Izbrani forum: Glavni forum

Izbrana tema: članek Janković in Janša kmalu skupaj

Strani: 1

anon-32087 sporočil: 46
[#38609] 17.01.07 07:58
Odgovori   +    0
jankovič je isti blefer kot janša
oba samo obljubljata, ko pa je potrebno kaj naredit, pa nastane tema
jankovič deklariran od politike kot sposoben poslovnež; no ga že vidimo, njega in njegove poslovne zveze; brez da sesa državni proračun ne zna nič naredit; to jasno pokaže, da izhaja iz slovenske stare partijske šole, ki ga je postavila na položaj in mu omogočala delovanje s tem, da so s politično močjo drugim zapirali vrata
daj jankovič izkaži se, kakšen si poslovnež ali ljudem priznaj, kaj si v bistvu
p.s. z janšo bo se morala vidva dobro razumet, saj sta zelo podobna karakterja
anon-84062 sporočil: 1.393
[#38750] 17.01.07 11:02
Odgovori   +    0
Meni je najbolj všeč izjava, ki so jo zapisali v novici na rtvslo.si:

Janković meni, da je izpad mogoče pokriti z zakonom o glavnem mestu, kar bo tudi tema srečanja Janša - Janković enkrat do konca januarja, z evropskimi projekti pa ne, saj morajo biti ti kakovostni, imeti soglasje dveh ministrstev in tudi lastna sredstva.

Torej, denar iz EU je čisto neuporaben - predrzneži hočejo imeti *kakovostne* projekte, ne pa raznih stadionov in poglobljenih tirov.
kzupanc sporočil: 10.811
[#38760] 17.01.07 11:13 · odgovor na: anon-84062 (#38750)
Odgovori   +    0

andrej71 je napisal(a):
Meni je najbolj všeč izjava, ki so jo zapisali v novici na rtvslo.si: Janković meni, da je izpad mogoče pokriti z zakonom o glavnem mestu, kar bo tudi tema srečanja Janša - Janković enkrat do konca januarja, z evropskimi projekti pa ne, saj morajo biti ti kakovostni, imeti soglasje dveh ministrstev in tudi lastna sredstva. *** Torej, denar iz EU je čisto neuporaben - predrzneži hočejo imeti *kakovostne* projekte, ne pa raznih stadionov in poglobljenih tirov.

In to poglobljenih tirov, ki so dražji od drugega tira Koper-Divača. Mislim, za znoret! Za ta denar bi lahko tudi uredili precej zastarele infrastrukture povsod po državi. Ali pa zgradili kakšno novo elektrarno. Magari na sonce. Poglobitev tirov naj pa financira tisti, ki bo imel in tržil pridobljene parcele. Kakšno desetino naj primakne MOL, pa magari še država. Potem bo pa morda svojo desetino dala še EU. Če Jankoviću te osnove niso jasne, potem vem, da mu je jasno samo to, kako kupiti delnico po 4000 in jo prodati po 40 000. To pa ni ravno referenca. Takih je v Sloveniji recimo nekaj 10 000.
kzupanc sporočil: 10.811
[#38763] 17.01.07 11:14 · odgovor na: kzupanc (#38760)
Odgovori   +    0
No ja...Tudi elektrarno naj financira tisti, ki bo prodajal elektriko iz nje.
deblo sporočil: 3.339
[#38882] 17.01.07 15:04
Odgovori   +    0
Jankovič je velik poslovnež in manager, toda samo s pogojem, da razpolaga z velikimi količinami financ, ki jih pridobi na lahek način z oceno, da mu jih nikoli ne bo treba vrniti, oziroma položiti računa koko jih je " zapravil"...Janša se pa že trese pred velikim Ljubljanskim zmagovalcem in ga čaka z polno aktovko EVROV, da bo lahko izpolnil predvolilne obljube...
anon-9939 sporočil: 17.846
[#38885] 17.01.07 15:08 · odgovor na: deblo (#38882)
Odgovori   +    0
Kako si lahko velik poslovnež in manager, če pogoj, "da razpolagaš z velikimi količinami financ" ni izpolnjen?

Doslej sem bil mnenja, da se manager "majhne količine financ" imenuje gospodinja.
anon-74826 sporočil: 1.680
[#38914] 17.01.07 15:47 · odgovor na: anon-9939 (#38885)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):
Kako si lahko velik poslovnež in manager, če pogoj, "da razpolagaš z velikimi količinami financ" ni izpolnjen?

Doslej sem bil mnenja, da se manager "majhne količine financ" imenuje gospodinja.

Tole o gospodinji pa je zanimivo. Zagotovo bi Jankovič v fuknciji gospodinje bil večji dasa in napravil manj škode - sem za! Samo predpasnik še potrebuje in Ljubljana bo lahko pojedla vročo in hudo papricirano juho, ki jo je skuhala pretežna večina volilcev! Pa dober tek (morda dobesedno)!
anon-17372 sporočil: 6.680
[#38917] 17.01.07 15:49 · odgovor na: anon-74826 (#38914)
Odgovori   +    0

Viviana je napisal(a):

Tole o gospodinji pa je zanimivo. Zagotovo bi Jankovič v fuknciji gospodinje bil večji dasa in napravil manj škode - sem za! Samo predpasnik še potrebuje in Ljubljana bo lahko pojedla vročo in hudo papricirano juho, ki jo je skuhala pretežna večina volilcev! Pa dober tek (morda dobesedno)!

vibrator si pozabla vzgan.
spenstar sporočil: 251
[#38933] 17.01.07 16:13 · odgovor na: anon-17372 (#38917)
Odgovori   +    0

gregor666 je napisal(a):

vibrator si pozabla vzgan.
 Ne podcenjuj gospodinj, ker se ti lahko zgodi, da bos pristal na seansi psihiatra. :)
Sicer pa za Zokija tako in tako vemo, da se ne mara Tuš-irat, zato pa tako vse... Jebi ga, ljubljancani so padli na kolodont efekt, samo se vprasanje je, kako bomo mi drzavljani (izven MOL-a) potegnjeni v to ljubljansko nebulozo.
anon-17372 sporočil: 6.680
[#38937] 17.01.07 16:17 · odgovor na: spenstar (#38933)
Odgovori   +    0

spenstar je napisal(a):

Ne podcenjuj gospodinj, ker se ti lahko zgodi, da bos pristal na seansi psihiatra. :)
Sicer pa za Zokija tako in tako vemo, da se ne mara Tuš-irat, zato pa tako vse... Jebi ga, ljubljancani so padli na kolodont efekt, samo se vprasanje je, kako bomo mi drzavljani (izven MOL-a) potegnjeni v to ljubljansko nebulozo.

glede na skrbasto konkurenco ni zmaga kolodonta prav nic presenetljiva ali nebulozna.
[#38940] 17.01.07 16:21 · odgovor na: anon-9939 (#38885)
Odgovori   +    0

0219K21 je napisal(a):

Kako si sploh lahko manager LETA, ce si v preteklosti dobival bianco menice s porostvom drzave in kako si lahko VELIK manager, ce zahtevas drzavni denar, ne znas pa napisat dokumenta, ki ustreza ISO standardu, zato da lahko dobis evropski denar, pa se tisto, kar je ze prejsnja zupanja podpisala, zavraca kot nesprejemljiv projekt.

Res je, obstaja vec vrst managerjev, samo on spada med komunajzerske menedzerje pod okriljem murgelskega tica. Mićo je prav napisal, on kupuje salamo na debelo, prodaja pa rezino.
[#38944] 17.01.07 16:26 · odgovor na: anon-17372 (#38937)
Odgovori   +    0

gregor666 je napisal(a):

glede na skrbasto konkurenco ni zmaga kolodonta prav nic presenetljiva ali nebulozna.
 Seveda ni bila presenetljiva, nebulozna bo sele zdaj, ko pride do razkazovanja ega. Upam, da v naslednjih 50 letih cimprej izginejo vsi marsovci. Naj zazivi kapital,  ne pa goveja juha in pece ne piske. ;)
anon-2949 sporočil: 110
[#38967] 17.01.07 17:01
Odgovori   +    0
Jaz pa mislim, da se bo zgodilo sledeče: Jankovič je namerno obljubil veliko projektov. Tudi sam se zaveda, da mu država pri tem nemore pomagati in zato tudi tako z ponosom sili v njih saj bo kasneje imel idealen izgovor zakaj je "moral" svoje projekte prepustiti gospodarstvu (beri bližnjim sorodnikom)! Ljubljančani bodo pa ponovno vsi veseli kako je g.Janković sposoben in uspešen pri svojem delu, saj je premagal celo državo!
anon-13926 sporočil: 639
[#38984] 17.01.07 17:43 · odgovor na: spenstar (#38933)
Odgovori   +    0
Zadnja sprememba: anon-13926 17.01.2007 17:44
Ne vem kaj se treseš. A prej, ko smo meli supernadsposobne županje, se pa nisi bal "ljubljanske nebuloze". Da ni to neka tvoja provincialna nebuloza. :)
anon-74826 sporočil: 1.680
[#39199] 18.01.07 10:48 · odgovor na: anon-2949 (#38967)
Odgovori   +    0

XIMPI je napisal(a):
Jaz pa mislim, da se bo zgodilo sledeče: Jankovič je namerno obljubil veliko projektov. Tudi sam se zaveda, da mu država pri tem nemore pomagati in zato tudi tako z ponosom sili v njih saj bo kasneje imel idealen izgovor zakaj je "moral" svoje projekte prepustiti gospodarstvu (beri bližnjim sorodnikom)! Ljubljančani bodo pa ponovno vsi veseli kako je g.Janković sposoben in uspešen pri svojem delu, saj je premagal celo državo!

Ja ja, za vse je krivo Barje in ljubljanska "mgla", ampak mostiščarjev to ne moti! Namesto čiste vode je tam ostalo nekaj smrdečega blata in ostankov nekdanje civilizacije ter flore in favne! Vsem slednjim se bolj slabo godi in so neprestano ogroženi! Eko-iniciativa je tukaj slabotna! Morda pa bo kdaj nad okolico barja le zasijalo Sonce!

Strani: 1

vm-kiva