Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Vremenska napoved
Strani: 1
sporočil: 1.610
Torej - vreme bo. In dečki, pa seveda dame.. kako se bomo danes,
jutri rekreirali? Menda ne boste sedeli samo pred zaslonom, zunaj
pa sonček, ptički, suho vreme.. idealno za tek, kolo,smuko
...
p.s. skrbi me samo , da je danes spet ena "polna" luna :))
p.s. skrbi me samo , da je danes spet ena "polna" luna :))
sporočil: 27.956
a bomo odprli oglasno desko rekreacije :)
evo, iscem sopotnike za kaksen kombinirani asfaltno-makadamsko-gozdni kolesarski krog 50-100 km ...
evo, iscem sopotnike za kaksen kombinirani asfaltno-makadamsko-gozdni kolesarski krog 50-100 km ...
sporočil: 6.084
crt je napisal(a):
Letno ?
lp.
kakor so bili tile zadnji dnevi, zgleda res letno :( no, zdaj naj
bi bilo spet lepse...
crt je napisal(a):A si znoru - 50-100 ? A ti to okrog okupirane Ljublajne , pa še na prvo osvobojeno ozemlje :))
od asfalta, makadama, do kočevskih medvedov ...
ena varianta recimo na krim, pa potem zadaj rakitna, pa poprek
luzarji, pa krvava pec, pa dol? ali pa tebi prilagojena varianta,
torej v obratni smeri in s startom pri tebi, nakar zadaj rob, pa
gor na luzarje itd ... ? mail?
sporočil: 6.084
Tacka je napisal(a):
A si znoru - 50-100 ? A ti to okrog okupirane Ljublajne , pa še na prvo osvobojeno ozemlje :))
od asfalta, makadama, do kočevskih medvedov ...
No vidiš ? Ti se kar mene drž, pa še tak dudek nisem, kot se delam., .:)
lp
Dudek je napisal(a):
No vidiš ? Ti se kar mene drž, pa še tak dudek nisem, kot se delam., .:)
lp
sicer priznam, da je moj "rekord" Pokljuka, iz Bleda gor.. tko, da tud jest nisem ravno ena regica :))
p.s.: sem kar pozabila, da imam iz mo'jga konca okrog 50 km do Kamniške in nazaj.. ampak, meni se ravno ne da toooliko časa vozit.. saj veš, gorski kolo je na asfaltu kot traktor proti osebnemu..
Tako, da danes "pade" kolo... bližnji hrib.. pa kakšna kavica na sončku ...
sporočil: 3.984
Meni ne gre skupaj slikica sončka za jutri in spremno
besedilo:
"Jutri bo na Primorskem povečini jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo oblačno. Občasno bo rahlo rosilo, v nekoliko višjih predelih pa bo naletaval sneg. "
Za nedeljo velja isto.
"Jutri bo na Primorskem povečini jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo oblačno. Občasno bo rahlo rosilo, v nekoliko višjih predelih pa bo naletaval sneg. "
Za nedeljo velja isto.
sporočil: 345
predlagam smuko pa še pocen je..
recimo poldnevna karta: 13.4 eur
celodnevna:18.4 eur
vzames celodnevno, smučas samo dopoldne, ko pridejo popoldanci das enmu prenosljivo karto po fer ceni 9.2 eur in masta oba na dobrem 4.2 eurov.
ker ponavad noben nima drobiza, dobiš celo 10eur.
recimo poldnevna karta: 13.4 eur
celodnevna:18.4 eur
vzames celodnevno, smučas samo dopoldne, ko pridejo popoldanci das enmu prenosljivo karto po fer ceni 9.2 eur in masta oba na dobrem 4.2 eurov.
ker ponavad noben nima drobiza, dobiš celo 10eur.
tekavec je napisal(a):
Meni ne gre skupaj slikica sončka za jutri in spremno besedilo: "Jutri bo na Primorskem povečini jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo oblačno. Občasno bo rahlo rosilo, v nekoliko višjih predelih pa bo naletaval sneg. " Za nedeljo velja isto.
Ampak, sobota popoldne.. superca.. sonček na 500 m , se človek matra , mu teče znoj po telesu, se kuham v lastnem švicu :.. blljak.. ampak, ko prideš na vrh , vržeš mokre cune dol.. se preoblečeš, nato pa kavica, cigaretka,.. nastaviš lice sončku v pozdrav.. si spočiješ oči na zasneženih osončenih hribih ,.. pol greš pa še na kozarček terana, da si nafilaš energijo in nato spet šus navzdol.. in potem zvečer brez slabe vesti kakšna suha klobasa, sir, kruh... njamsi :)) .. cuker pade.. pa še kakšna čokolada.. ja, za to se splača živet :)
Ko sem malo "preletela" forum.. pa ljudje božji kaj delate ob lepem vremenu .. tok..tok..tok..tok..
Tacka je napisal(a):wtf
ampak, ko prideš na vrh , vržeš mokre cune dol.. se preoblečeš, nato pa
cigaretka
crt je napisal(a):
dobro da nisi za daljse runde :)
kdo pravi da ne ..samo vprašanje je - daljše ali višje ?
sicer pa mi ni clj "podiranje" kakšnih rekordov.. imam ustaljeno "progo", ki mi vzame 2,5.urci (bruto) :))
sem ne-strpni nekadilec ... da pridem nekam dalec in visoko in mi
potem kot zacimba uleti cigaretni dim -- KILL KILL
sporočil: 6.680
crt je napisal(a):
sem ne-strpni nekadilec ... da pridem nekam dalec in visoko in mi potem kot zacimba uleti cigaretni dim -- KILL KILL
podoben odnos imam jaz do sadnega caja; vendar mi dejstvo, da sem kadilec, pomaga pri strpnosti :)
Zadnja sprememba: crt 19.02.2007 11:53
lahko se zmeniva, da jaz pijem caj po slamici iz dobro zaprte
flaske, ti pa kadis vodno pipo... (kot cisti teoretik si
predstavljam, da je pri njej dim v bistvu izoliran)
sporočil: 6.680
crt je napisal(a):
lahko se zmeniva, da jaz pijem caj po slamici iz dobro zaprte flaske, ti pa kadis vodno pipo... (kot cisti teoretik si predstavljam, da je pri njej dim v bistvu izoliran)
ni, ker ga pihas ven. teoreticno si to predstavljaj podobno, kot ce se tebi rigne :)
sporočil: 1.370
crt je napisal(a):Kot praktik ti zagotavljam, da dim ni povsem izoliran. Po tistem, kar izdihavaš, je v prostoru kar močno prisoten vonj. No ja, še vedno pa neprimerljivo s cigaretnim dimom.
... ti pa kadis vodno pipo... (kot cisti teoretik si predstavljam, da je pri njej dim v bistvu izoliran)
gregor666 je napisal(a):
ni, ker ga pihas ven. teoreticno si to predstavljaj podobno, kot ce se tebi rigne :)
ok, hvala za nazorno razlago :))
gregor666 je napisal(a):
podoben odnos imam jaz do sadnega caja; vendar mi dejstvo, da sem kadilec, pomaga pri strpnosti :)
:)))) a ne, pol pa vsi tisti sadeži "smrdijo" nam pod nos .. :))
Strani: 1