Izbrani forum: Servis
Izbrana tema: odklop in o sistemu
Strani: 1
sporočil: 27.825
ali so kaksne sanse, da bi bilo to dvoje malo (veliko) bolj aktivno
moderirano?
torej da bi recimo solatne stvari sibale v solato, pa da ne bi ravno vsak, ki se mu ne da razmisljat in je za svoj komentar xyz clanka izbral "o sistemu" (motivacije si razen lenobe ne znam niti predstavljati), tam tudi ostal...
tnx
torej da bi recimo solatne stvari sibale v solato, pa da ne bi ravno vsak, ki se mu ne da razmisljat in je za svoj komentar xyz clanka izbral "o sistemu" (motivacije si razen lenobe ne znam niti predstavljati), tam tudi ostal...
tnx
sporočil: 287
"O sistemu" pucam kar se da hitro. Res je pa tudi, da mine kak dan
(spoh med temi prazniki), ko me sploh ni gor na forumu. Cheers
mate!
sporočil: 2.011
Vincenc je napisal(a):
"O sistemu" pucam kar se da hitro. Res je pa tudi, da mine kak dan (spoh med temi prazniki), ko me sploh ni gor na forumu. Cheers mate!
We told you so. No, predvsem gustlu. S to novo zasnovo foruma ste konkretno zasrali, ker se ne da replyati v druge forume, ko je enkrat kaca v enem forumu.
sporočil: 13.641
x0 je napisal(a):
We told you so. No, predvsem gustlu. S to novo zasnovo foruma ste konkretno zasrali, ker se ne da replyati v druge forume, ko je enkrat kaca v enem forumu.
Bla, bla, bla. Moderiranja je veliko manj kot prej, p omojem filingu pa ni urejenost foruma nič slabša.
Razlika je samo ta, da prej smo morali vsako sporočilo posebej premikat, ker se je vsak lahko zmislil, kam paše, zdej pa prestavimo samo celo temo.
In uporabniki so precej bolj disciplinirani kot prej.
sporočil: 2.011
Gustl je napisal(a):Res je, da skoraj nikoli ne gledam, kje se sploh nahaja kaksna tema (to preprosto ni vazno), a res me je nekajkrat presenetilo da sem videl politiko in kregarijo v "o sistemu", tako kot je to omenil crt.
Bla, bla, bla. Moderiranja je veliko manj kot prej, p omojem filingu pa ni urejenost foruma nič slabša.
Razlika je samo ta, da prej smo morali vsako sporočilo posebej premikat, ker se je vsak lahko zmislil, kam paše, zdej pa prestavimo samo celo temo.
Zdaj, ce se vam zdi v redu, da premaknete celo temo, ceprav je samo recimo zadnja 1/3 solataste, so be it.
In, manjka "ignoriraj temo", feature prejsnjega foruma.
sporočil: 3.657
Goostle, imam obcutek, da nas dodatno disciplinirate v zgodnjih
jutranjih urah? Danes mi spet ni uspelo upisati prispevka
okrog 4 AM. Kaksen veliki back-up sistema?
Edino me veseli, da MM vec trpi zaradi tega :-)
LP MMM
LP MMM
Veckrat potrjen nezazeljen dogodek zaradi nespecnosti po
vrnitvi iz ZDA!
Pred dnevi sem pomislil, kako toge bi bile Finance, ce bi se vrnili na stai format. Nimam nicc proti Crtu :-)
LP MMM
Pred dnevi sem pomislil, kako toge bi bile Finance, ce bi se vrnili na stai format. Nimam nicc proti Crtu :-)
LP MMM
sporočil: 1.610
s56a je napisal(a):
Goostle, imam obcutek, da nas dodatno disciplinirate v zgodnjih jutranjih urah? Danes mi spet ni uspelo upisati prispevka okrog 4 AM. Kaksen veliki back-up sistema?
LP MMM
Ponočnjake je treba disciplinirat .. :))
hehehe.. trpljenje mladega MM :)
Gustl je napisal(a):
Smo sredi delanja (spet) novega. :)
Sicer pa..za vse nostalgike...priloga... :)
sporočil: 6.680
Gustl je napisal(a):
In uporabniki so precej bolj disciplinirani kot prej.
tezko si predstvaljam en thread v vec forumih, saj je logicno forum-nit-sporocilo; torej tisto prej niso bili forumi, ampak nekaksni tagi. malo nenavaden koncept foruma, ampak je funkcioniralo za tiste, ki so zadevo skuzili. amapk pustimo to.
da cel thread vrzes v forum solata, je zagotovo ena lazjih variant moderiranja :) vendar pa ne deluje v primeru, ko nekdo postavi resno/relevantno/aktualno vprasanje, odgovori pa se izrodijo v debato o marsovcih; ce takrat vrzes komplet z zacetnim vprasanjem v solato, si sebi olajsal delo, nisi pa pripomogel k kvaliteti foruma.
ce ti je kvaliteta vsebine v interesu, seveda. zato bi moral v strokovnih forumih aktivneje moderirati in sicer z brisanjem nerelevantnih sporocil, ne pa z enostavnim kompostiranjem celotne teme.
my 2c.
Ja, vem. Nimamo časa trenutno (no, jaz niti volje) preveč
moderirat. Problem je, ker "strokovnega" foruma ne moreš dati ravno
komerkoli moderirat.
Veliko vecji problem je, da povsod imas 90% "solate" z izjemo ozko
strokovnih forumov!
Anonimnost spodbuja neodgovorno pisanje...
LP MMM
Anonimnost spodbuja neodgovorno pisanje...
LP MMM
sporočil: 2.903
Gustl je napisal(a):
Ja, vem. Nimamo časa trenutno (no, jaz niti volje) preveč moderirat. Problem je, ker "strokovnega" foruma ne moreš dati ravno komerkoli moderirat.
Komurkoli ne, lahko pa tistim, ki jih oceniš za zaupanje vrednega. Recimo Crtu. Saj ne da bi on to MORAL početi. Ampak če se mu kdaj zdi da bi bilo dobro, je pač le klik stran.
sporočil: 17.846
jeanmark je napisal(a):
Komurkoli ne, lahko pa tistim, ki jih oceniš za zaupanje vrednega. Recimo Crtu. Saj ne da bi on to MORAL početi. Ampak če se mu kdaj zdi da bi bilo dobro, je pač le klik stran.
Po moje ima dovolj dela tukaj:
http://www.financna-tocka.si/forum.php
D.
sporočil: 2.903
0219K21 je napisal(a):Niti nisem pričakoval da bi vsi razumeli.
Po moje ima dovolj dela tukaj:
http://www.financna-tocka.si/forum.php
D.
Strani: 1