Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kostelićeva se je dokončno poslovila
Strani: 1
sporočil: 298
0731SM1 je napisal(a):
Najboljša hrvaška smučarka
Lahko bi tudi napisali Najboljša smučarka vseh časov
noja...
sporočil: 90
Zadnja sprememba: anon-109317 21.04.2007 10:37
Vsaka čast !!! Tako se dela ! Dokler se smuča se trdo dela
potem se z vrha umakne.Ta recept bi morali še naši pobrati.
sporočil: 18.121
Zadnja sprememba: anon-76887 14.06.2007 16:52
Wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/Janica_Kostelic
http://en.wikipedia.org/wiki/Annemarie_Moser-Pr% C3%B6ll
Annemarie Moser-Pröll (born March 27 , 1953 in Kleinarl, Salzburg ) a former Austrian Alpine skier, was the most successful female skier of the Alpine skiing World Cup during the 1970s.
Additionally 62 World Cup race victories (36 Downhill, 16 Giant Slalom, 3 Slalom, 7 Combined) at 6 victories of the Overall Alpine Skiing World Cup (1971 -1975 ,1979 )
Je pa res, da ima Janica več medalj iz olimpijskih iger in svetovnih prvenstev.
In vsekakor si zasluži vse čestitke za izredno kariero.
sporočil: 639
Nazadnje ko sem pogledal, so največ štele olimpijske igre in
svetovna prvenstva, ampak ok, imaš prav po svoje.
Upoštevaj tudi to, da v časih AMP, še ni bilo superveleslaloma. In
da je bilo manj tekem v sezoni.
Glede na njeno vsestranskost, bi AMP verjetno dosegla še več zmag, vendar so to vse seveda predvidevanja.
Medalje na olimpijskih igrah so seveda bolj zveneče. Nekoliko manj so vredna svetovna prvenstva.
Vendar se ve, da je velikokrat do medalj prišel tudi povsem kdo iz ozadja, nepričakovano... in je bil to potem njegov skoraj edini uspeh.
Zmagovati iz tedna v teden v svetovnem pokalu... in iz leta v leto, pa je precej težje.
Bilo in bo.
Kot pa sem že rekel: Janica je vsekakor nanizala fantastične rezultate. Želim ji lahko samo to, da zanje ne bo plačala prevelike cene (zdravje).
Glede na njeno vsestranskost, bi AMP verjetno dosegla še več zmag, vendar so to vse seveda predvidevanja.
Medalje na olimpijskih igrah so seveda bolj zveneče. Nekoliko manj so vredna svetovna prvenstva.
Vendar se ve, da je velikokrat do medalj prišel tudi povsem kdo iz ozadja, nepričakovano... in je bil to potem njegov skoraj edini uspeh.
Zmagovati iz tedna v teden v svetovnem pokalu... in iz leta v leto, pa je precej težje.
Bilo in bo.
Kot pa sem že rekel: Janica je vsekakor nanizala fantastične rezultate. Želim ji lahko samo to, da zanje ne bo plačala prevelike cene (zdravje).
sporočil: 639
Je res. Lahko pa upoštevava vsaj še tri dejstva, ki govorijo v
prid Janici:
1) Konkurenca danes je ohoho napram tistim časom.
2) Janica prihaja iz države, kjer je smučanje pomenilo manj od plesnivega bureka
3) Janica je imela občutno krajšo kariero kor AMP
1) Konkurenca danes je ohoho napram tistim časom.
2) Janica prihaja iz države, kjer je smučanje pomenilo manj od plesnivega bureka
3) Janica je imela občutno krajšo kariero kor AMP
Glede 1 in 2 se strinjam.
Glede 3 pa niti ne.
Sem na hitro pogledal v wikipedio in je razlika ena sezona. Pa še tekem je sedaj več.
Če se ne motim, so bila včasih svetovna prvenstva na 4 leta, zdaj so pa na 2.
In kot rečeno, superG v časih AMP še niso vozili.
Glede 3 pa niti ne.
Sem na hitro pogledal v wikipedio in je razlika ena sezona. Pa še tekem je sedaj več.
Če se ne motim, so bila včasih svetovna prvenstva na 4 leta, zdaj so pa na 2.
In kot rečeno, superG v časih AMP še niso vozili.
Strani: 1