Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Kako nastane borzni tečaj? - 2.del

Strani: 1

werther sporočil: 21
[#51855] 20.02.07 23:15
Odgovori   +    0
w: Pri MARKU se vam je prikradla "copy-paste" napaka. Moralo bi pisati "... razlog prodaje"
Sicer pa: dosti bolje od prvega dela, ki IMHO plava v nekakšni mistični meglici in po slogu pisanja spominja na pisma sreče ali oglase o vedeževalcih, ki vam pomagajo do dobitka pri Lotu. Tistega raje ne omenjajte več, tega pa preimenujte v "1.v1" :-)
Malo me sicer bega, da v tabelah ni upoštevano zaporedje naročil, ki IMHO tudi vpliva na to, katera (in v kolikšnji meri) bodo izvršena in katera ne.
Čakam na 3. del (oz. na 2.v0)
lp w.
anon-105336 sporočil: 606
[#52189] 21.02.07 14:43
Odgovori   +    0
Res bi moralo pisati razlog prodaje. Hvala za opombo! Prvi del drugace ni "prvi" del, saj je prispevek objavljen na blogu v celoti, tukaj pa je verjetno zadeva objavljena po delih, da ni "prevec naenkrat". Res je zacetek (1.v1:) nekoliko "vedezavalski", vednar je bil tak tudi namen ((pac nekaksen prikaz "kontrasta", bili smo pa tudi okoli pusta:)) ki pa potem "najde" svoje mesto v celotnem prispeveku.
Gustl sporočil: 13.642
[#52214] 21.02.07 16:01 · odgovor na: anon-105336 (#52189)
Odgovori   +    0

Aequitas je napisal(a):
Res bi moralo pisati razlog prodaje. Hvala za opombo! Prvi del drugace ni "prvi" del, saj je prispevek objavljen na blogu v celoti, tukaj pa je verjetno zadeva objavljena po delih, da ni "prevec naenkrat". Res je zacetek (1.v1:) nekoliko "vedezavalski", vednar je bil tak tudi namen ((pac nekaksen prikaz "kontrasta", bili smo pa tudi okoli pusta:)) ki pa potem "najde" svoje mesto v celotnem prispeveku.
Ja, jaz sem kriv. Jaz sem razbil na dele. Dovolj dolgo sem že v cajtngu, da vem, da bralci ne marajo brati.

Sicer je pa meni 1. del prov kul. :) Da borza ni tudi vedeževanje trdijo samo tisti, ki se še nikoli niso z njo ukvarjal :)

Strani: 1