Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Drnovšek v New Yorku na pogovoru z Banom
Strani: 1
sporočil: 18.121
Ja pa ja de :-)))
temu se reče free of charge izlet v NY.
V bistvu zastonj(karski) izlet.
sporočil: 513
Meni se Drnovsek resnicno smili. Ti njegovi poskusi resevanja
svetovnih kriz me spominjajo na zgodbo o mravljici, ki se je
odpravila razumeti splosno teorijo relativnosti. Try as she might,
zal ne bo slo. Mravljice splosne teorije relativnosti ne morejo
razumeti. Zato se mravljici dobrohotno nasmehnes in pokroviteljsko
zamrmras: "Saj bo se vse v redu, saj bo se vse v redu."
sporočil: 3.507
gregorm je napisal(a):
Meni se Drnovsek resnicno smili. Ti njegovi poskusi resevanja svetovnih kriz me spominjajo na zgodbo o mravljici, ki se je odpravila razumeti splosno teorijo relativnosti. Try as she might, zal ne bo slo. Mravljice splosne teorije relativnosti ne morejo razumeti. Zato se mravljici dobrohotno nasmehnes in pokroviteljsko zamrmras: "Saj bo se vse v redu, saj bo se vse v redu."
Če v teh razgovorih Drnovšek podobne klati kot v naših medijih, potem mi gredo lasje pokonci kaj si morajo zunaj misliti o nas.
sporočil: 6.680
fastriff je napisal(a):
Če v teh razgovorih Drnovšek podobne klati kot v naših medijih, potem mi gredo lasje pokonci kaj si morajo zunaj misliti o nas.
glede na to, kaksne klati Ban-jusa, te je lahko strah vse cesa drugega.
sporočil: 949
0902ISXdX je napisal(a):
Ja pa ja de :-)))
Pravega vzroka izleta, seveda ne bomo izvedeli. tako kot ga nismo pred časom (prvo zdravljenje) isto v ZDA, tako kot ne bomo izvedeli kaj je delal na Cipru, kjer je reševal denarne zadeve LDS-a po smrti (skrbnika za črni fond & nagrabljeno), tako ne bomo izvedeli kdo je bil z njim v takrat na novo renoviranem (in zaćasno prisvojenem) vikendu v protokolarnem objektu Brdo, kjer sta prijetne urice morala prekinit in sta skupno odletelea z helikopterjem "neznano" kam, tako ne bomo...
"Drnovšek bo z Banom skušal rešiti iransko krizno situacijo" :)
Bi lahko ET najprej pojasnil kakšni so rezultati njegove zunanje politike in solo udejstvovanja na Kosovu in kaj je dosegel v Darfurju ? Bosno je začasno (izgleda) opustil, ker ni medijsko zanimiva.
Bojda v Španiji še zdaj ne spijo mirno, zaradi razočaranja, ker ga ni bilo...
Strani: 1