Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek Kaj obleči pod krilo to pomlad?
Strani: 1
sporočil: 1.610
" V svežih poletnih večerih bodo lepo porjavele in negovane noge
pod kratkim krilcem, objete s prosojno mrežo, zanesljivo obnorele
mimoidoče moške ... "
Sveži poletni meseci ? Pa, ja.. vedno več bo vročih, soparnih večerov.. in potem štumfe na noge, pa salonar z visoko peto ? Pa da krepneš od švica:))
"Edina omejitev, kot smo že rekli, so naše noge, sicer pa kar pogumno. Privoščimo si malo drznosti."
Torej, dame moje, britvice v roke, čez dan sončenje, zvečer pa v štunfe.. Za koga že ? Aja, za poželjive moške poglede :))
Sveži poletni meseci ? Pa, ja.. vedno več bo vročih, soparnih večerov.. in potem štumfe na noge, pa salonar z visoko peto ? Pa da krepneš od švica:))
"Edina omejitev, kot smo že rekli, so naše noge, sicer pa kar pogumno. Privoščimo si malo drznosti."
Torej, dame moje, britvice v roke, čez dan sončenje, zvečer pa v štunfe.. Za koga že ? Aja, za poželjive moške poglede :))
sporočil: 2.820
Tacka je napisal(a):Poletje+najlonke=skuhana češplja (in) tačke v lastnem soku.... :-/
Otac
sporočil: 5.777
otac je napisal(a):
Poletje+najlonke=skuhana češplja (in) tačke v lastnem soku.... :-/
Otac
Zgleda da že diši po pomladi.
pavel je napisal(a):
Zgleda da že diši po pomladi.
Meni 12 mesecev na leto... ;)
(Čeprav je zgoraj napisani recept vse prej kot dišeč...)
Otac
puplis je napisal(a):
Zato pa imamo samostoječe najlonke fantje in dekleta!
Zate ne vem, ampak fantje v krogu mojih znancev in prijateljev, jih nimamo. ;)
Otac
kaj je to? a je to nadaljevanje pred mesecem začete zgodbe ali so
se datumi zmešali v mašini financ?
Zadnja sprememba: anon-86509 12.03.2007 12:59
pavel je napisal(a):Ja, to so stara jajca, še vedno ali spet aktualna... :))
kaj je to? a je to nadaljevanje pred mesecem začete zgodbe ali so se datumi zmešali v mašini financ?
Otac
ps: kaj je pod kiklo, je vedno zanimivo in aktualno....
otac je napisal(a):
Ja, to so stara jajca, še vedno ali spet aktualna... :))
Otac
ps: kaj je pod kiklo, je vedno zanimivo in aktualno....
Ne razumem. A nekatere "gon" samo občasno? potem je z mano nekaj narobe.:..))
sporočil: 13.641
Ob 3h zjutraj, ko sem postavljal prvo novo naslovko, sem moral pač
najti nek "driving force". tko da je bilo par starih boljših zadev
gor:)
Sicer pa bo sedaj možnost, da bo več člankov gor in da bodo nekateri bolj brani tudi dlje. Na dan denimo objavimo cca. 90-120 člankov in to je precej huda rotacija, ki prej ni omogočala, da bi bil kakšen članek na voljo dlje časa. to pomeni, da če si zamudil dan objave, si ga najbrž spregledal. No, sedaj imamo možnost, da ga ohranimo več časa. se bomo pa seveda nekaj časa še malo lovili tudi pri uredniških zadevah.
Sicer pa bo sedaj možnost, da bo več člankov gor in da bodo nekateri bolj brani tudi dlje. Na dan denimo objavimo cca. 90-120 člankov in to je precej huda rotacija, ki prej ni omogočala, da bi bil kakšen članek na voljo dlje časa. to pomeni, da če si zamudil dan objave, si ga najbrž spregledal. No, sedaj imamo možnost, da ga ohranimo več časa. se bomo pa seveda nekaj časa še malo lovili tudi pri uredniških zadevah.
Gustl je napisal(a):Mislim, da je tisto, kar je pod kiklo, najboljši možni driving force sploh. Tako, da si postopal edino pravilno! :)
Ob 3h zjutraj, ko sem postavljal prvo novo naslovko, sem moral pač najti nek "driving force". tko da je bilo par starih boljših zadev gor:)
Gustl je napisal(a):Hvalabogu! Odlično!
Sicer pa bo sedaj možnost, da bo več člankov gor in da bodo nekateri bolj brani tudi dlje. Na dan denimo objavimo cca. 90-120 člankov in to je precej huda rotacija, ki prej ni omogočala, da bi bil kakšen članek na voljo dlje časa.
Otac
s56a je napisal(a):
Luskane punce + migi & tanki - tega niti Playboy nima :-)LP MMM
...+ vodnik po trgu trdih drog... :)
Otac
sporočil: 1.610
otac je napisal(a):
...+ vodnik po trgu trdih drog... :)
Otac
O kakšnih "trdih" drogah pa ti to govoriš ? .. :) ?
fala bogu, da je komu še do lepega vremena .. Jaz sem ga bila prisiljena zadnje čase zanemarjati. Se bom morala popraviti. Takoj danes že.
p.s. : jaz imam še vedno dolge hlače..
Drugače pa s56a - tale tvoj migi+zigi+tangi.. zveni pa precej pohotno ?
Strani: 1