesposobno politično opcijo.