Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Minister Jarc: Subvencije niso miloščina
Strani: 1
sporočil: 1.309
Od kje pa kar naenkrat pojem družbe? Sicer pa svinjanje zemlje s
pesticidi ni družbeno koristno delo, pa se vseeno subvencionira.
Pomurska zemlja....
sporočil: 5.314
"To je treba poudarjati tudi v družbi, ki mora vedeti,
da kmetje od nikogar ne dobivajo miloščine, ampak delajo za družbo
koristno delo in so za to tudi plačani," je med drugim dejal
Jarc
Kmetje so lahko plačani za svoje delo preko prodaje pridelkov tako kot vsi ostali.
Vse ostalo je gnusno parazitiranje. Trenutno so kmetje največji paraziti v Evropi. Ampak na srečo ne bo več dolgo tako in bo predvsem tretji svet dobil priložnost, da nam proizvaja in prodaja hrano.
Kmetje so lahko plačani za svoje delo preko prodaje pridelkov tako kot vsi ostali.
Vse ostalo je gnusno parazitiranje. Trenutno so kmetje največji paraziti v Evropi. Ampak na srečo ne bo več dolgo tako in bo predvsem tretji svet dobil priložnost, da nam proizvaja in prodaja hrano.
sporočil: 77
bravo gogi!
tudi mi ki ustvarjamo v gospodarstvu, ne gklede na izložek ki ga proizvajamo, nismo deležni nobenih subvencij, če ne gre za lobiranje pri političnih krilih.
delaj in od tega živi!
sicer pa kmetje v Sloveniji veljajo za premožnejše čeravno znajo prav po slovensko "jamrati" noben ni revež. na dvoriščih so delovi stroji v velilkih vrednostih po dva os. avta in normalno veliki hlevi, shrambe (industrijski objekti)
tudi mi ki ustvarjamo v gospodarstvu, ne gklede na izložek ki ga proizvajamo, nismo deležni nobenih subvencij, če ne gre za lobiranje pri političnih krilih.
delaj in od tega živi!
sicer pa kmetje v Sloveniji veljajo za premožnejše čeravno znajo prav po slovensko "jamrati" noben ni revež. na dvoriščih so delovi stroji v velilkih vrednostih po dva os. avta in normalno veliki hlevi, shrambe (industrijski objekti)
sporočil: 47
Slovenski kmet je dobro živel v vsakem režimu in je edini ki ni
sestopil z oblasti................
sporočil: 701
ALOJZ2 je napisal(a):Zakaj pa se ne pridružiš tem užitkarjem?
Slovenski kmet je dobro živel v vsakem režimu in je edini ki ni sestopil z oblasti................
sporočil: 699
"To je treba poudarjati tudi v družbi, ki mora vedeti, da kmetje od
nikogar ne dobivajo miloščine, ampak delajo za družbo koristno delo
in so za to tudi plačani," je med drugim dejal Jarc.
Ker ostali za svoje delo ne dobimo subvencij to pomeni, da naše delo ni koristno za družbo? In tudi res je, subvencija ni miloščina, je KRAJA!!!
Ker ostali za svoje delo ne dobimo subvencij to pomeni, da naše delo ni koristno za družbo? In tudi res je, subvencija ni miloščina, je KRAJA!!!
mikijanko je napisal(a):
"To je treba poudarjati tudi v družbi, ki mora vedeti, da kmetje od nikogar ne dobivajo miloščine, ampak delajo za družbo koristno delo in so za to tudi plačani," je med drugim dejal Jarc. Ker ostali za svoje delo ne dobimo subvencij to pomeni, da naše delo ni koristno za družbo? In tudi res je, subvencija ni miloščina, je KRAJA!!!
Si prepričan, da ne dobite subvencij? Sem ravno včeraj gledal neke razpise za gospodarsko. npr. zaposlitev starejšega delavca refundacija bruto plače do višine 60 %
sporočil: 107
mikijanko je napisal(a):
"To je treba poudarjati tudi v družbi, ki mora vedeti, da kmetje od nikogar ne dobivajo miloščine, ampak delajo za družbo koristno delo in so za to tudi plačani," je med drugim dejal Jarc. Ker ostali za svoje delo ne dobimo subvencij to pomeni, da naše delo ni koristno za družbo? In tudi res je, subvencija ni miloščina, je KRAJA!!!
mikijanko, premisli, kam se prelijejo subvencije, ki jih dobi kmet, kdo ima od tega največ koristi
sicer pa me vedno čudi, kako se spravljate na kmete. kmetov je samo ene 10-20% na podeželju, subvencije pa dobi celotno podeželje...
sporočil: 3.339
Zanimivo, kmetje kot tipična kapitalistična populacija gospodarskih
subjektov, pa dobivajo državno subvencijo, ki pomeni polovico
njihovega prihodka. Koliko časa bo še trajala ta kmečka ekonomska
pravljica?
Mi lahko poveš kje se je potrebno prijaviti, da bi dobil polovico
prihodka s subvencijami?
p: cca 10 % je vse kar uspem dobiti.
p: cca 10 % je vse kar uspem dobiti.
sporočil: 179
Dragi minister. Jaz te dolgo poznam, pa sem zato v zadregi ob tem
pojmovanju. Namreč Kmetje reas dobivajo subvencije, na tržnici pa
prodajajo radič, ki je v italijanski trgovini 1€, po 5€, tistega,
ki je po 0,75€ prodajajo po 3,50@, tarviziano, ki je v Italiji med
1,30 in 1,70@ pa prodajajo po 12€. Dokaz je ljubljanska tržnica. Ti
kmetje predvsem PREKUPČUJEJO, svojega imalo bore malo, , za to pa
so subvencionirani. Zakaj bi delali, ko pa s preprodajo zaslužijo
med 300 in 600 procentov, subvencija pa jim je le dodatna nagrada.
Minister minister, kaj gledaš, kako gledaš in kaj sploh razumeš????
Strani: 1