Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Medicor upa na novo koncesijo

Strani: 1

anon-61944 sporočil: 1.284
[#61540] 21.03.07 08:31
Odgovori   +    0
Naj mi prosim kdo napiše svoje izkušnje z Medicorjem, imam namreč hudo bolnega sina, pa bi poiskala pomoč še pri njih, zadnje čase se o njih veliko piše, na KC pa ne rečejo ne črne ne bele.
anon-36971 sporočil: 8.543
[#61549] 21.03.07 08:53 · odgovor na: anon-61944 (#61540)
Odgovori   +    0

0127Heide je napisal(a):
Naj mi prosim kdo napiše svoje izkušnje z Medicorjem, imam namreč hudo bolnega sina, pa bi poiskala pomoč še pri njih, zadnje čase se o njih veliko piše, na KC pa ne rečejo ne črne ne bele.

moj stric - pred dvema letoma operiran na srčnih zaklopkah-same pohvale (v KC-ju bi bil na vrsti zdaj enkrat, mislim :))
anon-35846 sporočil: 179
[#61748] 21.03.07 15:06
Odgovori   +    0
01271 Heide Verjamem v vašo stisko. Kar je Medicor-ja in Izole, so zadeve lepo urejene in center dobro dela. Pri tem moram povedati, da je kardiokirurgija v Ljubljani v samem strokovnem vrhu in tega tudi ne gre ne prezreti, še manj zanemarjati.  Ni pa pozabiti dejstva, da je v Ljubljani vpliven Dr. Klokočovnik, vrhunski strokovnjak, ki pa pred časom v strokovnem in koncesijskem spopadu z Dr. Zorčevo,  ni uspel, da bi prevzel izolsko bolnico. Od tod verjetno izvira po eni strani zadržanost Ljubljane do Izole, po drugi pa je v tem grmu tudi razlog za  Dr. Klokočovnikovo kandidiranje in izvolitev za župana v Izoli, da bi znotraj primorske lige nekoč le uspel postati prvi mož izolske kardiokirurgije, ker je tam doma. Menim, da je prava pot do Prof. Dr. Metke Zorc (najdete jo na Inštitutu za histologijo v Korytkovi ulici v Ljubljani in se pogovorite z njo. Druge poti sam ne bi izbiral, če bi bil v vaši situaciji in bi želel o konktretni instituciji izvedeti kaj več Lep pozdrav in obilo sreče.

Strani: 1