Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Poslanci bi z Rantom prevzgojili Drnovška
Strani: 1
sporočil: 244
"da proti Rantu sicer nimajo vsebinskih argumentov, da pa se jim
zdi absolutno nesprejemljiva Drnovškova metoda predlaganja
kandidatov za guvernerja BS in da zato Ranta ne morejo
podpreti."
Ah, ali drugace povedano, boli me k***c ce je clovek sposoben ali ne, bolj me prizadene da mene / nas ni prej vprasal za mnenje! Kaksen bullshit.
Ah, ali drugace povedano, boli me k***c ce je clovek sposoben ali ne, bolj me prizadene da mene / nas ni prej vprasal za mnenje! Kaksen bullshit.
sporočil: 68
pa toliko so govorili o klientelizmu in korupciji, sedaj je pa
čisto vseeno samo da je njihov pa ga takoj potrdijo
sporočil: 59
samo pri vsej stvari ne vem zakaj vsa galamo okrog Ranta o Jazbecu
pa niti besede ceprav sta v boju za isto mesto. Da pa je boljsi
samo ker ga je predlagal Drnovsek je res B..s..
sporočil: 121
Tisti, ki se vsaj malo spoznajo na finance in denarništvo in ga
spremljajo zadnjih 20 let, lahko mirne duše priznajo, da je g. Rant
eden izmed največjih strokovnjakov na tem področju, tako, da je
vse, kar se s tem v zvezi dogaja, res eno navadno slovensko sranje.
Seveda pa od poslancev, ki so navadni usranci drugega tudi ne moreš
pričakovati.
sporočil: 35
Ne gre za to koliko je človek sposoben, ampak zgolj za to kdo bo
koga. Pozicija je mnenja: 12 let smo čakali, da pridemo na oblast,
smo na oblasti in bo tako kot bomo mi diktirali, ne glede na vse
posledice. To je bilo razvidno tako pri vseh dosedanjih
interpelacijah in je čutiti v vseh porah družbenega življenja.
sporočil: 5
Poslanci so pač izvoljenci ljudsta, zato , če so oni usranci kot
pravi 1010Naber, velja za vse ljudstvo.Floskula važno da je naš pa
je že tako izpeta,da pustimo tako razmišljanje v polpreteklo
zgodovino.
Neizpodbitno je to, da Drnovšek se ne more prilagoditi funkciji, ki jo opravlja in šehoče biti eminenca v senci, kar je kar je vedno bil.Kaj vse je podpisoval v Beogradu, pa nato kot premier speljal tranzicijo v znanem slogu, danes pa smo bolj poduhovljeni kot je bil sam Gandhi.In ne nazadnje, zakaj se ni Rant lepo prijavil na razpis in po neku normalni poti bi lahko postal Guverner. Ne boljše mešat blato, jasno vso krivdo potisniti JJ in poziciji v roke...Že večkrat videno in dobro znano.Kaj pa v resnici Rant mora pokrivati, Janez D. dobro ve in le bežno spremljanje določenih segmentov na področju bančništva za časa vladanja Janeza D. ti da jasen odgovor!
Neizpodbitno je to, da Drnovšek se ne more prilagoditi funkciji, ki jo opravlja in šehoče biti eminenca v senci, kar je kar je vedno bil.Kaj vse je podpisoval v Beogradu, pa nato kot premier speljal tranzicijo v znanem slogu, danes pa smo bolj poduhovljeni kot je bil sam Gandhi.In ne nazadnje, zakaj se ni Rant lepo prijavil na razpis in po neku normalni poti bi lahko postal Guverner. Ne boljše mešat blato, jasno vso krivdo potisniti JJ in poziciji v roke...Že večkrat videno in dobro znano.Kaj pa v resnici Rant mora pokrivati, Janez D. dobro ve in le bežno spremljanje določenih segmentov na področju bančništva za časa vladanja Janeza D. ti da jasen odgovor!
sporočil: 243
Pravila so določena zato, da jih spoštujemo.
Če pravila v postopku predlaganja kandidata določajo posvet, tako mora biti. Red mora veljati za vse, tudi za predsednika države.
Če se predsednik ne bo držal pravil, ga bodo pričeli posnemati tudi ostali in postal bo cel kaos.
Predsednik države je prvi, ki mora dajati dober zgled - sicer pa mislim, da je to ustaljeno pravilo in red, še izza časa njegovega predsedovanja parlametu ?
Čudno, naš predsednik je postal zelo spravljiv in pomirjevalen, tukaj pa ga daje trma.
Trma ni dobra, ne glede pri kom se pojavi.
Če pravila v postopku predlaganja kandidata določajo posvet, tako mora biti. Red mora veljati za vse, tudi za predsednika države.
Če se predsednik ne bo držal pravil, ga bodo pričeli posnemati tudi ostali in postal bo cel kaos.
Predsednik države je prvi, ki mora dajati dober zgled - sicer pa mislim, da je to ustaljeno pravilo in red, še izza časa njegovega predsedovanja parlametu ?
Čudno, naš predsednik je postal zelo spravljiv in pomirjevalen, tukaj pa ga daje trma.
Trma ni dobra, ne glede pri kom se pojavi.
Strani: 1