Izbrani forum: Glavni forum
Izbrana tema: članek EUMC: Protesti proti Romom v Sloveniji postali običajni
Strani: 1
sporočil: 134
V Sloveniji jih zelo malo protestira proti ciganom kar tako, velika
večina protestira proti kriminalcem Strojanom (Brajdičem)!!!
sporočil: 436
standre je napisal(a):
V Sloveniji jih zelo malo protestira proti ciganom kar tako, velika večina protestira proti kriminalcem Strojanom (Brajdičem)!!!
Točno tako, gre za kriminalno združbe neke družine in ne romov kot etnične skupnosti
sporočil: 652
in najhujši v tej kriminalni združbi teh družin so mali kriminalci
od tri do sedem let in pri tem mi trije trdno in odločno pudarjamo,
da ne gre za vse rome od tri do sedem let, pač pa le za te
družinsko kriminalno združene...
g.
g.
sporočil: 54
metodl je napisal(a):
Točno tako, gre za kriminalno združbe neke družine in ne romov kot etnične skupnosti
Prav neverjetno kako kot papige ponavljate ena te ista opravičila za nestrpnost.
Kateri izmed 15-tih strojanovih otrok je kriminalec , zakaj jih je horda skrajnežev sredi noči pregnala od doma in zakaj se še danes ne smejo vrniti domov ?
sporočil: 6.715
no, potem pa ne bo nobenemu na tem forumu odgovoriti na naslednja
preprosta vprašanje:
- število polnoletnih/mladoletnih v družini Strojan
- število šoloobveznih
- št. moških/žensk
Aja, pa pozbail si našteti še naslednje tipične Ciganske priimke: Cener, Pestner, Linhart, Vagner, Baranja, Šarkezi, Farkaš, Horvat, Levančič, Kovač,...
- število polnoletnih/mladoletnih v družini Strojan
- število šoloobveznih
- št. moških/žensk
Aja, pa pozbail si našteti še naslednje tipične Ciganske priimke: Cener, Pestner, Linhart, Vagner, Baranja, Šarkezi, Farkaš, Horvat, Levančič, Kovač,...
vrom je napisal(a):
Prav neverjetno kako kot papige ponavljate ena te ista opravičila za nestrpnost.
Kateri izmed 15-tih strojanovih otrok je kriminalec , zakaj jih je horda skrajnežev sredi noči pregnala od doma in zakaj se še danes ne smejo vrniti domov ?
Da bi hotel biti nestpen, ne bi potreboval nobenih opravičil, saj smo vendar v demokraciji. Imam pač svoje mnenje o teh dotičnih ciganih iz Zagradca. Nestpni ste pa predvsem takšni kot ti, ki ne dopuščate drugačnega mnenja. To, da bi morali vsi ljubiti cigane, je dikcija preteklosti in enoumja
metodl je napisal(a):Tvoja (in od ostalih) bistvena napaka je, da misliš da se kdo poteguje za Rome. Gre za princip. Krajani bi morali demostrirati pred ministrstvi in inšpektorati, ne pa da hočejo pregnati družino Strojan.
Da bi hotel biti nestpen, ne bi potreboval nobenih opravičil, saj smo vendar v demokraciji. Imam pač svoje mnenje o teh dotičnih ciganih iz Zagradca. Nestpni ste pa predvsem takšni kot ti, ki ne dopuščate drugačnega mnenja. To, da bi morali vsi ljubiti cigane, je dikcija preteklosti in enoumja
Ker naslednjič ne bodo Strojani, ampak npr. Novaki, pa ne bodo krimilalci ampak homoseksualci, bolniki z AIDS-om itd.
In še nekaj, demokracija ne pomeni da ima vsak pravico vse govorit ali delat.
philips je napisal(a):Seveda so krajani opozarjali na neurejene razmere že več let, sedaj jim je pa pač počilo. Zaradi lepšega se sigurno niso spravili na cigane. Novakovi pa sigurno ne bodo takšnih pizdarij počeli kot Strojanovi. Demokracija niti ne pomeni, da imajo v tej državi prav samo kvazi liberalci in intelektualci, vsi ostali smo pa zahojeni zadrteži.
Tvoja (in od ostalih) bistvena napaka je, da misliš da se kdo poteguje za Rome. Gre za princip. Krajani bi morali demostrirati pred ministrstvi in inšpektorati, ne pa da hočejo pregnati družino Strojan.
Ker naslednjič ne bodo Strojani, ampak npr. Novaki, pa ne bodo krimilalci ampak homoseksualci, bolniki z AIDS-om itd.
In še nekaj, demokracija ne pomeni da ima vsak pravico vse govorit ali delat.
sporočil: 5.933
Otroci so zmeraj bili "collateral." Mož vara ženo, žena vara moža,
na koncu najebejo otroci. Atu se sfuzla in postrela pol lovske
družine, na koncu najebejo otroci. Če bi upoštevali tvojo tezo o
odgovornosti do otrok - kateri od teh otrok je prevaral koga
ali kateri je v čustvenem efektu postrelal polovico lovske družine,
potem bi najmanj 3/4 nasilja bilo v naslednjem trenutku
konec.
Moje mnenje je, da se morajo starši (in tudi vsi odrasli) najprej zadevati svoje odgovornosti. Za vsak čik, ki ga je recimo Mirko ukradel, bo najprej odgovarjal svojim otrokom, šele nato družbi. Če je kateri od Strojanovih otrok kriminalec, pa ne vem. Saj v končni fazi je dovolj, če ukradeš eno Čunga Lungo. Večje vprašanje je, ali se otrok, ki je to Čunga Lungo ukradel, tega zaveda.
Naloga družbe je, da odstrani delikte. V moderni demokraciji to delo opravljata policija in sodstvo. V odsotnosti obojega, pa mora družba sama urediti problem.
Torej, zakaj je horda skrajnežev sredi noči pregnala od doma 15 Strojanovih otrok? Zato, ker njihovi starši niso sposobni sprejeti splošne odgovornosti in odgovornosti do njih (svojih otrok). Vzet bi jim morali te otroke že davno. Mati kaže na TV denarnico polno denarja, tri minute kasneje pa kamera mimogrede pokaže še otroka, ki hodi okrog bos (sredi novembra). Pizda, a za čike ma dost keša, otroku pa ne more kupiti enih copat?
Moje mnenje je, da se morajo starši (in tudi vsi odrasli) najprej zadevati svoje odgovornosti. Za vsak čik, ki ga je recimo Mirko ukradel, bo najprej odgovarjal svojim otrokom, šele nato družbi. Če je kateri od Strojanovih otrok kriminalec, pa ne vem. Saj v končni fazi je dovolj, če ukradeš eno Čunga Lungo. Večje vprašanje je, ali se otrok, ki je to Čunga Lungo ukradel, tega zaveda.
Naloga družbe je, da odstrani delikte. V moderni demokraciji to delo opravljata policija in sodstvo. V odsotnosti obojega, pa mora družba sama urediti problem.
Torej, zakaj je horda skrajnežev sredi noči pregnala od doma 15 Strojanovih otrok? Zato, ker njihovi starši niso sposobni sprejeti splošne odgovornosti in odgovornosti do njih (svojih otrok). Vzet bi jim morali te otroke že davno. Mati kaže na TV denarnico polno denarja, tri minute kasneje pa kamera mimogrede pokaže še otroka, ki hodi okrog bos (sredi novembra). Pizda, a za čike ma dost keša, otroku pa ne more kupiti enih copat?
Zakaj pa misliš da Novakovi takih pizdarij ne(bi) počnejo? Kaj pa
Plut-i, Pa Trobci, pa Kameniki, pa ...
Verjetno so zate kvazi vsi, ki ti niso všeč. Ampak verjami, da bi se enako zavzeli tudi za Novake, pa npr. tebe, če bi bilo treba.
Verjetno so zate kvazi vsi, ki ti niso všeč. Ampak verjami, da bi se enako zavzeli tudi za Novake, pa npr. tebe, če bi bilo treba.
sporočil: 54
Vinci je napisal(a):
Otroci so zmeraj bili "collateral." Mož vara ženo, žena vara moža, na koncu najebejo otroci. Atu se sfuzla in postrela pol lovske družine, na koncu najebejo otroci. Če bi upoštevali tvojo tezo o odgovornosti do otrok - kateri od teh otrok je prevaral koga ali kateri je v čustvenem efektu postrelal polovico lovske družine, potem bi najmanj 3/4 nasilja bilo v naslednjem trenutku konec.
Ne zastopiš, ni važno a so tastari Strojani odgovorni in pošteni starši ali ne (po moje niso), ampak to
da če je Mirko kradel nima to zveze z njegovimi otroci. Horda nima pravice metat iz (tudi na črno zgrajene) hiše nikogar , še najmanj pa otroke.
sporočil: 5.625
metodl je napisal(a):
Seveda so krajani opozarjali na neurejene razmere že več let, sedaj jim je pa pač počilo. Zaradi lepšega se sigurno niso spravili na cigane. Novakovi pa sigurno ne bodo takšnih pizdarij počeli kot Strojanovi . Demokracija niti ne pomeni, da imajo v tej državi prav samo kvazi liberalci in intelektualci, vsi ostali smo pa zahojeni zadrteži.
v LJ zivim v "ugledni" stanovanjski stavbi v strogem centru... sosedje so sami "Novaki", vecinoma znani priimki iz polpreteklega sistema... pa so nekateri izmed njih hujsi od ciganov. da ne govorim o vukojebinah kot je Ambrus, kjer cela vas izgleda samo za odtenek lepse kot ciganski tabor.
sporočil: 6.084
Nič novega in nenavadnega. Odelo ne dela človeka in če ste se že
dočepali denarja bo za kaj drugega potrebna kakšna generacija več,
še ne razumem zakaj kljub temu meniš, da v Ambrusu živijo slabši
ljudje in kaj manjka ciganskemu taborju, da ga tako
slabšalno omenjaš. Če že imaš toliko čez Ambrus in
Dolenjce, ki kljub vsemu sobivajo z cigani, kaj šele porečeš za
preostali, veliko bolj urejeni del Slovenije, katerega se cigani
precej izogibajo; tam pomojem živijo pošasti in ne ljudje.
lp.m
lp.m
sporočil: 639
metodl je napisal(a):
Seveda so krajani opozarjali na neurejene razmere že več let, sedaj jim je pa pač počilo. Zaradi lepšega se sigurno niso spravili na cigane. Novakovi pa sigurno ne bodo takšnih pizdarij počeli kot Strojanovi. Demokracija niti ne pomeni, da imajo v tej državi prav samo kvazi liberalci in intelektualci, vsi ostali smo pa zahojeni zadrteži.
Zate je zahojeni zadrtež pohvala.
sporočil: 547
to niso protesti proti ciganom ampak protesti proti kriminalcem
celo cigani jih ne marajo medse samo en način obstaja da se
socijalizirajo 100 % uspeh '''
sporočil: 11
Zadnja sprememba: anon-59428 28.11.2006 18:59
Ali lahko ustavimo to manipulacijo? Ali lahko prosim vsi tisti, ki
so zadolženi za komuniciranje z mednarodnimi inštitucijami z njimi
vspostavijo kontakt in dialog? Ali jih lahko prosim obvestijo o
dejstvih in od njih zahtevajo, da ta dejstva - tudi o številu
protestov proti romom, predočijo vsem, ki so jim poslali poročilo o
protestih proti romom v Sloveniji. Pričakujem zaščito države! Na
tem mestu! Tudi ukrepe predsednika države in predsednika vlade. Ker
če bodo mene, kot državljana Slovenije tujci gledali postrani ker
sem ksenofob, potem je za to odgovorna država in naši pastirji, ki
smo jih ovce izvolile in niso svetovne javnosti obvestile o
dejanskem stanju. No škoda nam je že narejena. Pa toliko so vlagali
športniki v promocijo. Sedaj pa pride Hanžek s propadajočim LDSom v
podpori, pa nasede. Pa ga odpelje v tuj pluvalnik. No pa je prišlo
nazaj kot bumerang. Ja Hanžek tudi ti si Slovenec in tudi tebe bodo
imeli za ksenofoba. Bog nam pomagaj. Vsem po spisku. XXX
sporočil: 18.121
Zadnja sprememba: anon-76887 28.11.2006 19:04
Mene moti, da se zadeva predstavlja kot smrdeči drek, ki se ga ne
bi smeli dotikati.V bistvu pa je treba svinjarijo očistiti, da se zavaruje vodni vir.
S tem, ko bodo Strojanovi dobili drugo lokacijo in po besedah JJ celo zazidljivo, pa bodo samo pridobili.
Torej bodo dali drek, dobili pa potico.
sporočil: 11
Bravo stari. Dobro vprašanje. Ti če sem čist iskren oboje. Mot me
to da se nekdo na položaju gre nekj za kar ga plačujemo. Žal je to,
da se gre kr nekj.
Mot me to da je drek in da ga nočmo videt. Da noben noče prijet lopate in ga skidat. Ne pred lastnim pragom hudiča v svoji bajti - Sloveniji. Jasno, ker smo ga vsi vkup nosil Tud jest, ko me je policaj prepričal naj ne prijavim kraje ker me pol lahko čaka bomba v bajt. Sred lublane. Ne boš verjel stari. In ne boš verjel, da je bla vpletena ena od Strojanovih. Ha ha ha. Stari moj vse skup je - kokr se lotevamo en navaden joke!
Mej se! Mejte se vsi ki ljubite cigane! Pa mejte se vsi ki ljubite tiste ki vam kradejo! Če se mate lahko! Tolk v razmislek.
XXX
Mot me to da je drek in da ga nočmo videt. Da noben noče prijet lopate in ga skidat. Ne pred lastnim pragom hudiča v svoji bajti - Sloveniji. Jasno, ker smo ga vsi vkup nosil Tud jest, ko me je policaj prepričal naj ne prijavim kraje ker me pol lahko čaka bomba v bajt. Sred lublane. Ne boš verjel stari. In ne boš verjel, da je bla vpletena ena od Strojanovih. Ha ha ha. Stari moj vse skup je - kokr se lotevamo en navaden joke!
Mej se! Mejte se vsi ki ljubite cigane! Pa mejte se vsi ki ljubite tiste ki vam kradejo! Če se mate lahko! Tolk v razmislek.
XXX
sporočil: 414
Po mojem gre vsa ta burka v zvezi z romi v smeri jebanja Janše, kot
je on v prejšnjem mandatu z izbrisanimi jebal Ropa.
Zadnja sprememba: anon-75458 29.11.2006 07:51
Poglej kam pišem, na solati v odklop. Uizi si ga vzem, it's
not personal...Strani: 1