Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Novost na Finance.si - dodatna desna kolona
sporočil: 1.675
Zadnja sprememba: anon-124681 18.12.2009 10:34
Gustl je napisal(a):Heh... očitno ima danes cilj v vse teme napisati "PRIČAKOVANO...?". Našel sem ga vsaj v še dveh.
Ne razumem...
Sicer pa kul. 1240 je bolj ko ne že standard.
sporočil: 14.712
Jaz te kolone ne vidim pa imam širino zaslona 1680 pikslov.
Sicer pa ni panike, ker sem se itak navadil, da strani sploh ne gledam ampak samo kliknem na vse novice in potem preberem kar je zanimivega.
Sicer pa ni panike, ker sem se itak navadil, da strani sploh ne gledam ampak samo kliknem na vse novice in potem preberem kar je zanimivega.
sporočil: 13.651
Maj je napisal(a):
Jaz te kolone ne vidim pa imam širino zaslona 1680 pikslov.
Hm, težko verjamem...morda imaš inštaliranega vsega vraga in ti morda še marsikaj ne dela tako, kot smo si mi predstavljali :)
sporočil: 6.084
Nov stolpec vidijo le uporabniki, ki imajo širino zaslona večjo od
1024 točk.
Večjo od 1023 ali od 1024 ? Ker jaz na 1024 že vidim desni stolpec .
lp
Večjo od 1023 ali od 1024 ? Ker jaz na 1024 že vidim desni stolpec .
lp
Gustl je napisal(a):
Hm, težko verjamem...morda imaš inštaliranega vsega vraga in ti morda še marsikaj ne dela tako, kot smo si mi predstavljali :)
Če ne verjameš ti pa prilagam slikco.
Inštaliran imam adblock, stylish,...
Pa zaradi mene ni treba nič popravljat, ker je čisto kul tako kot je.
Edino prosil bi koga, da mi pove kako se odstrani še te oglase, ki jih očitno z adblockom ne morem;)
sporočil: 6.715
Maj je napisal(a):
Inštaliran imam adblock, stylish,...
Pa zaradi mene ni treba nič popravljat, ker je čisto kul tako kot je.
Edino prosil bi koga, da mi pove kako se odstrani še te oglase, ki jih očitno z adblockom ne morem;)
Instaliraj si dodatek za Adblock "Element hiding helper".
Maj je napisal(a):ja, saj pravim...ne vidiš. ker imaš namontirano nekaj stvari...
kot zapisano, nisi vsebinsko prikrajšan...
sporočil: 3.853
Zadeva v najboljšem brskalniku Firefox-u ne deluje dobro !!! Vidi
se samo polovica stolpca ( kljub dovolj širokemu zaslonu ). V IE
dela dobro vendar ga vedno manj ljudi uporablja.
Vinci je napisal(a):Ja, lepa res ni...najprej bomo gledali, ali deluje :) Potem pa morda še dizajn...čeprav po izkušnjah se ljudje vsega hudega navadijo :)
Ful je grda. :)))) No, pri meni ni poravnana z ostalim. 3px je višje.
tele px pa res lovimo..
sporočil: 6.715
Gustl je napisal(a):
ja, saj pravim...ne vidiš. ker imaš namontirano nekaj stvari...
V "namontiranje" teh stvari je pa prisiljen, saj imate na finance.si prav nemogoče veliko reklam.
toka je napisal(a):Kakšno imaš resolucijo in ali imaš levo vžgane Priljubljene?
Zadeva v najboljšem brskalniku Firefox-u ne deluje dobro !!! Vidi se samo polovica stolpca ( kljub dovolj širokemu zaslonu ). V IE dela dobro vendar ga vedno manj ljudi uporablja.
shaman je napisal(a):
No, zdaj pa [končno!] naredi tisti kurčev banner na vrhu strani scrollable, kot vsi časopisi na tem celem fakin svetu.
Ostav zbog Gustlna v Financah, ki še ni pogruntal, da je obveznost do oglaševlacev izpolnil četudi je zadeva scrollable! Ker je valjda dovolj dobro, če ga vidim enkrat in ni treba, da ga gledam kar naprej, tudi takrat, ko se med pregledovanjem vsebine premaknem nižje.
Auuuuuu, oprosti, ker sem te spravil v jok.
Pojma nimaš :) Ne bo šlo. Vsaj še nekaj časa.
Oprosti, ker sem te spravil v jok :)
philips je napisal(a):Lahko ti potrdim, da temu ni tako. Vsaj če vprašam Švede :)
V "namontiranje" teh stvari je pa prisiljen, saj imate na finance.si prav nemogoče veliko reklam.
philips je napisal(a):
Instaliraj si dodatek za Adblock "Element hiding helper".
Hvala.
Sem si inštaliral ampak te kurčeve flash video oglase za Canon in loto super7 mi še vedno ne uspe odstranit.
Je kakšen poseben postopek?
Gustl je napisal(a):
ja, saj pravim...ne vidiš. ker imaš namontirano nekaj stvari...
Meni je prav;)
Sicer pa zaradi mene lahko uvedete še eno kolono reklam in potem odklenite še tiste par zaklenjenih člankov;)
sporočil: 5.835
shaman je napisal(a):Ta problem sem rešil, ko sem namestil najprej Stylish add-ons for Firefox in nato še poseben stil za Finance: remove top region. Finance so sedaj veliko lepše na pogled.
No, zdaj pa [končno!] naredi tisti kurčev banner na vrhu strani scrollable, kot vsi časopisi na tem celem fakin svetu.
Link: Stylish
Link: Finance.si - remove top region
Maj je napisal(a):
Meni je prav;)
Sicer pa zaradi mene lahko uvedete še eno kolono reklam in potem odklenite še tiste par zaklenjenih člankov;)
Bolj pričakujem, da bo šlo v kontra smer... :)
shaman je napisal(a):Mene niti ne zanima izgled tvojih portalov, vsaj dokler ne vidim bilance tvojih portalov. Šele potem me zanima izgled.
ma ko bi Gustl videl moje portale, bi samo utihnil in šel za ene štrnajst dni žlampat pivo,
Do takrat je pa to bolj "jaz imam najdaljšega, samo nimam ga pa kam vtaknit" :)
Pivo pa sploh ni slaba ideja :)
Lahko bi enkrat tenis udarila in spila par pirov, ni ti treba povedat, kako ti je ime :)
Gustl je napisal(a):
Bolj pričakujem, da bo šlo v kontra smer... :)
Tudi prav, bom imel pa več prostega časa;)
shaman je napisal(a):Če boš začel debato o deklicah, bova kar tam ostala...ko jebe dizajn Financ :)
Ena od možnih varijant bo, da se inkognito, pod umetniškim imenom, udeležim istega turnirja k ti, se prisedem in opalim debato o pićkah, Katja Jevšek in to (za kamufažo), potem pa naglo prešaltam na dizajn strani Financ. , he,he.
sporočil: 5.397
shaman je napisal(a):s katjo jevšek bi se pa res učinkovito zamaskiral, tko kot moja dveletna hčerka, ki se skrije za dlani in je skrita :)
Ideja s tenisom je tolk privlačna, da sem jo dal v obravnavo mojemu "svetu za shamansko varnost v neposrednem perimetru". Ko pubeci izdajo poročilo, se ti javim.
Ena od možnih varijant bo, da se inkognito, pod umetniškim imenom, udeležim istega turnirja k ti, se prisedem in opalim debato o pićkah, Katja Jevšek in to (za kamuflažo), potem pa naglo prešaltam na dizajn strani Financ. , he,he.
Lp shaman
novica
Zadnja sprememba: anon-1670 18.12.2009 13:25
shaman je napisal(a):
Ostav zbog Gustlna v Financah, ki še ni pogruntal, da je obveznost do oglaševlacev izpolnil četudi je zadeva scrollable! Ker je valjda dovolj dobro, če ga vidim enkrat in ni treba, da ga gledam kar naprej, tudi takrat, ko se med pregledovanjem vsebine premaknem nižje.
Če pa ne boš, bom pač še naprej imel vklopljen Adblock in te še vedno imel arhiviranega v predalu starokopitnih web zadrtežev. In si v brado, spričo ogromnega paznega kvadrata prikovanega na vrhu ekrana, zamrmral: Gustle sestru tu ti zagovedanu!
Auuuuuu, oprosti, ker sem te spravil v jok.
Lp shaman
Jebenti Shaman a ne znaš namestiti dodatka Stylish, ki ti lepo ukine zgornji banner.
Šele sedaj sem opazil, da ti je to napisal že nekdo pred mano.
sporočil: 5.835
shaman je napisal(a)::-)))
Hvala do neba!
P.S. Tolk si me spravil v sevdah, da te bi najraje vprašal, ka li se tebe da posvojit, he,he.
P.P.S. Finance so dejansko videti veliko lepše po inštalaciji.
Lp shaman
Me veseli, da sem lahko pomagal z nasvetom.
sporočil: 231
Zadnja sprememba: anon-209080 18.12.2009 15:30
To je pa moja slika. http://www.finance.s...aprej-ceni< /a>
Ali je vaša, ki ste si jo poboljšali tudi taka?
P.S. zanima me tudi kako se naredi in doda slika kot npr. Finance jpg
sporočil: 49
Ne smemo pa pozabiti da so Finance vseeno brezplačne...Zato ne vem,
zakaj vas motijo reklame...
sporočil: 5.290
Zadnja sprememba: anon-166829 18.12.2009 17:51
Samovsecni butli!Vsaj preverili bi za sabo kaj delate!
Drsalnik! Lahko samo nadrsamo?
Ali se lahko komu tudi dvigne?
PS:
Takoj, ko je bilo sporocilo ze napisano, sem ugotovila, da drsnik celo dela, ce ga pravilno in pravocasno zagrabis, ga lahko celo dvignes.
Viva Finance in njihov smisel za sex.
sporočil: 7.885
A zamenjati se pa ne bi dalo, da bi desna kolona prišla pred
oglase, oglasi pa v desno kolono :)
Saj je dovolj če nas 75% vidi one oglase :)
Jaz imam prostora še za eno desno kolono.
Sicer pa je to dobra stvar, samo problem bo verjetno z najbolj zanimivo in najbolj brano, ker to v glavnem ni najbolj uporabno.
Ker najbolj brane so take stvari kot vlada pripravlja kaj vem kaj od dohodninskih razredov, novih davkov..., Janša pripravlja nezaupnico, ustavno obtožbo, referendum, demonstracije.... itd, pa od vsega skupaj ni bilo še nič.
Tako da če bodo bolj uporabne stvari, recimo take ki so se zgodile in bodo vplivale na borzne ali finančne trge ali nepremičninske, potem bo v redu, drugače pa škoda prostora.
Saj je dovolj če nas 75% vidi one oglase :)
Jaz imam prostora še za eno desno kolono.
Sicer pa je to dobra stvar, samo problem bo verjetno z najbolj zanimivo in najbolj brano, ker to v glavnem ni najbolj uporabno.
Ker najbolj brane so take stvari kot vlada pripravlja kaj vem kaj od dohodninskih razredov, novih davkov..., Janša pripravlja nezaupnico, ustavno obtožbo, referendum, demonstracije.... itd, pa od vsega skupaj ni bilo še nič.
Tako da če bodo bolj uporabne stvari, recimo take ki so se zgodile in bodo vplivale na borzne ali finančne trge ali nepremičninske, potem bo v redu, drugače pa škoda prostora.