Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Big Brother največji projekt Pro Plusa do zdaj
Strani: 1 2
sporočil: 3.523
Jutri zvečer bom zbrisal POP TV z daljinca da ne bom zastrupljen s
tem sranjem. Priporočam :)
sporočil: 119
Najlažje je 20 topoglavcev zapret v en kontejner. To kar se grejo
na POP-u je samo znak, da je čas, da se lepo ukinejo, ker so
enostavno postali brez vsebine.
sporočil: 2.903
blink je napisal(a):Ne vem, meni zadošča da pač ne preklopim :-))
Jutri zvečer bom zbrisal POP TV z daljinca da ne bom zastrupljen s tem sranjem. Priporočam :)
Sicer pa POP TV s tem postavlja krasno ogledalo slovenski družbi. Bomo videli kako uspešno bo. Morda se ljudje v njem ne bodo prepoznali, in bo zadeva propadla. Morda bo pa uspešnica, in bo še enkrat več letel kamen v ogledalo, ki v resnici ni nič krivo za to kar kaže.
sporočil: 6.184
blink je napisal(a):
Jutri zvečer bom zbrisal POP TV z daljinca da ne bom zastrupljen s tem sranjem. Priporočam :)
Zbrisal boš POP TV z daljinca? Priporočaš? Potem ti pa želim veliko užitkov na Kanalu A ob gledanju Big Brotherja.
Površnost a la Bajuk :)
sporočil: 994
gezayuban je napisal(a):
Najlažje je 20 topoglavcev zapret v en kontejner. To kar se grejo na POP-u je samo znak, da je čas, da se lepo ukinejo, ker so enostavno postali brez vsebine.
Pa kaj bi radi, komercialna televizija se obnaša komercialno (oni pričakujejo zaslužek) kaj je s tem narobe? Mogoče te moti, da je toliko in toliko Slovencev pripravljeno to dejansko gledati (in glasovati)? Zakaj pa vrtijo tiste mehiške nadaljevanke, a, zato ker jih nihče ne gleda?. Niso oni krivi, če je folk primitiven
sporočil: 12
Res zgleda povoženo, pa tudi nova barva ji nič ne šaše (prej je
zgledala boljše!)samozavsetna pa je za 100 žensk, ni kaj. Njeno
obnašanje in javno nastopanje pa tudi ni kaj prida, zgleda pa, da
je takšno afnanje enim všeč.
sporočil: 2.903
aleksander je napisal(a):A ne da? Spet boš moral cele večere pred TVjem viset da ne boš kaj zamudil.
O, shit, pa ne že spet :(
sporočil: 3.738
Sočustvujem s tistim, ki jo mora vsak dan gledat,
poslušat....sanjska ženska ja iz nočne more.
mimoidoci je napisal(a):
Zbrisal boš POP TV z daljinca? Priporočaš? Potem ti pa želim veliko užitkov na Kanalu A ob gledanju Big Brotherja.
Površnost a la Bajuk :)
V tiskanih financah in na jutranjih spletnih je pisalo da bo predvajano na POP TV. Nekdo je kasneje na spletnih spremenil da bo na Kanalu A. Nima veze, poanta je enaka. Tega miksanja možganov ne bom gledal.
sporočil: 228
Meni jo je kar žal. Bili so časi (kratki sicer), ko je izgledalo,
da ji je res uspel veliki met in da bo iz nje kaj "ratalo". Pa
plani za tujino, pa osvojitev glasbenega trga, pa ne vem kaj še
vse. Pa jo poglej zdaj. En brezvezni posrani Big brother je torej
njen največji domet in njena sanjska kariera?
Barva las je pa za en klinc. Še Josipa dve slikici bolj dol (ki ima po mojem že enih 60 let ali več) boljše zgleda z rdečo barvo kot pa ona.
Barva las je pa za en klinc. Še Josipa dve slikici bolj dol (ki ima po mojem že enih 60 let ali več) boljše zgleda z rdečo barvo kot pa ona.
sporočil: 10.178
če povežem vse vtise prejšnjega tedna,
pravi slovenec bi seksal z 60 letno doktorico znanosti, dolgoročno držal delnice krke, imel veliko otrok, ki bi jih financirali drugi in imel zastonj zdravstveno zavarovanje, v katerega bi bili vključeni tudi obiski alternativnih čarovnikov.
pravi slovenec bi seksal z 60 letno doktorico znanosti, dolgoročno držal delnice krke, imel veliko otrok, ki bi jih financirali drugi in imel zastonj zdravstveno zavarovanje, v katerega bi bili vključeni tudi obiski alternativnih čarovnikov.
sporočil: 6.680
enfrice je napisal(a):
V čem je tale sanjska, saj je v fris grda kot raca okoli riti. Enfrice.
ROFL
sporočil: 2.011
Bob je napisal(a):
če povežem vse vtise prejšnjega tedna,
Vtis o grdih doktoricah znanosti je predvsem nastal zaradi tega, ker doticne verjetno mislijo, da je to nacin kako povecati svoj "ugled", skratka z 2 cm lasmi na jezka, vijolicnorjavo barvo za lase, in crnimi woodyalenovskimi ocali. In verjetno to v kaksnem druzboslovju celo uspeva, tako kot recimo samodeklaracija za lezbijko, ki verjetno odpre vrata v marsikatero ugledno zdruzenje humanisticne stroke.
Ampak, vseeno obstajajo tudi izjeme, cmon.
sporočil: 6.680
x0 je napisal(a):saj opisani imidz je tipicna fazona "osvescenih" (=feministicnih) lezbijk.
Vtis o grdih doktoricah znanosti je predvsem nastal zaradi tega, ker doticne verjetno mislijo, da je to nacin kako povecati svoj "ugled", skratka z 2 cm lasmi na jezka, vijolicnorjavo barvo za lase, in crnimi woodyalenovskimi ocali. In verjetno to v kaksnem druzboslovju celo uspeva, tako kot recimo samodeklaracija za lezbijko, ki verjetno odpre vrata v marsikatero ugledno zdruzenje humanisticne stroke.
saj nikjer ne pravim, da so doktorice znanosti grde. mi je pa
smešno, ko se ljudje zgražajo nad nino, ki samo trži tisto kar ima.
kot kaže je za njo zanimanje. upam si trditi, da velika večina
slovenskih moških ni zanimiva ne za nino in njej podobne in ne za
pametne ženske, takega ali drugačnega izgleda.
sporočil: 30.643
Zadnja sprememba: anon-35163 17.03.2007 18:48
Plačilo 75000€ z verjetnostjo 1:12 (če se ne motim, je tekmovalcev
12) za 3 mesece debiljenja znese nekaj čez 2000€ na mesec in to
bruto. Revščina.Me prav zanima, kakšen folk se bo prijavil.
enfrice je napisal(a):
V čem je tale sanjska, saj je v fris grda kot raca okoli riti. Enfrice.
:) mene njen fris spominja na tega psa "pekinezer"
sporočil: 5.933
Meni se ne zdi napačna. Ni mi sicer pretirano všeč, ampak iskanje
perfektne se nikoli ne konča. Ne bi se je branil. Moti me edinole,
da se nonstop hihita.
zanimivo, blondinke me niso nikoli pretirano zanimale. je pa res,
da luštne punce vedno zmagajo.
sporočil: 18.121
V petih sekundah bi že svršio :-)))
Sploh pa ne govorimo o govorjenju, ampak o mečkanju ;-)
In tisti, ki trdi, da je ne bi, je ali gay ali pa impotenten :-))
Sploh pa ne govorimo o govorjenju, ampak o mečkanju ;-)
In tisti, ki trdi, da je ne bi, je ali gay ali pa impotenten :-))
Strani: 1 2