Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: eDohodnina za 2006
Strani: 1
sporočil: 118
Pa je tukaj! eDohodnina na eDavkih!
Pri meni so celo podatki pravilno izpolnjeni!
Informativni izračun se zdi pravilen!
Je veliko popolnejši. Ne vem le, zakaj niso predvideli možnost printanja ali shranjevanja na disk.
Sicer pa, bravo DURS!
Je veliko popolnejši. Ne vem le, zakaj niso predvideli možnost printanja ali shranjevanja na disk.
Sicer pa, bravo DURS!
sporočil: 2.903
A ne moreš več shrnaiti XMLja na disk?
sicer pa se pridružujem pohvalam. Edino po kliku na "Informativni izračun" mi končni znesek nikakor ni všeč :-((
sicer pa se pridružujem pohvalam. Edino po kliku na "Informativni izračun" mi končni znesek nikakor ni všeč :-((
sporočil: 10.178
Zadnja sprememba: anon-89 16.03.2007 20:48
si nisem mislil, da bom kdaj pohvalil durs, a tudi ta dan je
prišel. bravo.dokument lahko shraniš v pdf in xml.
sporočil: 513
crs007 je napisal(a):Saj lahko sprintas ali v pdf na lokalni disk shranis. Ravnokar to storil.
Pa je tukaj! eDohodnina na eDavkih!
Sicer pa, bravo DURS!
sporočil: 118
Zadnja sprememba: anon-108149 16.03.2007 21:23
gregorm je napisal(a):
Saj lahko sprintas ali v pdf na lokalni disk shranis. Ravnokar to storil.
skupaj z izračunom ali pa še boljše - le okno z izračunom ?
sporočil: 6.084
S čem to gledate, z osebnimi certifikati ?
( od zavisti zelen imetnik dveh certifikatov press )
lp
lp
sporočil: 2.903
Dudek je napisal(a):
S čem to gledate, z osebnimi certifikati ?
lp
jaz od sigence, ki sem ga pred cirka mesecem obnovil, ker mi je prejšnji se iztekel.
sporočil: 776
jeanmark je napisal(a):
Jebeš program, ki se ne zmoti v mojo korist :)))
sporočil: 6.084
Zadnja sprememba: anon-15715 17.03.2007 10:44
Bob je napisal(a):
a nimaš ti nlb?
Imam. Pa kaj ? Imam tudi Halcom. Zdi se mi, da ste nekateri prej, v pogovoru o težavah DURSa z NLB certifikati trdili, da je vseeno katerega imaš ker, da gre za indentifikacijo osebe ipd. To seveda ni res, kar sem potem ugotavil. Žal, z večletno zamudo. Hecno je, da moja oba certifikata kažeta, da sta izdana za isto osebo mojeime.priimek, dejansko pa je :
1. certifikat izdan za : mojeime.priimek kot zastopnik pravne osebe X
2. certifikat izdan za : mojeime.priimek kot notranji pooblaščenec pravne osebe Y, torej zaposleni ( kar ni res , verjetno je lastnik firme, ki mi je ta certifikat zrihtal narobe izpolnil zahtevek )
Certifikata ne morem uporabljati na e-davkih za osebne namene in očitno moram nabaviti še en, osebni certifikat.
Zdaj me zanima, če bom lahko s tem, osebnim certifikatom in ustreznimi na novo izdanimi pooblastili pravnih oseb, servisiral pravne osebe, ki jih zdaj servisiram z zgoraj omenjenema dvema certifikatoma ? Kdo ve ?
lp
Strani: 1