Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Danes seja programskega sveta RTVS

Strani: 1

anon-27449 sporočil: 1.610
[#51307] 20.02.07 07:49
Odgovori   +    0
" Člani sveta bodo obravnavali tudi osnutek pravilnika za delovanje varuha gledalcev in poslušalcev, ki so ga na podlagi mnenj in predlogov članov delovne komisije pripravili na Inštitutu za javno upravo"

Še en varuh? Ja kaj pa bo ta revček lahko naredil? Ukinil reklame? Boljši program? In kdo postavi tega branitelja slovenstva ?
anon-87805 sporočil: 1.008
[#51312] 20.02.07 07:59 · odgovor na: anon-27449 (#51307)
Odgovori   +    0

Tacka je napisal(a):
" Člani sveta bodo obravnavali tudi osnutek pravilnika za delovanje varuha gledalcev in poslušalcev, ki so ga na podlagi mnenj in predlogov članov delovne komisije pripravili na Inštitutu za javno upravo"

Še en varuh? Ja kaj pa bo ta revček lahko naredil? Ukinil reklame? Boljši program? In kdo postavi tega branitelja slovenstva ?

No, če si čisto odkrita, gledalci res potrebujemo varuha. To, kar nacionalka počne s programom, je pa že preveč. Vzemi si malo časa v soboto popoldne in si oglej Vrtiljak na 1. programu na TVSLO.  Nedeljski Mario si je omislil en par "kao" iz publike, ona naj bi bila nesrečna samica, ki je komaj čakala na samca, on pa naj bi bil neumen policist. In usoda ju je združila pri Mariu. itd, itd....
Kdo pa naj bi predlagal in izvolil takega varuha? Marsovčki.
anon-27449 sporočil: 1.610
[#51316] 20.02.07 08:06 · odgovor na: anon-87805 (#51312)
Odgovori   +    0

maksimiljana je napisal(a):

No, če si čisto odkrita, gledalci res potrebujemo varuha. To, kar nacionalka počne s programom, je pa že preveč. Vzemi si malo časa v soboto popoldne in si oglej Vrtiljak na 1. programu na TVSLO.  Nedeljski Mario si je omislil en par "kao" iz publike, ona naj bi bila nesrečna samica, ki je komaj čakala na samca, on pa naj bi bil neumen policist. In usoda ju je združila pri Mariu. itd, itd....
Kdo pa naj bi predlagal in izvolil takega varuha? Marsovčki.

hehe Maksi, ne blati marsovčkov :))

Mario ? Če je to višek razvedrilne oddaje, jejhata.. jejhata.. vrtiljaka še nisem gledala, oziroma zadnjč sem nekaj ujela Kuntnerja.. Če je to - to. groza.

Jaz pravim samo to, da varuh skoraj zagotovo ne bo imel nobenih kompetenc, pa smo spet tam. Štala.

anon-87805 sporočil: 1.008
[#51321] 20.02.07 08:24 · odgovor na: anon-27449 (#51316)
Odgovori   +    0

Tacka je napisal(a):

hehe Maksi, ne blati marsovčkov :))

Mario ? Če je to višek razvedrilne oddaje, jejhata.. jejhata.. vrtiljaka še nisem gledala, oziroma zadnjč sem nekaj ujela Kuntnerja.. Če je to - to. groza.

Jaz pravim samo to, da varuh skoraj zagotovo ne bo imel nobenih kompetenc, pa smo spet tam. Štala.

Jaz ti pa pravim, da rabimo varuha. Ampak delavnega, predvsem pa strokovnega. Upam, da Jelinčič ne bo imel glede strokovnosti pripomb. Če pa bi se slučajno ugotovilo, da je kandidat za varuha TRV PROGRAMA poslal kakšen scenarij na kakšno drugo TV postajo, pa bo moral ta prekršek šteti kandidatu v dobro.

Sem ti rekla, da je poden. Ne misli, da sem TV molj, pozimi imam več časa presedeti na kavču in malo sledim oddajam. Groza na potenco.

Strani: 1

vm-kiva